המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אדלשטיין: "הבן שלי התנהג כמו גיבור"
איך הוא מוציא את עצמו סופר הירו מכל דבר
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:פחות חמור ממה שחשבתי. יורחק לכמה משחקים וזהו.
למכבי יש קוד אתי נוקשה מאוד.
שחקנים עפו על הרבה פחות מזה.
אני לא רואה את שמעון מזרחי מחזיק בקבוצה שחקן עבריין שמרביץ לאוהדים.
החזיק את גור לא מעט זמן אחרי שהעיף כאפה לאוהד הפועל
MTA2311 כתב:יוני, תסתכל על התמונות באתרי הספורט. זה לא תקין בשום צורה
חנו'ש כתב:לפי תמונה מוואלה, אני מניחה שלילד שלום (פיזית לפחות, יש מצב שהוא עוד יזדקק לטיפול פסיכולוגי כדי לצאת מהטראומה...)
לגבי סופו,
מה עובר עליו??
אפשר לחשוב שהוא לא חווה מלא דרבים לוהטים ביוון שגם שם קיללו את האמאמא שלו ועוד ביוונית, אז למה הוא התפוצץ פתאום??
בלי קשר, טוב שלא מגזימים לגבי סיום הקריירה שלו במכבי. אם פניני לא סיים כלום במכבי אחרי השטויות שלו, אז גם זה כנראה ייגמר בהשעיה וזה.
אני רק מקווה שזו תהיה השעיה רק מהליגה (שם הוא גם ככה לא תורם הרבה) ולא מהיורוליג, כי אנחנו לא שורדים סדרה מול מילאנו בלעדיו.
roy1000 כתב:זה יכול מאוד להיות סוף הקריירה של סופו במכבי. אני לא זוכר שחקן של מכבי שעלה ליציע במשחק רשמי.
yzafrir כתב:איך זה ברור ש תגובות כמו " סופו גמר עם מכבי...". וכו' יגיעו משמואל ורוי...
הדבר היחיד שסופקו היה צריך לגמור זה עם האוהד שירק עליו...
yzafrir כתב:איך זה ברור ש תגובות כמו " סופו גמר עם מכבי...". וכו' יגיעו משמואל ורוי...
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:זה יכול מאוד להיות סוף הקריירה של סופו במכבי. אני לא זוכר שחקן של מכבי שעלה ליציע במשחק רשמי.
אתה צוחק נכון? אני בן 18 ומכיר את המקרה נגד מדריד.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:זה יכול מאוד להיות סוף הקריירה של סופו במכבי. אני לא זוכר שחקן של מכבי שעלה ליציע במשחק רשמי.
אתה צוחק נכון? אני בן 18 ומכיר את המקרה נגד מדריד.
אתה מדבר על ארל וויליאמס?
roy1000 כתב:yzafrir כתב:איך זה ברור ש תגובות כמו " סופו גמר עם מכבי...". וכו' יגיעו משמואל ורוי...
רוצה להתערב שסופו לא חוזר למכבי בעונה הבאה, או שאתה רק בעניין של דיבורים?
מקאדו 3 כתב:yzafrir כתב:איך זה ברור ש תגובות כמו " סופו גמר עם מכבי...". וכו' יגיעו משמואל ורוי...
אני מת על סופו אבל מישהו צריך להבהיר לו שזה פעם אחרונה שדבר כזה קורה , אתה לא שם לב שזה כבר מתחיל להיות מוגזם ? רב באמצע משחק עם הפיזיוטרפיסט מקלל פאק יור מאדר את השופטים ועכשיו עולה ליציע , לצערי האופי הבעיתי שלו צף ועולה בגדול השנה לא נראה לי שבמכבי יש כל כך הרבה אורך רוח וסבלנות לטפל בשחקן כזה .
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:איך זה ברור ש תגובות כמו " סופו גמר עם מכבי...". וכו' יגיעו משמואל ורוי...
רוצה להתערב שסופו לא חוזר למכבי בעונה הבאה, או שאתה רק בעניין של דיבורים?
הוא תחת חוזה אם א י לא טועה...מכבי מבינים שלא ימצאו משהו יותר טוב בסכום המצחיק שהוא מקבל...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, תסתכל על התמונות באתרי הספורט. זה לא תקין בשום צורה
ראיתי עכשיו סרטון לא ברור בספורט5.
ראשית, אתרי האינטרנט שלנו מחליאים אותי - "צפו איך סופו מכה את אוהדי הפועל"... מוות ביסורים.
שנית, סופו יורד לחדר ההלבשה ובדיוק שניה לפני שהוא נכנס לשרוול, משהו קורה והוא מתחיל לרדוף אחרי איזה אפס אחד. ברור שהיתה פרובוקציה, כנראה יריקה.
אז פרט למוות ביסורים לאפס, כמובן שסופו איבד את קור הרוח, אבל בכל זאת, אני לא חושב שמגיע לו הרחקה. הוא לא הספיק לעשות שום דבר אמיתי.
נזיפה כן, הרחקה לא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים