פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 אפריל 2014, 03:53
לדעתי מכבי חייבת לשמור על יציבות ולכן היא חייבת להמשיך עם אותו הסגל מלבד רייס זיזיץ' ואינגלס. שהיו מאוד חלשים ולא יציבים העונה.
אם במכבי יעשו החלטות נכונות יוכלו לבנות סגל נפלא לעונה הבאה.
עמדה 1 - רייס הוכיח שהוא לא מספיק טוב לרמות הגבוהות . מלבד הגובה הבעייתי שלו, התפקוד שלו כסקורר וכמנהל משחק לוקים בחסר. החדירות שלו הן רק מצד שמאל וכשמוליכים אותו ימינה הוא מאבד את עצמו. דווקא מלקולם דילייני זה שהחליף אותו בביירן הוכיח כל פעם מחדש את היכולות המגוונות שלו כמעט בכל פרמטר ונגד רוב הקבוצות במפעל ולכן ראוי לעשות את מירב המאמצים כדי להחתימו.
עמדה 4 - עמדה זו היתה כאב ראש רציני למכבי משום שחוץ מבלו לא היה לה שחקן שיקח ריבאונדים ויעשה נקודות. ג'וש דאנקן יכול להיות מענה לעמדה זו וגם ג'סטין דולמן מולנסיה שניחן בקליעה מצויינת מטווח השלוש אך הכל תלוי בעלויות.
עמדה 5 - איך שזה נראה שון ג'ימס גמר את הקריירה או לפחות לא יחזור למה שהיה לכן מכבי חייבת להביא במקומו שחקן בעמדה 4/5 ראוי. לפי מה שהבנתי דאור פישר שכרגע משחק בבמברג עדיין בפורמה טובה חושב להתאזרח וכבר הביע את רצונו להשתתף בנבחרת. האיכויות לצד החסרונות ידועים לכל ולדעתי כמתאזרח שווה מאוד להביא אותו למכבי. היתרון בו שהוא בעל יד רכה מחצי מרחק ובקונסטלציות מסוימות הוא יוכל לשחק יחד עם טיוס וגם עם סופו כ- 4. במידה ולא יהיה ניתן לאזרח אותו, שווה להביא את אייק דיוגו (2.03) 4/5 בעל יד רכה מחצי מרחק והתמצאות טובה מתחת לסל.
PG - מלקולם דילייני (1.90) מביירן, יוגב אוחיון (1.89).
SG - היקמן (1.90), לנדסברג (1.98)
SF - דווין סמית' (1.96), פניני (2.00).
PF - בלו (2.01) ג'וש דאנקן (2.03) מירושלים או ג'סטין דולמן (2.06) מולנסיה.
C - סופו (2.06), אלכס טיוס (2.03), אייק דיוגו (2.03) די-ליג. (דאור פישר 2.11 מבמברג = רק כמתאזרח)
04 אפריל 2014, 09:55
קורע אותי שאנשים פה ממשיכים לענות עצמם מהתענגות על פחון זבל כמו היקמן. לגבי רייס, לא מתרשם מהמשחק שלו אתמול. הוא עושה יותר נזק מתועלת. שניהם צריכים לעוף מפה בקיץ לכל הרוחות.
04 אפריל 2014, 10:15
er79 כתב:קורע אותי שאנשים פה ממשיכים לענות עצמם מהתענגות על פחון זבל כמו היקמן. לגבי רייס, לא מתרשם מהמשחק שלו אתמול. הוא עושה יותר נזק מתועלת. שניהם צריכים לעוף מפה בקיץ לכל הרוחות.
אנשים.....
יהודה זה לא אנשים זה תוכנת מחשב
04 אפריל 2014, 11:20
חנו'ש כתב:er79 כתב:קורע אותי שאנשים פה ממשיכים לענות עצמם מהתענגות על פחון זבל כמו היקמן. לגבי רייס, לא מתרשם מהמשחק שלו אתמול. הוא עושה יותר נזק מתועלת. שניהם צריכים לעוף מפה בקיץ לכל הרוחות.
אנשים.....

זה נכון, אבל יכול להיות שבאמת יש כאלה.
נראה לי יוסי היה שמח לשבט את היקמן, סמית' וסופו ולשחק רק איתם... גם ליאב מת על היקמן.
אני יודע שאני נמצא בצד הקיצוני, ולכן הדעה שלי בהקשר להיקמן היא לא רלוונטית, אבל אני שמח שהמרכז ומרבית הפורום, רואים את התופעה הזאת ומבינים אותה היטב.
מה שכבר כולנו הבנו, עדיין סוג של נעלם מבחינת התקשורת, או שזה אולי נסיון לעודד את מכבי להמשיך את ההיקשרות עם השחקן הזה גם בעונה הבאה.
04 אפריל 2014, 11:32
אני לא מת על היקמן, אני מחבב אותו כשהוא טוב, הוא מאוס עליו כשהוא לא.
הוא טוב כשיש לידו רכז.
בוא נגיד ששנה הבאה אני ארצה את פארגו ובראון.
04 אפריל 2014, 11:46
jol9 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:קורע אותי שאנשים פה ממשיכים לענות עצמם מהתענגות על פחון זבל כמו היקמן. לגבי רייס, לא מתרשם מהמשחק שלו אתמול. הוא עושה יותר נזק מתועלת. שניהם צריכים לעוף מפה בקיץ לכל הרוחות.
אנשים.....

נראה לי יוסי היה שמח לשבט את היקמן, סמית' וסופו ולשחק רק איתם... גם ליאב מת על היקמן.
אני יודע שאני נמצא בצד הקיצוני, ולכן הדעה שלי בהקשר להיקמן היא לא רלוונטית, אבל אני שמח שהמרכז ומרבית הפורום, רואים את התופעה הזאת ומבינים אותה היטב.
מה שכבר כולנו הבנו, עדיין סוג של נעלם מבחינת התקשורת, או שזה אולי נסיון לעודד את מכבי להמשיך את ההיקשרות עם השחקן הזה גם בעונה הבאה.
זה לא התקשורת אלא בלאט והצוות המקצועי של מכבי שלטעמי מבינים טוב יותר מאנשי הפורום עם כל הכבוד .
לשמחתי בלאט לא שבוי במסע השנאה הזה והוא מבין שלצד משחקים רעים היקמן גם נותן משחקים טובים כמו אתמול ומול ריאל , אפשר לדבר עד מחר על ניפוח הסטטיסטיקה אבל דווקא המדד שלו לא טוב , בפועל הוא היה קריטי לניצחון אתמול ואם לא היית שבי בשנאה אליו גם היית רואה את זה .
וכן , אני לא חושב שיש סיבה לעשות מהפכות בשנה הבאה , צריך לראות איך סמית מסיים את העונה , איך ג'יימס חוזר מהניתוח ובמידה והם חוזרים לכושר סביר להחליף רק את רייס הלא מתאים ואת אינגלס שאומנם נתן אתמול משחק טוב אבל הוא נותן עונה חלשה מאד עד עכשיו , עם שחקנים טובים יותר (באותו מחיר ) מכבי תהיה קבוצה שלמה יותר ומועמדת לגיטימית לפיינל פור .
04 אפריל 2014, 11:48
יוסי22 כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:קורע אותי שאנשים פה ממשיכים לענות עצמם מהתענגות על פחון זבל כמו היקמן. לגבי רייס, לא מתרשם מהמשחק שלו אתמול. הוא עושה יותר נזק מתועלת. שניהם צריכים לעוף מפה בקיץ לכל הרוחות.
אנשים.....

זה לא התקשורת אלא בלאט והצוות המקצועי של מכבי שלטעמי מבינים טוב יותר מאנשי הפורום עם כל הכבוד .
לשמחתי בלאט לא שבוי במסע השנאה הזה והוא מבין שלצד משחקים רעים היקמן גם נותן משחקים טובים כמו אתמול ומול ריאל , אפשר לדבר עד מחר על ניפוח הסטטיסטיקה אבל דווקא המדד שלו לא טוב , בפועל הוא היה קריטי לניצחון אתמול ואם לא היית שבי בשנאה אליו גם היית רואה את זה .
וכן , אני לא חושב שיש סיבה לעשות מהפכות בשנה הבאה , צריך לראות איך סמית מסיים את העונה , איך ג'יימס חוזר מהניתוח ובמידה והם חוזרים לכושר סביר להחליף רק את רייס הלא מתאים ואת אינגלס שאומנם נתן אתמול משחק טוב אבל הוא נותן עונה חלשה מאד עד עכשיו , עם שחקנים טובים יותר (באותו מחיר ) מכבי תהיה קבוצה שלמה יותר ומועמדת לגיטימית לפיינל פור .
איך אתה יכול לומר שהוא נתן אתמול משחק טוב? בטוח שראינו אותו משחק?
מכבי ניצחה למרות היקמן, ולא בזכותו. בדקות האחרונות כל כדור שעבר דרכו נגמר באסון.
04 אפריל 2014, 12:08
גם אתמול וגם מול ריאל היקמן היה אסון, בשניהם נתן המון מתנות לקבוצה היריבה, התמחה בלתת להם עוד ועוד זריקות עונשין וגרם המון נזק.
04 אפריל 2014, 12:28
יוסי, אני לא מסתיר את היחס שלי להיקמן. הוא כנראה שחקן מכבי השנוא עליי ביותר בהיסטוריה.
אבל בוא רגע נעזוב אותי. מה תגיד על זה ש95% מהפורום חושב את זה גם?
זה גם מה שכמעט כל אוהד שאני מכיר חושב.
אם אל לנו לבקר את הצוות המקצועי אז בוא נסגור את הפורום. 80% מהדיבורים כאן הם על עניינים מקצועיים.
חוץ מזה אני לא זוכר שאתה חסכת ביקורת מאותו צוות מקצועי בדיוק כשאהובי ליבך סמית' או סופו יובשו או כשזרקו את מצ'באן מהקבוצה.
לדעתי בלאט רואה את מה שנוח לו לראות וכן לדעתי זה פוגע בקבוצה.
04 אפריל 2014, 13:12
כמו שאתה יכול לקחת את הפורום לצידך והוא אכן ברובו חושב כמוך אני יכול להביא את הצוות המקצועי שהוא הרבה יותר משמעותי לפחות בעיני .
לא צריך לסגור שום פורום ולכל אחד מותר להביע את דעתו אבל בואו לא נחשוב שרק הדעה שלנו רלוונטית כשהצוות המצועי כל כך תומך בשחקן.
ושוב אתמול בחצי השני הוא היה מעולה , נקודה . פה זה מקרה קלאסי לדעתי של שנאה שגורמת לאנשים לחשוב שהוא היה רע למרות שהיה לו חלק מאוד משמעותי בניצחון הזה .
אגב , אני מסכים שלבלאט יש פייבוריטים ולהפך , בגדול הוא מעדיף שחקני הגנה על שחקני התקפה ואני לא תמיד אוהב את זה למשל ביחס בין סופו לג'יימס /טיוס , בלאט תמיד יעדיף לנצח דרך ההגנה במקום לחשוב כמו מאמן גדול ולגרום לקבוצה השניה להתגונן אבל זה מה יש והוא מאמן טוב מאד אחרי הכול גם אם הפילוסופיה שלו לא תמיד מתאימה לנו .
לכן הוא גם מעדיף את סמית על כל דבר אחר כי הוא מחזיק למכבי את ההגנה על בסיס קבוע , לכן הוא מחק את לאנדסרג כי הוא לא רלוונטי בהגנה ברמת היורוליג והוא גורם נזק הגנתי בכל שניה על הפרקט .
