פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 אפריל 2014, 19:17
התנין כתב:קיצר בדקתי ואכן, מכבי היא חברה בע״מ. מאוד הפתיע אותי למען האמת ויכול להסביר הרבה דברים. חברה במהותה קיימת כדי ליצור רווחים. מעניין מה המצב לגביי שאר הקבוצות בארץ ובאירופה.
מכבי היא הקבוצה היחידה בארץ (בספורט בכלל) שהיא חברה בע"מ. אני לא יודע מה קורה באירופה, אבל אני שהקבוצות הגדולות (צסק"א, בארסה, ריאל, הטורקיות) ממש לא רווחיות ומקבלות מימון מהבעלים.
העניין של חברה בע"מ מחייב את מכבי לגבות מע"מ על ההכנסות מכרטיסים (וזה עולה לה
המון כסף). זה גם מאפשר לקבוצה שלא להיות כפופה לכללי ניהול תקין של רשם העמותות. אין שום סיבה לעשות את זה אלא אם כן יש רווחים או צופים רווחים בעתיד או שיש משהו אחר להסתיר.
06 אפריל 2014, 12:23
אני כ״כ שונאת את אלי סהר
השמחה של מכבי מהעלייה להצלבה מביכה, מכבי יכולה להצליח רק כי היווניות התפרקו מנכסיהן ובגלל שחימקי וקאזאן לא מקבלות כרטיס ליורוליג ובכלל יש קבוצות גדולות שמעדיפות יורוקאפ (בגלל זה הקבוצה שלו לא מנסה להשיג כרטיס ליורוליג). אה וגם יש לו חבר עיתונאי איטלקי ששאל אותו על מכבי שאלה מזלזלת עם המילים ״סגנית אלופת ישראל״ (ברור)
למה החולדה המסריחה הזאת מרוויחה כסף מעבודה שכל אחד כאן בפורום עושה אותה טוב ממנו?
06 אפריל 2014, 12:28
Roni1 כתב:אני כ״כ שונאת את אלי סהר
השמחה של מכבי מהעלייה להצלבה מביכה, מכבי יכולה להצליח רק כי היווניות התפרקו מנכסיהן ובגלל שחימקי וקאזאן לא מקבלות כרטיס ליורוליג ובכלל יש קבוצות גדולות שמעדיפות יורוקאפ (בגלל זה הקבוצה שלו לא מנסה להשיג כרטיס ליורוליג). אה וגם יש לו חבר עיתונאי איטלקי ששאל אותו על מכבי שאלה מזלזלת עם המילים ״סגנית אלופת ישראל״ (ברור)
למה החולדה המסריחה הזאת מרוויחה כסף מעבודה שכל אחד כאן בפורום עושה אותה טוב ממנו?
גועל נפש של בן אדם
06 אפריל 2014, 12:29
כן,אנחנו ויתרנו עליו:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2735577הקליעה שלו כבר קטלנית
06 אפריל 2014, 12:53
יש לנו את ריקי היקמן שהוא ה"לנגפורד סטופר".
06 אפריל 2014, 14:43
הזוי איך מכבי ויתרה על השוטינג גארד הכי טוב באירופה בגלל 200K מסריחים.
06 אפריל 2014, 16:00
זה היה יותר מ-200. למיטב זכרוני מילאנו הציעה הצעה גבוהה בלפחות חצי מליון דולר מהסכום שמכבי הסכימה לשלם ולהקצות לו.
06 אפריל 2014, 16:10
er79 כתב:זה היה יותר מ-200. למיטב זכרוני מילאנו הציעה הצעה גבוהה בלפחות חצי מליון דולר מהסכום שמכבי הסכימה לשלם ולהקצות לו.
היה פעם איזה ראיון עם בלאט בו אמר שמילאנו הציעה 1.5 מיליון יורו ללנגפורד, שאמר שיישאר במכבי אם מציעים לו 1.5 מיליון דולר, במכבי מימשו רק את האופציה 1.1 מיליון דולר אבל פיקטיביים לחלוטין כי היה ברור שהוא לא יישאר בסכום כזה.
06 אפריל 2014, 16:25
er79 כתב:זה היה יותר מ-200. למיטב זכרוני מילאנו הציעה הצעה גבוהה בלפחות חצי מליון דולר מהסכום שמכבי הסכימה לשלם ולהקצות לו.
מכבי הציעה ללנגפורד 1.1 מיליון דולר, בעוד מילאנו הציעה 1.5 מיליון דולר.
מאחר ולנגפורד אהב את המועדון, הוא הסכים לחתום עבור 1.3 מיליון דולר במכבי. המו"מ פוצץ, מכבי החתימה את היקמן ב 400K והשאר היסטוריה.
06 אפריל 2014, 16:27
אם אני לא טועה הם גם הודיעו שהם מממשים את האופציה מאוחר, כשכבר כולם ידעו שהוא קיבל הצעות גבוהות בהרבה.
לנגפורד הגיע לכאן לגמרי במקרה. שחקן כזה לא יגיע לכאן שוב בשנים הקרובות, וחבל שבמכבי לא היו מספיק חכמים בשביל להשאיר אותו.
ד"א, אני זוכר שהיו כאן כמה אנשים שאמרו שהם מעדיפים ת היקמן ב500 אלף על לנגפורד במיליון וחצי.
06 אפריל 2014, 21:15
יש עכשיו מילאנו נגד קאנטו בספורט 5+ LIVE. עוד הזדמנות לסקאוטינג.
06 אפריל 2014, 21:37
בינתיים לא מרשימים אותי בכלל ...
07 אפריל 2014, 00:18
כתוב בספורט 5 שג'נטילה נפצע.
מדובר במשהו רציני? כי הבחור הזה ממש מוכשר מהמעט שיצא לי לראות, כך שזה יכול לאוד לעזור לנו אם הפציעה רצינית.
07 אפריל 2014, 00:29
חנו'ש כתב:כתוב בספורט 5 שג'נטילה נפצע.
מדובר במשהו רציני? כי הבחור הזה ממש מוכשר מהמעט שיצא לי לראות, כך שזה יכול לאוד לעזור לנו אם הפציעה רצינית.
הבנתי שהפציעה רצינית, אולם כרגע לא ברור מהי רמת חומרתה. סביר להניח שמחר נהיה יותר חכמים.
07 אפריל 2014, 00:57
זה משהו בכף הרגל/קרסול. נחיתה לא טובה על הרגל...
07 אפריל 2014, 01:28
החלמה מהירה... בעוד שבועיים
07 אפריל 2014, 03:16
נראה שג׳נטילה נפצע בצורה לא פשוטה. הוא ירד מהמגרש בסיוע חבריו כשהוא ממרר בבכי ונראה שמדובר בפציעה חמורה יותר מנקע, משהו כמו קרע או מתיחה חזקה בשריר. באיטליה מדווחים שעל פניו נראה שהפציעה לא קלה וייתכן שהוא ייעדר מהמגרשים למספר שבועות אבל בכל מקרה הוא יבדק בשני או בשלישי.
07 אפריל 2014, 08:54
על פי הערכות ראשוניות באיטליה הוא צפוי להיעדר מהסדרה נגד מכבי. אני מניח שלמשחקים באיטליה הוא בוודאות לא יתייצב. זו בשורה טובה למכבי, למרות שאם הם הסתדרו מעולה בלי לנגפורד, החזרה של לנגפורד יכולה לקזז את התלות בג'נטילה. עדיין צפוי להיות קשה מאוד. כותבים שלנגפורד צפוי לקבל דקות ראשונות מול מלאגה, אני מקווה שאת הדקות הראשונות הוא יפתח רק מול מכבי, כי אז קיים סיכוי סביר שכושר המשחק שלו עדיין לא יהיה יציב מספיק.
07 אפריל 2014, 10:42
מכה קשה למילאנו. אני מאוד התלהבתי מג'נטילה.
07 אפריל 2014, 16:21
רשמי: ג'נטילה ייעדר בין 4-6 שבועות ויחמיץ את כל הסדרה