המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:יוסי, כשנוח, פתאום ההחלטות של בלאט והצוות המקצועי מספיקות בשבילך, ואף אחד פה לא יכול להתווכח.
כשהוא מוציא את סמית', או כשסופו נשכח יותר משתי דקות על הספסל, אתה מרשה לעצמך לבקר את הצוות המקצועי כאילו לקחת בעצמך שתי אליפויות אירופה בתור מאמן.
פשוט תגיד שאתה מחזיק מהיקמן, ואל תנסה לתרץ את זה.
אני לא מבין למה צריך לחזור על כל דבר 5 פעמים ...
תקרא מה שכתבתי ליוני , אני לא חושב שאני מבין יותר טוב מבלאט (זה די יומרני וחצוף לטעמי ) אלא שאני לא מסכים עם הסגנון שהוא הולך אליו עם ההעדפה של השחקנים ההגנתיים והאפורים על פני השחקנים עם אוריינטציה יותר התקפית , אפשר לראות את זה עם אליהו ומאצ'באן מצד אחד ועם שחקנים כמו ג'יימס מהצד השני שלטעמי לא יכול לסחוב קבוצה לטופ 8 או מעבר לזה ובלאט מסתפק במטרות הבינוניות יותר לטעמי בלי לנסות לפרוץ את המסגרת עם שחקנים יותר מוכשרים אבל פחות מאולפים .
ושוב , ממש לא אמרתי שאי אפשר להתווכח אלא שאם יוני מביא את ה"רוב" בפורום אני יכול להביא את הצוות המקצועי ככה שאפשר פשוט להתמקד בעובדות בלי להתמקד בשאלה מה רוב גולשי הפורום חושבים.
ואני ממש לא אוהב את היקמן ואת סגנון המשחק שלו אבל אני גם לא שונא אותו ולטעמי יש לו יכולות בהחלט מרשימות ברמה האישית שעם רכז טוב יכולות להועיל מאוד למכבי .
אני גם חושב שאתמול הוא היה קריטי לניצחון עם ה-10 נקודות ברבע השלישי שהיו נקודות משום מקום , בלעדיו לא היינו משיגים את הנקודות האלו והיינו מסיימים את הרבע הזה בפיגור משמעותי .
LIAV10 כתב:לפעמים נראה לי שכמה פה אף פעם לא ראו את פארגו, מכל הסופרלטיבים פה עלולים לחשוב בטעות שמדובר על אהובו של יוני מיוטה ג׳אז.
גם אני מת שפארגו יהיה פה, הוא לא רכז מדהים כמו שאתם עושים ממנו.
שחף כתב:פליקס, יצא לך לראות את קורי היגינס מטריומף? 21.5 נקודות לערב(מוביל את ה-VTB). יכול להיות שם מעניין
toja27 כתב:rc4991 כתב:גם מקאלב עושה את אותו דבר. קיצור אם מקאלב לא רכז מבחינתך אז גם פארגו לא.
ממש לא,אין כמעט חדירה שהוא לא הולך בה עד הטבעת
טוב הוא באמת נוטה לרב ללכת יותר עד הסל. אבל בסופו של דבר מדובר בהבדלים קטנים. אבל אם מביאים מביאים לי אמירה שפוסלת את מקאלב " כי הוא לא רכז" אז צריך להביא מישהו מנגד שהוא כן רכז. גם פארגו לא רכז. קומבו גארד עם כישרון בדיוק כמו מקאלב שנוטה למסור קצת יותר. זה לא הופך אותו "לרכז". עדיף מלכתחילה להגיד את האמת שאתה מעדיף את פארגו על מקאלב ולא בגלל שהוא רכז והאחר לא. זה מובן לי הרבה יותר כי זה טעם אישי. אני מעדיף את מקאלב על פארגו כי אני אוהב את סגנון המשחק המהיר כמו שד שלו. בזה זה מסתכם.
felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, יצא לך לראות את קורי היגינס מטריומף? 21.5 נקודות לערב(מוביל את ה-VTB). יכול להיות שם מעניין
לא, לא יצא לי לראות אותו
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, יצא לך לראות את קורי היגינס מטריומף? 21.5 נקודות לערב(מוביל את ה-VTB). יכול להיות שם מעניין
לא, לא יצא לי לראות אותו
גם וון וויפר משחק בVTB לאחרונה, שניהם סקוררים מעניינים שמכבי יכולה לשים עליהם יד.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, יצא לך לראות את קורי היגינס מטריומף? 21.5 נקודות לערב(מוביל את ה-VTB). יכול להיות שם מעניין
לא, לא יצא לי לראות אותו
גם וון וויפר משחק בVTB לאחרונה, שניהם סקוררים מעניינים שמכבי יכולה לשים עליהם יד.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, יצא לך לראות את קורי היגינס מטריומף? 21.5 נקודות לערב(מוביל את ה-VTB). יכול להיות שם מעניין
לא, לא יצא לי לראות אותו
אל תבנה על סטטיסטיקות ה VTB. רוב הקבוצות שם שמות זין על הליגה הזאת
התנין כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, יצא לך לראות את קורי היגינס מטריומף? 21.5 נקודות לערב(מוביל את ה-VTB). יכול להיות שם מעניין
לא, לא יצא לי לראות אותו
אל תבנה על סטטיסטיקות ה VTB. רוב הקבוצות שם שמות זין על הליגה הזאת
איך שמות זין? כיום הליגה הרוסית לא קיימת, כך שעבור הקבוצות הרוסיות מדובר באחת משתי המסגרות הבלעדיות, ובכלל מדובר בליגה מאוד מכובדת עם קבוצות מצויינות. ככל הנראה הליגה הראשונה או השנייה בחוזקה ביבשת.
felix_r כתב:לדוגמא, עבור הקבוצות הליטאיות ה VTB לא קובע כלום, כי את הכרטיס ליורוליג מקבלים על פי התוצאות בליגה המקומית. בעצם, אם אינני טועה, עבור כל הקבוצות הלא רוסיות ה VTB לא קובע כלום. זה כמו שמכבי שיחקה באדריאטית...
גם לרוסיות ה VTB לא עד כדי כך חשוב. לרוסיה יש כרטיס אחד ביורוליג, והוא תפוס על ידי צסקא. אז למועדונים העשירים האחרים של רוסיה, הרבה יותר חשוב לזכות ביורוקאפ, כי אז מקבלים מקום בשלב הבתים של היורוליג
חנו'ש כתב:felix_r כתב:לדוגמא, עבור הקבוצות הליטאיות ה VTB לא קובע כלום, כי את הכרטיס ליורוליג מקבלים על פי התוצאות בליגה המקומית. בעצם, אם אינני טועה, עבור כל הקבוצות הלא רוסיות ה VTB לא קובע כלום. זה כמו שמכבי שיחקה באדריאטית...
גם לרוסיות ה VTB לא עד כדי כך חשוב. לרוסיה יש כרטיס אחד ביורוליג, והוא תפוס על ידי צסקא. אז למועדונים העשירים האחרים של רוסיה, הרבה יותר חשוב לזכות ביורוקאפ, כי אז מקבלים מקום בשלב הבתים של היורוליג
זה בערך כמו להגיד שקבוצות הליגה הישראלית שמות זין על הליגה כי זה לא נותן להם את הכרטיס ליורוליג.
אני לא ראיתי את י-ם משקיע יותר ביורוקאפ מאשר בליגה, כי זה הפתח שלהם ליורוליג.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:לדוגמא, עבור הקבוצות הליטאיות ה VTB לא קובע כלום, כי את הכרטיס ליורוליג מקבלים על פי התוצאות בליגה המקומית. בעצם, אם אינני טועה, עבור כל הקבוצות הלא רוסיות ה VTB לא קובע כלום. זה כמו שמכבי שיחקה באדריאטית...
זה בערך כמו להגיד שקבוצות הליגה הישראלית שמות זין על הליגה כי זה לא נותן להם את הכרטיס ליורוליג.
לא מדויק. לקבוצות הישראליות גם אין תקציב ליורוליג. לרוסיות יש.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:לדוגמא, עבור הקבוצות הליטאיות ה VTB לא קובע כלום, כי את הכרטיס ליורוליג מקבלים על פי התוצאות בליגה המקומית. בעצם, אם אינני טועה, עבור כל הקבוצות הלא רוסיות ה VTB לא קובע כלום. זה כמו שמכבי שיחקה באדריאטית...
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:לדוגמא, עבור הקבוצות הליטאיות ה VTB לא קובע כלום, כי את הכרטיס ליורוליג מקבלים על פי התוצאות בליגה המקומית. בעצם, אם אינני טועה, עבור כל הקבוצות הלא רוסיות ה VTB לא קובע כלום. זה כמו שמכבי שיחקה באדריאטית...
לא מדויק. לקבוצות הישראליות גם אין תקציב ליורוליג. לרוסיות יש.
והפועל י-ם??
rc4991 כתב:אבי סגל טוען שמקומו של סופו בעונה הבאה לא מובטח ושזה תלוי גם בזהות המאמן
אם בלאט ישאר סיכויי של סופו להישאר יהיו גדולים אבל עם פיני כמנג'ר אז נמוכים
מקווה מאוד שמכבי לא מספיק מטומטמת לוותר על אחד הסנטרים הטובים באירופה שמשחק עבור חוזה מצחיק ובעיקר על שחקן עם השפעה חיובית כל כך גדולה ומשמעותית לקבוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים