MTA2311 כתב:חימקי הרוויחה בענק? פספסתי משהו?
פלאניניץ' נראה כמו פח העונה. לא פחות.
בעונה שעברה הוא שיחק בחימקי, ונתן עונה גדולה.
העונה הוא קצת פחות טוב, אבל עדיין מדובר ברכז אמיתי ואיכותי מאוד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:חימקי הרוויחה בענק? פספסתי משהו?
פלאניניץ' נראה כמו פח העונה. לא פחות.
קודי כתב:אתמול בערב היה שידור חוזר של הנצחון הגדול של מכבי בבולוניה לפני 14 שנים, יומיים אחרי ההפסד הביתי נגדם (עם טעות המזכירות המפורסמת). מדהים איך אז היה לנו קו אחורי כל כך אינטיליגנטי עם מקדונלד ושפר. היקמן ורייס אולי יותר אתלטים ומהירים אבל החוכמה של מקדונלד ושפר מול הטיפשות הזועקת לשמיים של צמד הגאונים פשוט זועקת לשמיים. מדהים איך היתה לנו אז יחידת קומנדו שטרפה כל מי שהיה מולה עם הראש וידעה לנצל כל מיס מאץ על המגרש ולהסתיר היטב את חסרונותיה. מכבי שיחקה באותה סדרה נגד קבוצת הכוכבים של אירופה שלא היתה אמורה ליפול מריאל מדריד של היום. קבוצה שיש לה כמה שחקני על אירופאים כמו באזילה, יאריץ, מאיירס, קארנישובאס, פוצ'קה ווראנקוביץ ומולה היה סגל מאוד מוגבל של מכבי. עצוב שעברנו מכדורסל חכם לכדורסל של קפיצים חסרי מוח.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:er
פארגו הוא לא בדיוק ג'ון סטוקטון. הוא קומבו בדיוק כמו כל האחרים, רק מוכשר יותר ואולי רואה משחק יותר.
פלאניניץ' הוא שחקן בעייתי ויקר.
אני חושב שמכבי חייבת להמר על קו אחורי אולי מהnba
מחירו של פלאניניץ' במשך מספר שנים טובות היה ברצפה. רק חימקי הייתה מספיק חכמה כדי לקחת אותו והרוויחה בענק.
גם בקיץ אני לא חושב שמחירו היה מופקע. מכבי הייתה יכול להחתים אותו במחיר סביר.
אגב, מדוע פלאניניץ' שחקן בעייתי?
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:er
פארגו הוא לא בדיוק ג'ון סטוקטון. הוא קומבו בדיוק כמו כל האחרים, רק מוכשר יותר ואולי רואה משחק יותר.
פלאניניץ' הוא שחקן בעייתי ויקר.
אני חושב שמכבי חייבת להמר על קו אחורי אולי מהnba
מחירו של פלאניניץ' במשך מספר שנים טובות היה ברצפה. רק חימקי הייתה מספיק חכמה כדי לקחת אותו והרוויחה בענק.
גם בקיץ אני לא חושב שמחירו היה מופקע. מכבי הייתה יכול להחתים אותו במחיר סביר.
אגב, מדוע פלאניניץ' שחקן בעייתי?
איזה על הרצפה,גם בחימקי הוא הרוויח מלא
MTA2311 כתב:הראש שלו כבר בקבוצה הגדולה שתיתן לו חוזה עתק עונה הבאה. אולי צסקא.
גם פארגו נראה לא משהו מאז אותה עונה במכבי , אנשים משום מה תולים את היכולת שלו בכל מיני דברים מסביב אבל אולי הוא לא כזה ענק כמו שעושים ממנו ? ואם הוא יבוא על תקן הסופר סטאר שנה הבאה יש לי הרגשה שדיי נתאכזב ממנו ...חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:הראש שלו כבר בקבוצה הגדולה שתיתן לו חוזה עתק עונה הבאה. אולי צסקא.
טרייד פארגו - היקמן??
Maccabikid כתב:אני באמת לא מבין למה אנשים ככ רוצים את פארגו פה, השחקן השתין עלינו פעמיים בקשת, לפי כל הפרסומים השונים, אין לו שום כבוד לכלום, רק לעצמו, מגיע עם אגו בשמיים ובתכלס לא באמת הוכיח את עצמו. (חצי עונה טובה במכבי) לא יכול להיות שנגמר כל הכבוד למועדון הזה, פארגו זה נחמד אבל זה לא פארקר, זה לא אחד ששווה לוותר על הכבוד שעוד יש לנו ולזחול אליו פעם שלישית בתחנונים. אם כבר, אז את גקסון הייתי שמח לראות פה.
rc4991 כתב:ג'קסון ממש לא נותן עונה טובה והוא מסיים חוזה הקיץ
הוא ופארגו הם שני שחקנים שאני מאוד אשמח לראות במכבי
Maccabikid כתב:אני באמת לא מבין למה אנשים ככ רוצים את פארגו פה, השחקן השתין עלינו פעמיים בקשת, לפי כל הפרסומים השונים, אין לו שום כבוד לכלום, רק לעצמו, מגיע עם אגו בשמיים ובתכלס לא באמת הוכיח את עצמו. (חצי עונה טובה במכבי) לא יכול להיות שנגמר כל הכבוד למועדון הזה, פארגו זה נחמד אבל זה לא פארקר, זה לא אחד ששווה לוותר על הכבוד שעוד יש לנו ולזחול אליו פעם שלישית בתחנונים. אם כבר, אז את גקסון הייתי שמח לראות פה.
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:ג'קסון ממש לא נותן עונה טובה והוא מסיים חוזה הקיץ
הוא ופארגו הם שני שחקנים שאני מאוד אשמח לראות במכבי
לא יודעת, הוא נראה לי כמו שחקן שיהיה יותר מבוקש מפארגו בקיץ.
למרות שמצד שני הוא יהיה חופשי בעוד שלפארגו יש עדיין חוזה.
גם אני אשמח לראות אפילו אחד מהם במכבי - אבל למה יש לי הרגשה שבסוף נישאר עם רייס??
MTA2311 כתב:Maccabikid כתב:אני באמת לא מבין למה אנשים ככ רוצים את פארגו פה, השחקן השתין עלינו פעמיים בקשת, לפי כל הפרסומים השונים, אין לו שום כבוד לכלום, רק לעצמו, מגיע עם אגו בשמיים ובתכלס לא באמת הוכיח את עצמו. (חצי עונה טובה במכבי) לא יכול להיות שנגמר כל הכבוד למועדון הזה, פארגו זה נחמד אבל זה לא פארקר, זה לא אחד ששווה לוותר על הכבוד שעוד יש לנו ולזחול אליו פעם שלישית בתחנונים. אם כבר, אז את גקסון הייתי שמח לראות פה.
פארגו לא הוכיח את עצמו, אבל ג'קסון כן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים