MTA2311 כתב:הייתי מביא אותו ומשאיר את דווין. שניהם יכולים לשחק גם 3 וגם 4. כל אחד עם היתרונות שלו.
רנדל יותר מבלו? הזוי.
זה בדיוק מה שאני הייתי עושה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הייתי מביא אותו ומשאיר את דווין. שניהם יכולים לשחק גם 3 וגם 4. כל אחד עם היתרונות שלו.
רנדל יותר מבלו? הזוי.
קודי כתב:roy1000 כתב:גם דונטה וגם רנדל טובים יותר ממה שיש לנו בעמדות 3-4.
רנדל נהדר אבל נפצע כל יומיים. לא היה מחזיק חודשיים באינטנסיביות של מכבי. לגבי דונטה אין בכלל שאלה - הוא עולה היום שליש משווים סמית׳ וחצי מהיקמן ומרייס והוא שווה הרבה יותר מכל אחד מהם. פשוט שחקן אדיר, אגרסיבי, אתלטי ובעל אינטליגנציית משחק גבוהה מאוד. אבל הוא כנראה לא מספיק נחמד בשביל בלאט וגם קשה לדייויד להסתדר עם היצירתיות שלו והעובדה שהוא לא חייל ממושמע כמו שהוא אוהב. אין בכלל שאלה שהוא צריך להיות במכבי ולא ממש משנה אם זה בעמדה 2, 3 או 4.
קודי כתב:roy1000 כתב:גם דונטה וגם רנדל טובים יותר ממה שיש לנו בעמדות 3-4.
רנדל נהדר אבל נפצע כל יומיים. לא היה מחזיק חודשיים באינטנסיביות של מכבי. לגבי דונטה אין בכלל שאלה - הוא עולה היום שליש משווים סמית׳ וחצי מהיקמן ומרייס והוא שווה הרבה יותר מכל אחד מהם. פשוט שחקן אדיר, אגרסיבי, אתלטי ובעל אינטליגנציית משחק גבוהה מאוד. אבל הוא כנראה לא מספיק נחמד בשביל בלאט וגם קשה לדייויד להסתדר עם היצירתיות שלו והעובדה שהוא לא חייל ממושמע כמו שהוא אוהב. אין בכלל שאלה שהוא צריך להיות במכבי ולא ממש משנה אם זה בעמדה 2, 3 או 4.
felix_r כתב:roy1000 כתב:גם דונטה וגם רנדל טובים יותר ממה שיש לנו בעמדות 3-4.
רנדל 4 הגנתי נהדר. השאיר את דאנקן על 0 נקודות לאורך כל המשחק. רק בסוף, כשחיפה התחילה לעלות שחקני נוער, דאנקן הצליח לקלוע 4 נקודות... אבל זה לא חדש. אנחנו מכירים את רנדל כבר כמה וכמה שנים. הבעיה איתו שהוא שחקן שדי מרבה להפצע.
felix_r כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:גם דונטה וגם רנדל טובים יותר ממה שיש לנו בעמדות 3-4.
אני לא הייתי מהמר על גובה החוזה של סמית'. אסור לשכוח את החוזים הכפולים בחיפה
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:גם דונטה וגם רנדל טובים יותר ממה שיש לנו בעמדות 3-4.
אני לא הייתי מהמר על גובה החוזה של סמית'. אסור לשכוח את החוזים הכפולים בחיפה
בשום מצב הוא לא מרוויח העונה יותר מ-300 אלף דולר, גם אם יש לו חוזה משולש.
yzafrir כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:גם דונטה וגם רנדל טובים יותר ממה שיש לנו בעמדות 3-4.
רנדל 4 הגנתי נהדר. השאיר את דאנקן על 0 נקודות לאורך כל המשחק. רק בסוף, כשחיפה התחילה לעלות שחקני נוער, דאנקן הצליח לקלוע 4 נקודות... אבל זה לא חדש. אנחנו מכירים את רנדל כבר כמה וכמה שנים. הבעיה איתו שהוא שחקן שדי מרבה להפצע.
אני חושב שזו העונה הראשונה שהוא לא נפצע ( בינתיים ) .
אני גם מחבב אותו אבל עניין הפציעות באמת מסוכן ....
לגבי דונטה , מדובר על העונה הבאה כך שמעניין הגיל ו האינטנסיביות שמכבי משחקת יכולה להקשות עליו . בטח טבטח אם הוא יתפקד הכוכב של הקבוצה . ( בערך מה שקורה עם גווין העונה...)
yzafrir כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:גם דונטה וגם רנדל טובים יותר ממה שיש לנו בעמדות 3-4.
לגבי דונטה , מדובר על העונה הבאה כך שמעניין הגיל ו האינטנסיביות שמכבי משחקת יכולה להקשות עליו . בטח טבטח אם הוא יתפקד הכוכב של הקבוצה . ( בערך מה שקורה עם גווין העונה...)
yzafrir כתב:אני חושב שזו העונה הראשונה שהוא לא נפצע ( בינתיים ) .
קודי כתב:איך יקשה על דונטה? רק בנובמבר הוא יהיה בן 31 והמשחק לא יהיה על גבו כמו בחיפה. דווין סמית', קית׳ לנגפורד וגיא פניני יותר מבוגרים ממנו, שלא לדבר על דייויד בלו.
roy1000 כתב:קודי כתב:איך יקשה על דונטה? רק בנובמבר הוא יהיה בן 31 והמשחק לא יהיה על גבו כמו בחיפה. דווין סמית', קית׳ לנגפורד וגיא פניני יותר מבוגרים ממנו, שלא לדבר על דייויד בלו.
אין בעיה מבחינת הגיל, אבל יש בעיה מבחינת הטיפול שהוא דורש. עם בלאט זה בטוח לא יסתדר.
toja27 כתב:מי אמר שבלאט יאמן. לא הגיע הזמן שיהיה מאמן חדש ששחקנים כמו דונטה יוכלו להגיע למכבי?
roy1000 כתב:toja27 כתב:מי אמר שבלאט יאמן. לא הגיע הזמן שיהיה מאמן חדש ששחקנים כמו דונטה יוכלו להגיע למכבי?
ועם גודס זה יילך?
לא יודע אם שחקן כזה יכול להצליח במכבי. אם הוא יכול לוותר על קצת אגו.
הוא ללא ספק שחקן נהדר, אבל גם שחקן שיכול לחסל לך את חדר ההלבשה. זה הימור.
toja27 כתב:הוא מנהיג והוא כריזמטי, לטעמי היו חסרים לנו שחקנים כאלו בשנים האחרונות בגלל שהיה לנו מנהיג אחר והוא בלאט. למה להשוות בין גודס לבלאט? עד כמה באמת ידוע לנו על גודס?
roy1000 כתב:toja27 כתב:הוא מנהיג והוא כריזמטי, לטעמי היו חסרים לנו שחקנים כאלו בשנים האחרונות בגלל שהיה לנו מנהיג אחר והוא בלאט. למה להשוות בין גודס לבלאט? עד כמה באמת ידוע לנו על גודס?
גודס עשה עונות לא רעות בראשון ובירושלים. לא זוכר שהיו לו שם כוכבים גדולים.
השאלה היא אם שחקן כמו דונטה יכול לשחק גם כשהוא לא מקבל את המפתחות של הקבוצה?
roy1000 כתב:קודי כתב:איך יקשה על דונטה? רק בנובמבר הוא יהיה בן 31 והמשחק לא יהיה על גבו כמו בחיפה. דווין סמית', קית׳ לנגפורד וגיא פניני יותר מבוגרים ממנו, שלא לדבר על דייויד בלו.
אין בעיה מבחינת הגיל, אבל יש בעיה מבחינת הטיפול שהוא דורש. עם בלאט זה בטוח לא יסתדר.
קודי כתב:אז מה עדיף, שחקנים כמו זיזיץ׳ שבמכבי מתגאים שהוא לא יוצר בעיות בחדר ההלבשה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים