LIAV10 כתב:למה שהוריד? אני בחור שאוהב הומור.
אני בעד

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:ליאב, מוטב שתוריד את ההודעה הזאת.
לא מתאים בכלל. יצאת מכל פרופורציה.
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:למה שהוריד? אני בחור שאוהב הומור.
אני צריכה בכלל להצביע על הטעות?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:למה שהוריד? אני בחור שאוהב הומור.
את מאוד קשה איתו כרמל.
חנו'ש כתב:לא אוהבת את ההשוואה לחמאס, כי בכל זאת יש גבול.
הם חלאות אבל לא טרוריסטים רוצחים.
למרות זאת זה מצחיק....![]()
על אף שהייתי מוציאה את התמונה של הילד של אדלשטיין - הוא באמת הקורבן היחיד בכל הסיפור.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא אוהבת את ההשוואה לחמאס, כי בכל זאת יש גבול.
על אף שהייתי מוציאה את התמונה של הילד של אדלשטיין - הוא באמת הקורבן היחיד בכל הסיפור.
וגם הקורבן הזה נפגע מאוהדי הפועל ולא מסופו כמו שניסו לצייר את זה בהתחלה
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא אוהבת את ההשוואה לחמאס, כי בכל זאת יש גבול.
זה נכון, אבל הוא עדיין מסכן.
ואגב, סופו אומנם לא פגע בילד של אדלשטיין אבל כן רואים שהוא דחף קלות ילד אחר (אחרי שגם הוא נדחף ע"י האוהד הזריז בתבל)
בכל מקרה היו שם ילדים קטנים שנקלעו שלא באשמתם לסיטואציה קשה, והם הכי מסכנים - לא חשוב מי אשם.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:למה שהוריד? אני בחור שאוהב הומור.
את מאוד קשה איתו כרמל.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:למה שהוריד? אני בחור שאוהב הומור.
את מאוד קשה איתו כרמל.
לפחות לא כתבתי ״יוריד״
חנו'ש כתב:לא אוהבת את ההשוואה לחמאס, כי בכל זאת יש גבול.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:למה שהוריד? אני בחור שאוהב הומור.
את מאוד קשה איתו כרמל.
לפחות לא כתבתי ״יוריד״
silver lining מה שנקרא
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא אוהבת את ההשוואה לחמאס, כי בכל זאת יש גבול.
זה נכון, אבל הוא עדיין מסכן.
ואגב, סופו אומנם לא פגע בילד של אדלשטיין אבל כן רואים שהוא דחף קלות ילד אחר (אחרי שגם הוא נדחף ע"י האוהד הזריז בתבל)
בכל מקרה היו שם ילדים קטנים שנקלעו שלא באשמתם לסיטואציה קשה, והם הכי מסכנים - לא חשוב מי אשם.
אני חושבת שהמסכנות שלהם התחילה בזה שהם בגיל כל כך קטן הגיעו לצפות בקבוצה שכל המשחק האוהדים שלה שרים ''דיוויד בלאט מת'', ''פניני מת'', ''שמעון מזרחי תתאבד'', ''מוני פנאן מת'', ''איפה אבא'', ''שתהיה שואה למכבי'...אני יכולה להמשיך
זה שהם נדחפו או נפלו היה הדבר הכי פחות אלים שקרה להם במשחק
שמואל1 כתב:חבר'ה, אתם לא שמים לב אבל אתם יורדים נמוך וחוצים קו אדום. מספיק עם זה!
זה מתחיל בחולצות הבזויות שגייט 11 הוציאו (ואני מאוד מקווה לא לראות את החולצות האלו בהיכל כי זה יהיה כתם שחור למועדון), אחר כך בתמונות כמו שליאב פירסם.
אלו דברים שמתאימים לאוהדי הפועל, לא מכבי. בכך אתם עושים את הדברים שאתם בעצמכם מגנים כל כך הרבה!
אם החולצות או התמונות היו מתפרסמות בפורום של אוהדי הפועל, אני כבר יכול לראות את הת'רדים שהיו נפתחים כאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־21 אורחים