04 אפריל 2014, 16:38
MTA2311 כתב:גם אני לוקח את פארגו הרבה לפני מקאלב, שאף פעם לא הרשים אותי האמת.
אז נכון, גם פארגו לא מנהל משחק גדול, אבל הוא עושה את זה הבה יותר טוב ממקאלב.
04 אפריל 2014, 16:39
04 אפריל 2014, 16:40
rc4991 כתב:מקאלב בכלל לא רכז
04 אפריל 2014, 16:41
toja27 כתב:rc4991 כתב:מקאלב בכלל לא רכז
אז מה הוא 2?
04 אפריל 2014, 16:42
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:מקאלב בכלל לא רכז
אז מה הוא 2?
תקרא לזה איך שבא לך אבל רכז הוא
מצידי הוא 2 נמוך מאוד
04 אפריל 2014, 16:43
toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אני לוקח את פארגו הרבה לפני מקאלב, שאף פעם לא הרשים אותי האמת.
כשמקאלב שיחק בפרטיזן הוא לא רק ששיחק מצויין אלא גם ריכז בצורה יוצאת מן הכלל. כשפארגו יגיע לרמת ריכוז משחק כמו בעונה ההיא של מקאלב דבר איתי.פארגו הוא שכונה ולא דומה לרכז בשום צורה.
אמת היא שמאז אותה עונה, ואפילו בעונות הטובות שלו בסיינה, הוא לא הגיע לאותה רמה של ריכוז משחק כמו בעונה ההיא בפרטיזן. אבל כנראה שזה תלוי הרבה במאמן.
04 אפריל 2014, 16:44
toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אני לוקח את פארגו הרבה לפני מקאלב, שאף פעם לא הרשים אותי האמת.
כשמקאלב שיחק בפרטיזן הוא לא רק ששיחק מצויין אלא גם ריכז בצורה יוצאת מן הכלל. כשפארגו יגיע לרמת ריכוז משחק כמו בעונה ההיא של מקאלב דבר איתי.פארגו הוא שכונה ולא דומה לרכז בשום צורה.
אמת היא שמאז אותה עונה, ואפילו בעונות הטובות שלו בסיינה, הוא לא הגיע לאותה רמה של ריכוז משחק כמו בעונה ההיא בפרטיזן. אבל כנראה שזה תלוי הרבה במאמן.
04 אפריל 2014, 16:45
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:מקאלב בכלל לא רכז
אז מה הוא 2?
מצידי הוא 2 נמוך מאוד
04 אפריל 2014, 16:50
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אני לוקח את פארגו הרבה לפני מקאלב, שאף פעם לא הרשים אותי האמת.
גם וונטיגו קאמינגס שיחק מצויין בפרטיזן. זה ממש אומר הרבה.
לדבר באותה ההודעה על פארגו ומקאלב, ולהגיד שפארגו הוא שכונה, זה כמו לדבר על אליהו ובלו ולהגיד שבלו הוא שומר נוראי. מקאלב הוא אחד ה"רכזים" הכי שכונתיים ביורוליג.
לא נראה לי שהבעיה של מקאלב בעונה הייתה זליקו. יותר סביר שהבעיה של ז'ליקו הייתה מקאלב.
04 אפריל 2014, 16:55
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אני לוקח את פארגו הרבה לפני מקאלב, שאף פעם לא הרשים אותי האמת.
גם וונטיגו קאמינגס שיחק מצויין בפרטיזן. זה ממש אומר הרבה.
לדבר באותה ההודעה על פארגו ומקאלב, ולהגיד שפארגו הוא שכונה, זה כמו לדבר על אליהו ובלו ולהגיד שבלו הוא שומר נוראי. מקאלב הוא אחד ה"רכזים" הכי שכונתיים ביורוליג.
לא נראה לי שהבעיה של מקאלב בעונה הייתה זליקו. יותר סביר שהבעיה של ז'ליקו הייתה מקאלב.
טוב לדעתי הוא רכז יותר טוב מפארגו.
הבעיה של אוברדוביץ' לא הייתה מקאלב אלא "הרוח הרעה" שנמצאת בטורקיה. כל מאמן שמגיע לשם יוצא עם הזנב בין הרגליים. הקבוצה נראת גרוע וקצת קשה לצפות ממקאלב שיעשה את העבודה בשביל כולם. בלי שום קשר אני לא טוען שמקאלב הוא רכז קלאסי אבל בטח שגם האחרים לא וזה כולל פארגו.
04 אפריל 2014, 17:01
toja27 כתב:yzafrir כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2735344
תודה רבה להם שהם החליטו שלא צריך להמר יותר בעמדת הרכז ושאוחיון רכז מחליף ולרייס אין מקום בקבוצה
מצד שני,ג'רלס נמצא ברשימת המועמדים ככה שרוב הסיכויים שיגיע שחקן ברמתו
מקאלב זה חלום. אבל לא כשהוא משחק תחת דיוויד בלאט.
גם מסינה זליקו לא הצליח איתו כך שאישית אני מעדיף גם כן את פארגו .
הייתי הולך על משהו כזה :
1-2 : פארגו , אוחיון , ג'אקסון , שון דאוסן
3 : סמית ' (אם יהיה כשיר לחלוטין אחרי הניתוח ) או האניקאט (במקרה שסמית' לא יהיה כשיר ) , פניני , לאנדסברג...
4 : דבון ג'פרסון , בלו
5 : סופו , פישר (או קפיץ אמריקאי אחר ) , טיוס ...
רוב ההשקעה בעמדת הגארדים , פארגו צפוי להשתחרר , השאלה כמה תחרות יהיה עליו בשוק ? לדעתי מכבי תצליח להחתים אותו אם באמת תרצה .
ג'קסון מסיים חוזה אני חושב ואחרי שתי עונות בינוניות אני לא בטוח כמה ביקוש יהיה לו . בכל מקרה שניהם יקרים בהרבה מהמושגים שהתרגלנו במכבי בשנים האחרונות אבל אם מדברים על להשקיע יותר אז הם הבחירה שלי...
ג'פרסון משחק בליגה הסינית כך שלא תיהיה בעיה להביא אותו בזול , ואם יראה כמו שנראה לפני שנה שנתיים ברוסיה זו יכולה להיות גניבה רצינית...
אבל וישביץ' ופיאנג'ייאני כן הצליחו איתו. אז מה זה אומר? ועם פארגו מי הצליח חוץ מבלאט?
04 אפריל 2014, 17:02
yzafrir כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אני לוקח את פארגו הרבה לפני מקאלב, שאף פעם לא הרשים אותי האמת.
בסך הכל הם השיגו את אותו דבר (פארגו אפילו יותר) בעונות הפריצה שלהם ....
היכולת האישית של פארגו מפצה על יכולת הריכוז הבינונית שלו ונותנת לו יתרון נוסף לטעמי על מקאלב...
בסך הכל שניהם קומבואים שיודעים לשחק בשתי העמדות אבל פארגו שחקן טוב יותר עם פוטנציאל גבוהה יותר...
04 אפריל 2014, 17:07
toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:מקאלב בכלל לא רכז
אז מה הוא 2?
מצידי הוא 2 נמוך מאוד
אז אתה אומר שהוא נמצא בחבורה טובה וגדולה שפארגו נכלל בה.
04 אפריל 2014, 17:09
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:מקאלב בכלל לא רכז
אז מה הוא 2?
מצידי הוא 2 נמוך מאוד
אז אתה אומר שהוא נמצא בחבורה טובה וגדולה שפארגו נכלל בה.
פארגו רכז הרבה יותר טוב מאותם "קומבואים"
הוא ממש לא רכז טהור אבל הוא מנצל את החדירות המעולות שלו ואת הדגש ששמים עליו בהתקפה כדי למסור לשחקן הפנוי מתחת לסל או להוציא כדור לשלוש
04 אפריל 2014, 17:09
MTA2311 כתב:יוסי, כשנוח, פתאום ההחלטות של בלאט והצוות המקצועי מספיקות בשבילך, ואף אחד פה לא יכול להתווכח.
כשהוא מוציא את סמית', או כשסופו נשכח יותר משתי דקות על הספסל, אתה מרשה לעצמך לבקר את הצוות המקצועי כאילו לקחת בעצמך שתי אליפויות אירופה בתור מאמן.
פשוט תגיד שאתה מחזיק מהיקמן, ואל תנסה לתרץ את זה.
04 אפריל 2014, 17:30
גם מקאלב עושה את אותו דבר. קיצור אם מקאלב לא רכז מבחינתך אז גם פארגו לא.
04 אפריל 2014, 17:31
04 אפריל 2014, 17:32
יוסי22 כתב:אני גם חושב שאתמול הוא היה קריטי לניצחון עם ה-10 נקודות ברבע השלישי שהיו נקודות משום מקום , בלעדיו לא היינו משיגים את הנקודות האלו והיינו מסיימים את הרבע הזה בפיגור משמעותי .
04 אפריל 2014, 17:38
rc4991 כתב:גם מקאלב עושה את אותו דבר. קיצור אם מקאלב לא רכז מבחינתך אז גם פארגו לא.
ממש לא,אין כמעט חדירה שהוא לא הולך בה עד הטבעת
04 אפריל 2014, 17:39
rc4991 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2735344
תודה רבה להם שהם החליטו שלא צריך להמר יותר בעמדת הרכז ושאוחיון רכז מחליף ולרייס אין מקום בקבוצה
מצד שני,ג'רלס נמצא ברשימת המועמדים ככה שרוב הסיכויים שיגיע שחקן ברמתו
זה תמיד היה האישיו במכבי: הם צריכים להבין שבדרך כלל אתה מקבל מה שאתה משלם בשבילו", אומר דרק שארפ, בעצמו אחת ה"מציאות" המפורסמות בתולדות המועדון. "במשך שנים הבאנו שחקנים זולים ששיחקו טוב משציפו מהם. הערך שלהם עלה והם הלכו לרדוף את הכסף הגדול. לפעמים זה מצליח, אבל זו לא יכולה להיות שיטה. אם אתה רוצה איכות, אתה צריך לשלם, אלא אם כן אתה מוצא יהלום באדמה, כמו פארגו, אבל זה לא יכול לקרות הרבה פעמים. כל מותג שמגיע עם אחריות וניסיון עולה כסף, בכל תחום. במכבי סמכו בשנים האחרונות יותר מדי על האימון הטוב של בלאט כדי שיסגור את הפערים התקציביים מקבוצות כמו צסק"א, ברצלונה וריאל, אבל ברור שזו לא סיטואציה נורמלית. בלאט נהדר בלהוציא את המיטב מהשחקנים שלו, אבל יש גבול. תביא שחקנים איכותיים - תקבל תוצאות טובות. תהמר - ברוב המקרים תיפול".