לגבי היקמן הוא נותן הגנה סבירה פלוס , הוא נותן יכולת אישית טובה ובמצב הגארדים של מכבי (אם יש מישהו שהוא באמת חושך לאחרונה זה אוחיון ולא היקמן) אין לבלאט שום ברירה .
04 אפריל 2014, 13:23
אי אפשר לומר שהיקמן היה מעולה אתמול, גם לא בחצי השני. במחצית הראשונה הוא היה איום ונורא ובשניה הוא לא היה יותר מסביר - לצד שתי שלשות יפות היו לו החטאות עונשין במאני טיים, כניסות עם הראש בקיר, ניהול משחק רע ואיבודי כדור נוראיים. אתמול הוא קלע 13 נקודות ועל פניו היה אחד מהטובים, אבל אינגלס, לדוגמא, שקלע רק 5 נקודות היה טוב ממנו בהרבה (אגב, אחרי תקופה ארוכה סוף סוף אינגלס נתן אתמול משחק טוב מאוד).
04 אפריל 2014, 13:44
כל עוד לא ישתנה התקציב של מכבי אז זה לא משנה אם היקמן או רייס יעזבו או ישארו כי גם ככה המחליפים שלהם יהיו באותה רמת מחיר .
אם אתם מעדיפים להמר כל עונה על שחקנים חדשים זה עניין אחר , אבל קשה לי לראות את הבעלים פותחים את הארנק אפילו בשביל להנחית רק את פארגו....
צריך לנתח את המקרה של היקמן טוב טוב ולבדוק טוב את השוק לפני שמחליטים לגביו . אבל הוא בכל מקרה לא השחקן שהייתי פותח את הארנק יותר מידי כדי לחדש לו חוזה ואם יקבל הצעה גבוהה משמעותית אז שיסע לשלום ....
סך הכל יש בסיס די טוב לשנים הבאות כשבעיקר צריך לתקן את הטעויות כמו החתמת פאוורד נוסף ( אינגלס ) במקום 4 טבעי או הבעיות שנוצרו במהלך העונה כמו הפציעה של ג'יימס .
בעמדת הגארדים אם לא יושקע סכום רציני אז לא בטוח שחילוף שחקנים יפתור את הבעיות (אולי כן ואולי לא...) בקיצור הימור...
04 אפריל 2014, 13:48
yzafrir כתב:כל עוד לא ישתנה התקציב של מכבי אז זה לא משנה אם היקמן או רייס יעזבו או ישארו כי גם ככה המחליפים שלהם יהיו באותה רמת מחיר .
אם אתם מעדיפים להמר כל עונה על שחקנים חדשים זה עניין אחר , אבל קשה לי לראות את הבעלים פותחים את הארנק אפילו בשביל להנחית רק את פארגו....
צריך לנתח את המקרה של היקמן טוב טוב ולבדוק טוב את השוק לפני שמחליטים לגביו . אבל הוא בכל מקרה לא השחקן שהייתי פותח את הארנק יותר מידי כדי לחדש לו חוזה ואם יקבל הצעה גבוהה משמעותית אז שיסע לשלום ....
סך הכל יש בסיס די טוב לשנים הבאות כשבעיקר צריך לתקן את הטעויות כמו החתמת פאוורד נוסף ( אינגלס ) במקום 4 טבעי או הבעיות שנוצרו במהלך העונה כמו הפציעה של ג'יימס .
בעמדת הגארדים אם לא יושקע סכום רציני אז לא בטוח שחילוף שחקנים יפתור את הבעיות (אולי כן ואולי לא...) בקיצור הימור...
אין ממש בסיס לשנים הבאות. הוא קיים רק בעמדות 3 ו-5, בעמדות 1, 2 ו-4 אין יותר מדי. אם הקו האחורי ישאר כמו שהוא אז מיותר בכלל לפתוח את העונה הבאה, כי גם אם הקבוצה הזו מסוגלת להגיע למשהו היא יכולה באותה המידה להתרסקו, וחוץ מזה זה פשוט סיוט לראות את המשחקים שלה.
04 אפריל 2014, 13:50
יוסי22 כתב:כמו שאתה יכול לקחת את הפורום לצידך והוא אכן ברובו חושב כמוך אני יכול להביא את הצוות המקצועי שהוא הרבה יותר משמעותי לפחות בעיני .
לא צריך לסגור שום פורום ולכל אחד מותר להביע את דעתו אבל בואו לא נחשוב שרק הדעה שלנו רלוונטית כשהצוות המצועי כל כך תומך בשחקן.
ושוב אתמול בחצי השני הוא היה מעולה , נקודה . פה זה מקרה קלאסי לדעתי של שנאה שגורמת לאנשים לחשוב שהוא היה רע למרות שהיה לו חלק מאוד משמעותי בניצחון הזה .
אגב , אני מסכים שלבלאט יש פייבוריטים ולהפך , בגדול הוא מעדיף שחקני הגנה על שחקני התקפה ואני לא תמיד אוהב את זה למשל ביחס בין סופו לג'יימס /טיוס , בלאט תמיד יעדיף לנצח דרך ההגנה במקום לחשוב כמו מאמן גדול ולגרום לקבוצה השניה להתגונן אבל זה מה יש והוא מאמן טוב מאד אחרי הכול גם אם הפילוסופיה שלו לא תמיד מתאימה לנו .
לכן הוא גם מעדיף את סמית על כל דבר אחר כי הוא מחזיק למכבי את ההגנה על בסיס קבוע , לכן הוא מחק את לאנדסרג כי הוא לא רלוונטי בהגנה ברמת היורוליג והוא גורם נזק הגנתי בכל שניה על הפרקט .
לגבי היקמן הוא נותן הגנה סבירה פלוס , הוא נותן יכולת אישית טובה ובמצב הגארדים של מכבי (אם יש מישהו שהוא באמת חושך לאחרונה זה אוחיון ולא היקמן) אין לבלאט שום ברירה .
אוחיון באמת חושך, אבל לאוחיון יש תירוץ לא רע. היקמן לא בתקופה רעה. פשוט זה השחקן. אני לא סובל את סגנון המשחק שלו, אבל אני לא מתכחש לזה שיש לו יכולות גבוהות
באחד על אחד, קליעה לא רעה לפעמים, ויכולת סחיטת עבירות טובה.
ברור שכל אחד זכותו להחזיק בדעה משלו. אבל אתה לא יכול לבוא ולנפנף בהחלטות של הסגל המקצועי (כאילו זה לא טועה לעולם ולא אחראי על כמה שיאים
שליליים ביותר העונה וגם על הפסד האליפות בעונה הקודמת) כשיום לפני אתה מבקר אותם באופן חריף ובוטה בהקשרים אחרים (בעיקר כל מה שקשור בסופו ובמצ'באן
לפני כשנתיים, וזה מה שאני זוכר, סביר שהיו עוד מקרים).
אם אתה נהנה מלראות את היקמן ורוצה שישאירו אותו עוד עונה במכבי, אז זה פשוט מצביע על תהום אדירה שפעורה בין תפיסות העולם בכל מה שקשור בכדורסל בינינו.
04 אפריל 2014, 13:56
קודי כתב:אין ממש בסיס לשנים הבאות. הוא קיים רק בעמדות 3 ו-5, בעמדות 1, 2 ו-4 אין יותר מדי. אם הקו האחורי ישאר כמו שהוא אז מיותר בכלל לפתוח את העונה הבאה, כי גם אם הקבוצה הזו מסוגלת להגיע למשהו היא יכולה באותה המידה להתרסקו, וחוץ מזה זה פשוט סיוט לראות את המשחקים שלה.
