02 אפריל 2014, 16:48
MTA2311 כתב:ידוע מראש רק לך שמואל, וזה כמובן לא שווה הרבה בשביל אף אחד פה.
בכל העולם יש מנהל מקצועי מעל המאמן, ובאף מקום המאמן לא חושש למקומו. גם פה זה לא יהיה המצב. פיני נמצא במקום אחר בחיים שלו.
דן שמיר הוא מאמן צעיר ומוכשר שאולי לא זכה בהרבה תארים(קטש זכה באליפות, אולי נביא אותו? אולי את דורסמן?), אבל הוא בהחלט ראוי לקבל צ'אנס במכבי. על חוסר הנסיון שלו ברמות האלה פיני יחפה. אם אתה לא מבין איך להיות עוזר של שלושה מאמנים טובים כמו פיני, מסינה ובלאט, משפר אותך בתור מאמן, אז גם הדיון הזה בינינו הפך למיותר.
02 אפריל 2014, 16:48
02 אפריל 2014, 16:59
02 אפריל 2014, 17:05
02 אפריל 2014, 17:11
MTA2311 כתב:אנחנו ידידים עכשיו? יש לי בחילה רק מהמחשבה על זה.
דוגמאות לתחזיות שהתממשו? ממש צריך להיות גאון בשביל לחזות שהירידה בתקציב תביא לשחיקת המותג. ממש צריך להיות גאון בשביל לחזות שרייס והיקמן יתבררו ככשילון. עזוב גאון, שליח האל ממש שירד בשביל להזהיר את כולנו מפני אבדון. אז "ידידי", כל הפורום מלא בתחזיות האלה כבר שנים, ואף אחד לא צריך אותך בשביל לדעת את זה. בינתיים התחזית שאתה הכי מתגאה בה, והכי רוצה שתתממש, מתרסקת לך כל שנה מחדש בפרצוף, כשהפועל ירושלים מוכיחה שלוזר נשאר לוזר.
כמה זה כיף לבנות לקבוע עובדות על סמך עונה אחת מלפני 6 שנים נכון? הרי אם זה נכשל אז, זה לא יכול להצליח בקונסטלציה אחרת לעולם. פחחח.
מה בלאט היה לפני שהוא קיבל את מכבי? הוא לקח אליפות עם קבוצה בישראל? נתן עונה טובה עם קבוצה מובילה באירופה? לדן שמיר כבר עכשיו יש יותר נסיון ממה שהיה לבלאט כשהוא קיבל את מכבי. הוא נתן עונות יפות בארץ(כמעט זכה בדאבל אפילו), למד אצל הטובים ביותר, והיום הוא הרוויח את הצ'אנס. בטח כשיש בן במערכת בן אדם כמו פיני.
02 אפריל 2014, 17:27
02 אפריל 2014, 18:43
02 אפריל 2014, 18:51
jol9 כתב:יש לדעתי כאן צדק מסויים בשתי הטענות. מצד אחד ברור שמה שהיה פעם לא משקף בהכרח היום. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.
שמיר הוא בשום אופן לא במעמד של קטש, שהיה אז מאמן צעיר מאוד. שמיר כבר עבד בקבוצות גדולות גם כמאמן וגם כעוזר והוא מכיר את הלחצים
ואת הציפיות בכלל ובמכבי בפרט.
וגם פיני הוא לא צביקה, ולמעשה הצמד הזה כבר עבד ביחד בדיוק בקונטסלציה הזאת.
מצד שני, תחשבו איזה פיתוי יהיה כאן ובהנהלה לפתר את שמיר כבר במשבר הראשון ולבקש מפיני לקחת את המושכות.
לא ברור גם מה יהיה שכרו של פיני, ואיך זה יסתדר עם המקום של ווייצ'יץ'. אם כבר, אז הייתי אולי לוקח את ניקולה ומנסה אותו בתור GM. יכול להיות מעניין, כי ניקולה לא יאיים
על מקומו של שמיר, וגם לא צריך להוציא עוד כסף על אנשים שלא עולים על הפרקט.
02 אפריל 2014, 19:04
קודי כתב:jol9 כתב:יש לדעתי כאן צדק מסויים בשתי הטענות. מצד אחד ברור שמה שהיה פעם לא משקף בהכרח היום. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.
שמיר הוא בשום אופן לא במעמד של קטש, שהיה אז מאמן צעיר מאוד. שמיר כבר עבד בקבוצות גדולות גם כמאמן וגם כעוזר והוא מכיר את הלחצים
מצד שני, תחשבו איזה פיתוי יהיה כאן ובהנהלה לפתר את שמיר כבר במשבר הראשון ולבקש מפיני לקחת את המושכות.
לא ברור גם מה יהיה שכרו של פיני, ואיך זה יסתדר עם המקום של ווייצ'יץ'. אם כבר, אז הייתי אולי לוקח את ניקולה ומנסה אותו בתור GM. יכול להיות מעניין, כי ניקולה לא יאיים
מסכים לגמרי. אם מביאים מאמן שיתנו לו גב ולא יביאו לו בייביסיטר שגם יוכל להחליף אותו, אחרת במשבר הראשון יהיה לנו שידור חוזר לסיפור קטש-שרף. אישית אני מעדיף את דן שמיר על פני גודס ואת בלאט על פני שניהם, אבל נראה לי שדווקא גודס, שמחכה בשקט ובסבלנות לתורו כבר משהו כמו 6 שנים, יקבל את ההזדמנות.
אם מדברים על מאמן זר אז אפשר לחשוב ברצינות על טריצ'יירי, שמוביל את קאזאן לעונה מדהימה (מאזן 36-2 עד עכשיו), ושהוביל את קאנטו דלת האמצעים לכמה עונות נהדרות.
02 אפריל 2014, 19:05
קודי כתב:jol9 כתב:יש לדעתי כאן צדק מסויים בשתי הטענות. מצד אחד ברור שמה שהיה פעם לא משקף בהכרח היום. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.
מסכים לגמרי. אם מביאים מאמן שיתנו לו גב ולא יביאו לו בייביסיטר שגם יוכל להחליף אותו, אחרת במשבר הראשון יהיה לנו שידור חוזר לסיפור קטש-שרף. אישית אני מעדיף את דן שמיר על פני גודס ואת בלאט על פני שניהם, אבל נראה לי שדווקא גודס, שמחכה בשקט ובסבלנות לתורו כבר משהו כמו 6 שנים, יקבל את ההזדמנות.
אם מדברים על מאמן זר אז אפשר לחשוב ברצינות על טריצ'יירי, שמוביל את קאזאן לעונה מדהימה (מאזן 36-2 עד עכשיו), ושהוביל את קאנטו דלת האמצעים לכמה עונות נהדרות.
02 אפריל 2014, 19:07
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:יש לדעתי כאן צדק מסויים בשתי הטענות. מצד אחד ברור שמה שהיה פעם לא משקף בהכרח היום. יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא.
יובל, בלאט מיצהאת עצמו במכבי. 3 עונות מתסכלות כמו שעברנו די הכריעו את הכף מבחינתי. הדבקות שלו בפח המעצבן הזה היקמן, והסלידה שלו מכל שחקן שלא יודע
לקפוץ כמו איבן אוחוב פשוט הרגו לי את ההנאה.
הבעיה הגדולה שזה גם לא מגובה בתוצאות. הפסד אליפות, בניית סגלים נוראים, ויתור על ישראלים חשובים, תבוסות מכפירות ואולי מה שהכי מפריע לי זה הנרגנות בזמן ניהול המשחקים,
והצעקות על שחקנים.
המון פעמים אני קולט אותו בזווית העין מרים ידיים בתסכול אחרי החטאה של זריקה נוחה אחרי מהלך טוב.. לדעתי הוא צריך לעודד את השחקנים אחרי מהלך טוב, גם אם לא נגמר בסל.
02 אפריל 2014, 19:09
02 אפריל 2014, 19:13
02 אפריל 2014, 19:14
MTA2311 כתב:ניקולה הוא יס מן של פדרמן. אנחנו רואים את זה מהשנייה הראשונה שלו פה. אני מעדיף gm כמו פיני, שייתן קונטרה לכל הילדים שחושבים שהם יכולים לנהל מועדון כמו מכבי. גם אם זה אומר שהמקום של שמיר קצת פחות בטוח.
בנוגע לבלאט, אני עדיין חושב שהצלבה+ אליפות משאירים אותו פה.
02 אפריל 2014, 19:16
02 אפריל 2014, 19:20
02 אפריל 2014, 19:21
rc4991 כתב:אתם שוכחים רק שכדאי שפיני יחזור כי הוא היחיד שיתווכח על דברים כמו תקציב עם ההנהלה וגם לא יבלבל לנו את המוח כשיהיו משברים (בתקווה שלא יהיו)
גם כג'נרל מנג'ר אני לא חושב שהוא רק יבנה את הקבוצה והוא למעשה יעבוד עם שמיר כל הזמן ויקבל איתו החלטות בזמן אמת
02 אפריל 2014, 19:44
jol9 כתב:rc4991 כתב:אתם שוכחים רק שכדאי שפיני יחזור כי הוא היחיד שיתווכח על דברים כמו תקציב עם ההנהלה וגם לא יבלבל לנו את המוח כשיהיו משברים (בתקווה שלא יהיו)
גם כג'נרל מנג'ר אני לא חושב שהוא רק יבנה את הקבוצה והוא למעשה יעבוד עם שמיר כל הזמן ויקבל איתו החלטות בזמן אמת
אל תשלה את עצמך. פיני לא יוציא שקל נוסף מפדרמן. האם לא למדנו את זה בכל העונות האחרונות שהתקציב רק יורד?
הוא גם לא ייקבל שום החלטה בזמן אמת. את המשחקים מנהל המאמן, והGM יושב בצד, וכך זה צריך להיות. גם באימונים הוא לא אמור לדבר או לעשות שום דבר אקטיבי.
כמובן שהמאמן והGM יכולים וצריכים לנהל שיחות מחוץ לשעות האימונים והמשחקים, וזה כנראה יתקיים.
לגבי בניית הקבוצה, אז דווקא כאן, המאמן צריך לקחת צעד אחורה. ככהזה אמור לעבוד בקבוצה עם GM במשרה מלאה. לכן, אם מחליטים שמביאים את פיני כGM,
אז הוא צריך לחתום מיד בסוף העונה, ולהתחיל לעבוד כבר מעכשיו על הסגל ועל אופן הבניה. את המאמן מתאימים לשיטה שהGM מתווה.
02 אפריל 2014, 20:03
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ניקולה הוא יס מן של פדרמן. אנחנו רואים את זה מהשנייה הראשונה שלו פה. אני מעדיף gm כמו פיני, שייתן קונטרה לכל הילדים שחושבים שהם יכולים לנהל מועדון כמו מכבי. גם אם זה אומר שהמקום של שמיר קצת פחות בטוח.
בנוגע לבלאט, אני עדיין חושב שהצלבה+ אליפות משאירים אותו פה.
ד"א אחרי שחשבתי קצת, כנראה שאתה צודק. הצלבה זה מה שהם רוצים שם במשפחת פדרמן, כדי להמנע מכל התשלומים הנלווים לפיינל פור... אז אולי באמת הצלבה + דאבל
זה כרטיס הכניסה של בלאט לעונה נוספת.
02 אפריל 2014, 20:39