03 אפריל 2014, 23:52
שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:מתי ההצלבה ?
מכבי צריכה איזה שבועיים להתאפס מחדש ואפשר להתחיל במשחק בשבוע הבא מול צסקא שלטעמי הוא קריטי להמשך העונה ולביטחון של מכבי ברגעי האמת של המפעל שזה הצלבה ומעלה.
המשחק מול צסק"א לא קריטי לשום דבר.
מכבי צריכה לוותר על המשחק החסר משמעות הזה ולהתרכז מהליגה שבורחת לנו מהידיים בתקופה האחרונה. יש לנו שני משחקים סופר קשים בחוץ נגד הפועל ת"א ואחר כך ירושלים.
אולי די עם זה.
אנחנו מכבי, אנחנו לא מוותרים על שום משחק.
אני זוכר טוב מאוד את ה-35 שקיבלנו בסיבוב הקודם, ואני בטוח שכולם שם בקבוצה, בשבוע הבא הם יבואו להילחם.
לא יודע. לדעתי האליפות קצת יותר חשובה ממשחק חסר משמעות לשתי הקבוצות.
03 אפריל 2014, 23:53
03 אפריל 2014, 23:54
שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:מתי ההצלבה ?
מכבי צריכה איזה שבועיים להתאפס מחדש ואפשר להתחיל במשחק בשבוע הבא מול צסקא שלטעמי הוא קריטי להמשך העונה ולביטחון של מכבי ברגעי האמת של המפעל שזה הצלבה ומעלה.
מכבי צריכה לוותר על המשחק החסר משמעות הזה ולהתרכז מהליגה שבורחת לנו מהידיים בתקופה האחרונה. יש לנו שני משחקים סופר קשים בחוץ נגד הפועל ת"א ואחר כך ירושלים.
אולי די עם זה.
אני זוכר טוב מאוד את ה-35 שקיבלנו בסיבוב הקודם, ואני בטוח שכולם שם בקבוצה, בשבוע הבא הם יבואו להילחם.
03 אפריל 2014, 23:55
LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחח הליגה בורחת לנו מהידיים? שנייה, אני באמת צריך כמה שניות להתאושש.
אתה זוכר שיש פליאוף אחר כך ולא נגמרת העונה בתום הבית העליון, נכון?
03 אפריל 2014, 23:55
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:מתי ההצלבה ?
אולי די עם זה.
צסקא עדיין נלחמת על המקום הראשון כך שהוא די קריטי עבורה (למרות שאני לא יודעת מה ההבדל הגדול בין מקום ראשון לשני)
03 אפריל 2014, 23:56
jol9 כתב:קבוצה טובה מילאנו. למכבי יש הרבה מזל אבל. יש ביורוליג השנה 3 קבוצות ששוות פיינל פור. למכבי היה את המזל לא להגריל אף אחת מהן בהצלבה.
03 אפריל 2014, 23:56
מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:מתי ההצלבה ?
אולי די עם זה.
את האליפות מכריעים החודש? באמת?
מה שיכריע את האליפות זה הכושר של מכבי ביוני.
לא רואה סיכוי כזה שמכבי מוותרת על המשחק הזה, מכבי מחויבת לעצמה ולאוהדים שלה.
03 אפריל 2014, 23:58
04 אפריל 2014, 00:00
04 אפריל 2014, 00:01
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:צסקא עדיין נלחמת על המקום הראשון כך שהוא די קריטי עבורה (למרות שאני לא יודעת מה ההבדל הגדול בין מקום ראשון לשני)
מקום ראשון שווה לפגוש את מכבי/מילאנו בחצי גמר ולא את ברצלונה.
04 אפריל 2014, 00:03
LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחח הליגה בורחת לנו מהידיים? שנייה, אני באמת צריך כמה שניות להתאושש.
אתה זוכר שיש פליאוף אחר כך ולא נגמרת העונה בתום הבית העליון, נכון?
04 אפריל 2014, 00:03
יוסי22 כתב:כמה אוהדים מגיעים למשחקי הליגה וכמה ליורוליג ?
כמה אוהדים צופים במשחקי הליגה וכמה ביורוליג ?
כמה כסף נכנס למכבי מהליגה וכמה מהיורוליג ?
אם לא היורוליג מכבי היא עוד קבוצה ישראלית טיפוסית שמתבוססת בבינוניות של עצמה ולא מגיעה לשום מקום .
אז תתעסק בהפועל וירושליים , אני מעדיף להתעסק עם צסקא וריאל מדריד .
לגבי נושא השרשור מכבי צריכה קודם כל להסתכל על עצמה ולראות איך מביאים בעיקר את שני שחקני המפתח סמית וסופו בכושר שיא לסדרה הזו , עליהם תקום או תיפול הסידרה.
04 אפריל 2014, 00:05
04 אפריל 2014, 00:06
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:אני יודע איך אשר לעשות להם סוויפ וזה גם די פשוט - לקלוע ב- 80% ל-3.
אם זה בקושי הספיק מול באיירן, אני בספק אם זה יספיק מול מילאנו.
04 אפריל 2014, 00:07
מקובי כתב:שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:מתי ההצלבה ?
אולי די עם זה.
04 אפריל 2014, 00:08
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:אני יודע איך אשר לעשות להם סוויפ וזה גם די פשוט - לקלוע ב- 80% ל-3.
רק כי הם זרקו יותר מדי ל- 2. אם היקמן היה זורק רק שלשות הערב, אפילו יוני כבר היה רץ להחתים אותו לעוד 3 עונות.
04 אפריל 2014, 00:09
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:אני יודע איך אשר לעשות להם סוויפ וזה גם די פשוט - לקלוע ב- 80% ל-3.
רק כי הם זרקו יותר מדי ל- 2. אם היקמן היה זורק רק שלשות הערב, אפילו יוני כבר היה רץ להחתים אותו לעוד 3 עונות.
חחח היה לו 1מ-7 ל-2 ו-3 מ-4 לשלוש...
04 אפריל 2014, 00:11
04 אפריל 2014, 00:13
יוסי22 כתב:הרישיון של מכבי מגיע מניצחונות על צסקא וריאל מדריד ולא מניצחונות על קבוצות שאף אחד לא שמע עליהן כמו הפועל וירושלים .
לכן ירושלים יכולים להמשיך לחלום על רישיון ליורוליג אבל מה לעשות ששם לא ממש סופרים אותם , עוד קבוצה שלא עשתה כלום באירופה וחושבת שרק בגלל שהיא "אלטרנטיבה" מגיע לה משהו.
ומכבי לא צריכה להתאמץ כדי להגיע למשחק צמוד אלא כי זה משחק שמכבי חייבת לנצח , מספיק פישלנו מול ריאל במשחק שהיינו חייבים לקחת.
04 אפריל 2014, 00:14
יוסי22 כתב:הרישיון של מכבי מגיע מניצחונות על צסקא וריאל מדריד ולא מניצחונות על קבוצות שאף אחד לא שמע עליהן כמו הפועל וירושלים.