המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:צ'ורה העיף פצצה לאלי סהר לא?
וויל ביינום דרס מישהו במועדון לילה לא?
למה להיסחף סתם?
itai7 כתב:מה זו הכותרת השמואלית הזו?, סופו לא תקף ולא פגע באף אחד הוא רק התנפל ולא נגע
חבל שלא מחץ איזה כמה חולדות באדום
itai7 כתב:אמא.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, תסתכל על התמונות באתרי הספורט. זה לא תקין בשום צורה
ראיתי עכשיו סרטון לא ברור בספורט5.
ראשית, אתרי האינטרנט שלנו מחליאים אותי - "צפו איך סופו מכה את אוהדי הפועל"... מוות ביסורים.
שנית, סופו יורד לחדר ההלבשה ובדיוק שניה לפני שהוא נכנס לשרוול, משהו קורה והוא מתחיל לרדוף אחרי איזה אפס אחד. ברור שהיתה פרובוקציה, כנראה יריקה.
אז פרט למוות ביסורים לאפס, כמובן שסופו איבד את קור הרוח, אבל בכל זאת, אני לא חושב שמגיע לו הרחקה. הוא לא הספיק לעשות שום דבר אמיתי.
נזיפה כן, הרחקה לא.
ברור שהיתה פרובוקציה, אבל זה לא סיבה.
הבנאדם שותף בכמה עשרות דרבים יוונים לוהטים, ששם זורקים יותר מאשר מוחטות לעבר השחקנים - הוא היה אמור להיות חסין מנטלית מדברים כאלו.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:צ'ורה העיף פצצה לאלי סהר לא?
וויל ביינום דרס מישהו במועדון לילה לא?
למה להיסחף סתם?
שכחת את פניני וה"מישברך" שלו...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:איך זה ברור ש תגובות כמו " סופו גמר עם מכבי...". וכו' יגיעו משמואל ורוי...
הדבר היחיד שסופקו היה צריך לגמור זה עם האוהד שירק עליו...
רוצה להתערב שסופו לא חוזר למכבי בעונה הבאה, או שאתה רק בעניין של דיבורים?
הוא תחת חוזה אם א י לא טועה...מכבי מבינים שלא ימצאו משהו יותר טוב בסכום המצחיק שהוא מקבל...
הוא לא חוזר אחרי התקרית הזו. אין שום סיכוי, וזה לא קשור לכסף או חוזה.
jol9 כתב:וואלה, אם היו יורקים על כל אחד מאתנו, הוא מגיב בדיוק אותו הדבר. יש הבדל בין שנאה ספורטיבים, לבין התנהגות של בהמות.
העכברושים הם רעים, ולא מפתיע אותו שהם ייצרו פרובוקציה שכזאת.
yzafrir כתב:ברור שהוא לא חוזר . כמו שפניני לא חזר למכבי אחרי תקרית הנאצי....
עזוב אותך משטויות , הוא יקבל נזיפה לקצת בוז ורעש בתקשורת אבל סך הכל הוא לא פגע באף אחד בסופו של דבר ( וחבל ) ו אני בטוח שאת היריקות שחטף יראו באיזה סרטון...
roy1000 כתב:jol9 כתב:וואלה, אם היו יורקים על כל אחד מאתנו, הוא מגיב בדיוק אותו הדבר. יש הבדל בין שנאה ספורטיבים, לבין התנהגות של בהמות.
העכברושים הם רעים, ולא מפתיע אותו שהם ייצרו פרובוקציה שכזאת.
האמת, שזה לא יכול להימשך ככה. אני לא יפה נפש, ואין לי בעיה עם קללות, אבל השירים של הקהל הזה זה בזיון לספורט. צריך להפסיק עם הדבר הזה ולתת עונשי רדיוס.
פרובוקציה או לא, סופו נפל פה ונפל בגדול. נקווה ששמעון יציל אותו, אבל אני לא אופטימי.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:ברור שהוא לא חוזר . כמו שפניני לא חזר למכבי אחרי תקרית הנאצי....
עזוב אותך משטויות , הוא יקבל נזיפה לקצת בוז ורעש בתקשורת אבל סך הכל הוא לא פגע באף אחד בסופו של דבר ( וחבל ) ו אני בטוח שאת היריקות שחטף יראו באיזה סרטון...
תחשוב שוב אם להגיד לשחקן "נאצי" שווה ערך ללעלות ליציע ולנסות להרביץ לאוהד. צ'ורה חזר אחרי שהרביץ לסרוסי? ביינום חזר? פישר חזר?. כמו שאמרתי, אני מוכן להתערב שסופו לא חוזר.
yzafrir כתב:ביינום " גורש". ממכבי ישר לדטרויט....פישר סיים חוזה וגורש לספרד לחוזה כפול מבמכבי , וצ'ורה אם אני לא טועה " גורש" לתורכיה לחוזה גדול גם כן...כנראה שתקריות כאלו תורמות לקריירה...
jol9 כתב:מסכים איתך. מקווה ששמעון יעשה איזה קסם.
גם לא צריך להיסחף. התמונה היא באמת מפחידה ומאיימת, אבל בסופו של דבר הוא לא עשה כלום. שלף עלה ליציאה והרביץ לאוהד. אני לא זוכר אם קיבל עונש על זה ואיזה.
מה שבטוח זה שהוא המשיך לשחק במכבי גם אחרי התקרית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־26 אורחים