המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:חבל שלא מתחשבים באוהדים ששומרים שבת.
felix_r כתב:Maccabikid כתב:חבל שלא מתחשבים באוהדים ששומרים שבת.
זה לא נכון. ניסו ועשו הכל על מנת שלא לשחק בשבת, אבל זה לא הצליח. זה לא תלוי רק במכבי
itai7 כתב:משחק מספר 1 – מילאנו, יום רביעי 16/4, 21:45 שעון ישראל
משחק מספר 2 – מילאנו, יום שישי 18/4, 21:45 שעון ישראל
משחק מספר 3 – תל-אביב, יום שני 21/4
משחק מספר 4 – תל-אביב, יום רביעי 23/4
משחק מספר 5 – מילאנו, יום שישי 25/4
שמואל1 כתב:itai7 כתב:משחק מספר 1 – מילאנו, יום רביעי 16/4, 21:45 שעון ישראל
משחק מספר 2 – מילאנו, יום שישי 18/4, 21:45 שעון ישראל
משחק מספר 3 – תל-אביב, יום שני 21/4
משחק מספר 4 – תל-אביב, יום רביעי 23/4
משחק מספר 5 – מילאנו, יום שישי 25/4
21.4 זה לא ערב חג?
הוא כן מוכן לומר שמה שקרה עם ההנהלה לפני שנתיים אכזב אותו. "הייתי מאוכזב שלא האריכו לי את החוזה כמו שרציתי, חבל שזה לא הסתדר", הוא מודה. "עם זאת, תמיד הבנתי את הצד העסקי של הכדורסל. אני עדיין שומר על מערכת יחסים מעולה עם כולם במכבי. מכבי עזרה לי מאוד ברגע קשה בקריירה שלי (נחתך מחימקי, א.ג.) והרימה אותי בחזרה, אז תמיד אהיה אסיר תודה על ההזדמנות שניתנה לי במכבי ויהיו לי רק דברים טובים לומר על החוויה שהייתה לי בתל אביב. יש לי הרבה כבוד כלפי כולם בארגון הזה".
MTA2311 כתב:הוא כן מוכן לומר שמה שקרה עם ההנהלה לפני שנתיים אכזב אותו. "הייתי מאוכזב שלא האריכו לי את החוזה כמו שרציתי, חבל שזה לא הסתדר", הוא מודה. "עם זאת, תמיד הבנתי את הצד העסקי של הכדורסל. אני עדיין שומר על מערכת יחסים מעולה עם כולם במכבי. מכבי עזרה לי מאוד ברגע קשה בקריירה שלי (נחתך מחימקי, א.ג.) והרימה אותי בחזרה, אז תמיד אהיה אסיר תודה על ההזדמנות שניתנה לי במכבי ויהיו לי רק דברים טובים לומר על החוויה שהייתה לי בתל אביב. יש לי הרבה כבוד כלפי כולם בארגון הזה".
שמואל1 כתב:מילאנו משחקת עכשיו נגד מלאגה.
בינתיים לא מרשימה בכלל, החסרון של ג'נטילה מורגש.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:מילאנו משחקת עכשיו נגד מלאגה.
בינתיים לא מרשימה בכלל, החסרון של ג'נטילה מורגש.
אתה מנסה לשפוט את מילאנו על פי משחק לא קובע לשני הצדדים? זה משחק אימון בסך הכל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־7 אורחים