felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, באתר היורוליג השם המלא של באיירן הוא: FC Bayern Munich
פעם אחרונה שבדקתי, FC אומר FOOTBALL CLUB....
גם של בארסה זה ככה FC Barcelona
איזה קטע, אני זוכרת שהם היו BC פעם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, באתר היורוליג השם המלא של באיירן הוא: FC Bayern Munich
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, באתר היורוליג השם המלא של באיירן הוא: FC Bayern Munich
felix_r כתב:שמואל1 ,
אני אגיד לך איך זה עובד בליטא, שם יש 2 קבוצות שרוצות יורוליג (ז'לגיריס וריטאס), אבל יש רק רשיון A אחד.
כל שלוש שנים עושים חישוב של הניקוד שכל אחת מהקבוצות אגרה בשלוש השנים האלה. את הניקוד מקבלים עבור הישגים בליגה המקומית ובגביע המקומי (בשיטה ידוע מראש). הקבוצה שעשתה יותר הישגים , מקבלת את החוזה ביורוליג לשלוש השנים הבאות... עד היום כל הזמן ז'לגיריס מצליחה לזכות בחוזה בכל פעם מחדש ואילו ריטאס מגיע ליורוליג מדי פעם דרך היורוקאפ או דרך המוקדמות
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, באתר היורוליג השם המלא של באיירן הוא: FC Bayern Munich
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 ,
אני אגיד לך איך זה עובד בליטא, שם יש 2 קבוצות שרוצות יורוליג (ז'לגיריס וריטאס), אבל יש רק רשיון A אחד.
כל שלוש שנים עושים חישוב של הניקוד שכל אחת מהקבוצות אגרה בשלוש השנים האלה. את הניקוד מקבלים עבור הישגים בליגה המקומית ובגביע המקומי (בשיטה ידוע מראש). הקבוצה שעשתה יותר הישגים , מקבלת את החוזה ביורוליג לשלוש השנים הבאות... עד היום כל הזמן ז'לגיריס מצליחה לזכות בחוזה בכל פעם מחדש ואילו ריטאס מגיע ליורוליג מדי פעם דרך היורוקאפ או דרך המוקדמות
נשמע כמו הסדר הגיוני.
השאלה אם הייתם מקבלים אותו, בתור אוהדי מכבי, כתנאי למעבר לסדרות?
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, באתר היורוליג השם המלא של באיירן הוא: FC Bayern Munich
את טועה. הם תמיד היו FC, כי זה שם המועדון. כל שאר ענפי הספורט הם רק מחלקות ב FC Barcelona
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, באתר היורוליג השם המלא של באיירן הוא: FC Bayern Munich
את טועה. הם תמיד היו FC, כי זה שם המועדון. כל שאר ענפי הספורט הם רק מחלקות ב FC Barcelona
לאולי' יש BC, למרות שיש להם גם קבוצת כדורגל...
MTA2311 כתב:אם האליפות תחזור להיות מוכרעת בסדרות, אז הכרטיס ליורוליג צריך ללכת לאלופה. אי אפשר להטיף לספורטיביות רק כשנוח.
אם היורוליג רוצה להמשיך לבחור בעצמה את המשתתפות, צריכה לקום תחרות נוספת שכוללת רק את האלופות(או משהו בסגנון).
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:אם האליפות תחזור להיות מוכרעת בסדרות, אז הכרטיס ליורוליג צריך ללכת לאלופה. אי אפשר להטיף לספורטיביות רק כשנוח.
אם היורוליג רוצה להמשיך לבחור בעצמה את המשתתפות, צריכה לקום תחרות נוספת שכוללת רק את האלופות(או משהו בסגנון).
אבל היורוליג אכן בוחרת לעצמה את המשתתפות, ולדעתי כל עוד זה נעשה על סמך ההישגים הספורטיביים של הקבוצות באירופה בכמה שנים האחרונות - זו עדיין שיטה ספורטיבית (ואני מודעת לכך שיש הרבה מקרים שזה לא כך לצערי)
והיתה תחרות שכללה רק את האלופות בעבר - קראו לה "גביע אירופה לאלופות", אתה רוצה לחזור לאותם ימים?
שמואל1 כתב:אני רוצה לקחת את הדיון הזה למקום אחר.
אם אומרים לכם עכשיו- חוזרים לסדרות מלאות בליגה הישראלית, ובתמורה לכך מכבי מוותרת על רישיון A והקבוצה שתזכה באליפות תקבל את הרישיון.
מה אתם אומרים? הרי מבחינה ספורטיבית זה המצב האידיאלי. הקבוצה הטובה יותר, תשחק ביורוליג.
דיון מעניין. אני בעצמי לא בטוח מה התשובה שלי.
roy1000 כתב:סמואלס שחקן מאוד חזק בפוסט. הוא עשה למכבי המון צרות ודי תפר את שון ג'יימס בשנה שעברה. לטיוס תהיה בעיה איתו.
האקט היה צריך להיות במכבי אחרי שסיינה שחררה אותו.
roy1000 כתב:סמואלס שחקן מאוד חזק בפוסט. הוא עשה למכבי המון צרות ודי תפר את שון ג'יימס בשנה שעברה. לטיוס תהיה בעיה איתו.
felix_r כתב:roy1000 כתב:סמואלס שחקן מאוד חזק בפוסט. הוא עשה למכבי המון צרות ודי תפר את שון ג'יימס בשנה שעברה. לטיוס תהיה בעיה איתו.
סיינה לא שיחררה את האקט. שילמו עליו הרבה כסף. האקט היה השחקן היחיד, שסיינה לא הייתה מוכנה למכור בקייץ
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan, yon1 ו־33 אורחים