בעמדה 3 יש לך שחקן פצוע כרונית שבכלל לא ברור אם הברכיים שלו יחזיקו עוד עונה. בעמדה 5 יש לך סנטר של 150 קילו בן 29 שגם ככה יכול לשחק משהו כמו 15 דקות למשחק, ואורך הקריירה שלו ממש לא ברור.
למכבי אין ממש בסיס לשנים הבאות. אני לא מאמין שאף אחד מהזרים בסגל הנוכחי לא יהיה פה בעוד שנתיים.
04 אפריל 2014, 14:03
יוסי, כשנוח, פתאום ההחלטות של בלאט והצוות המקצועי מספיקות בשבילך, ואף אחד פה לא יכול להתווכח.
כשהוא מוציא את סמית', או כשסופו נשכח יותר משתי דקות על הספסל, אתה מרשה לעצמך לבקר את הצוות המקצועי כאילו לקחת בעצמך שתי אליפויות אירופה בתור מאמן.
פשוט תגיד שאתה מחזיק מהיקמן, ואל תנסה לתרץ את זה.
04 אפריל 2014, 14:29
roy1000 כתב:קודי כתב:אין ממש בסיס לשנים הבאות. הוא קיים רק בעמדות 3 ו-5, בעמדות 1, 2 ו-4 אין יותר מדי. אם הקו האחורי ישאר כמו שהוא אז מיותר בכלל לפתוח את העונה הבאה, כי גם אם הקבוצה הזו מסוגלת להגיע למשהו היא יכולה באותה המידה להתרסקו, וחוץ מזה זה פשוט סיוט לראות את המשחקים שלה.
בעמדה 3 יש לך שחקן פצוע כרונית שבכלל לא ברור אם הברכיים שלו יחזיקו עוד עונה. בעמדה 5 יש לך סנטר של 150 קילו בן 29 שגם ככה יכול לשחק משהו כמו 15 דקות למשחק, ואורך הקריירה שלו ממש לא ברור.
למכבי אין ממש בסיס לשנים הבאות. אני לא מאמין שאף אחד מהזרים בסגל הנוכחי לא יהיה פה בעוד שנתיים.
סמית' פצוע כרוני ? העונה הוא משחק פצוע אבל עדיין לא מחמיץ כמעט משחקים וגם משחק לא רע . בקיץ יעבור את הניתוח וינוח ויחזור כמו חדש לעונה הבאה . מה גם שבעמדה שלו יש עוד את פניני וגם לאנדסברג שיכול לשחק 3 .
בעמדה 5 יש לך את סופו שנותן 15-20 דק' ואת טיוס , ומה שצריך זה מחליף לג'יימס שלא חייב להיות שחקן יקר במיוחד .
עמדה 4 אני יוצא מנקודת הנחה שבלו ימשיך לפחות עוד עונה אבל כמחליף
עוד שנתיים זה הרבה זמן , מה גם ששחקנים לא נהיים צעירים יותר אבל לשנה הבאה החלפה של שלושה שחקנים פלוס מחליף לג'יימס מכורח הנסיבות צריכים להספיק .
למצוא 5 אתלט וקפיצי בסגנון של ג'יימס זה לא ממש בעיה , וגם 4 שיודע לשחק גם בפנים ולקחת ריבאונד לא בעיה למצוא . תומפסון מביירן או דבון ג'פרסון...
הבעיה תיהיה רק בעמדת הגארדים וכמו שאמרתי קודם , אם לא ישקיעו כסף אז שוב אנחנו מהמרים על העונה כולה .
04 אפריל 2014, 14:38
יוסי, היקמן לא נתן אתמול משחק טוב, הוא נתן 2 דקות טובות (אי שם ברבע השלישי) מתוך 25!!
1 מ-7 ל-2 זה בשום הגדרה לא משחק טוב.
מדד 4 ב-25 דקות למרות שקלע 13 נק', לא יכול להעיד על משחק טוב.
04 אפריל 2014, 14:47
yzafrir כתב:סמית' פצוע כרוני ? העונה הוא משחק פצוע אבל עדיין לא מחמיץ כמעט משחקים וגם משחק לא רע . בקיץ יעבור את הניתוח וינוח ויחזור כמו חדש לעונה הבאה . מה גם שבעמדה שלו יש עוד את פניני וגם לאנדסברג שיכול לשחק 3 .
בעמדה 5 יש לך את סופו שנותן 15-20 דק' ואת טיוס , ומה שצריך זה מחליף לג'יימס שלא חייב להיות שחקן יקר במיוחד .
עוד שנתיים זה הרבה זמן , מה גם ששחקנים לא נהיים צעירים יותר אבל לשנה הבאה החלפה של שלושה שחקנים פלוס מחליף לג'יימס מכורח הנסיבות צריכים להספיק .
למצוא 5 אתלט וקפיצי בסגנון של ג'יימס זה לא ממש בעיה , וגם 4 שיודע לשחק גם בפנים ולקחת ריבאונד לא בעיה למצוא . תומפסון מביירן או דבון ג'פרסון...
הבעיה תיהיה רק בעמדת הגארדים וכמו שאמרתי קודם , אם לא ישקיעו כסף אז שוב אנחנו מהמרים על העונה כולה .
שום ניתוח לא יפתור את בעיית הסחוס של סמית'. זה רק יקל עליו לזמן מאוד מוגבל, אם בכלל. סופו בכל שנה יכול לתת פחות ופחות דקות עם הגיל. לא סופו, סמית', או בלו יהיו פה בעוד שנתיים. אין לך שום בסיס לטווח אורך. מקסימום 2-3 שחקנים שממשיכים לשנה הבאה וזהו.
04 אפריל 2014, 15:00
roy1000 כתב:yzafrir כתב:סמית' פצוע כרוני ? העונה הוא משחק פצוע אבל עדיין לא מחמיץ כמעט משחקים וגם משחק לא רע . בקיץ יעבור את הניתוח וינוח ויחזור כמו חדש לעונה הבאה . מה גם שבעמדה שלו יש עוד את פניני וגם לאנדסברג שיכול לשחק 3 .
שום ניתוח לא יפתור את בעיית הסחוס של סמית'. זה רק יקל עליו לזמן מאוד מוגבל, אם בכלל. סופו בכל שנה יכול לתת פחות ופחות דקות עם הגיל. לא סופו, סמית', או בלו יהיו פה בעוד שנתיים. אין לך שום בסיס לטווח אורך. מקסימום 2-3 שחקנים שממשיכים לשנה הבאה וזהו.
סופו מבחינת גיל יכל להמשיך פה עוד הרבה שנים וכך גם טיוס . כך שאם מחתימים עוד 5 לא יקר וגם לא חייב להיות צעיר מאוד (דאור פישר ? ) אז העמדה הזאת כמעט סגורה לשנים הבאות .
עמדה 4 יש את בלו כמחליף כרגע כך שעוד 4 בסביבות ה-28 יכול גם לסגור את העמדה לכמה שנים . כשבלו יפרוש אני מקווה שכהן כבר יוכל לתפקד כמחליף . בנתיים הדקות משחק שקיבל בראשון עשו לו טוב...
סמית' עוד יכול למשוך עונה שתיים ברמה גבוה וגם אחר כך לא בעיה למצוא מחליפים טובים בעמדה 3 . שנה שעברה יכולנו להביא את הופסון או דונטה , והאמת שהופסון מחמם ספסל בקליבלנד כך שיש מצב שיהיה אפשר להביא אותו בסכום לא גבוהה לעונה הבאה אם סמית' לא יראה סימני התאוששות...
בקיצור הבעיה הכי משמעותית זה עמדות הגארדים והם ידרשו את רוב הכסף לעונה הבאה...