אחד המשחקים היותר מוזרים עברו עלי ביום חמישי, מצד אחד צסק"א מצד שני משחק חסר משמעות. 3 החבר'ה הקבועים שאני יושב איתם היו חולים (קטע מוזר משהו) אז ישבתי הרבה יותר למטה מאשר בד"כ (אני יושב בד"כ 2-3 שורות מעל הגוש.. ביום חמישי ישבתי ממש בתוכו.. כאילו חזרתי 8 שנים אחורה

התפאורה היתה נהדרת, פלקטים בצהוב כחול על כל ההיכל, שבשער 2-3 רשום "רק מכבי"- יצא מדהים לדעתי.
ג'רמי אגב התקבל רגיל, לא שמעתי קריאות עידוד מיוחדות, ולא בוז מיוחד, קצת הפתיע אותי שמכבי לא עשו לו טקס. בכל אופן קבלת הפנים לסופו היתה די רגילה, לא היה הבדל מאוד משמעותי מאשר משחקי יורוליג אחרים. הוא השחקן אולי הכי אהוב בהיכל עוד מלפני הדרבי...

תחילת המשחק צסק"א השתלטה על המשחק ופתחה פער, מכבי פשוט לא התאקלמה על המגרש (היה כבר 10 לצסק"א לקראת סיום הרבע) אבל בלו השאיר אותנו בתמונה והרבע נגמר רק ב-6, צסק"א שוב ברחה בתחילת הרבע השני (הגיע ל-12) אבל מכבי סוף סוף הגיעה למשחק ונתנה הגנה נהדרת כשגם בצד ההתקפי הכל הולך חלק (היתה הרגשה שטייריס עושה מה שהוא רוצה מבחינת חדירות לסל...)
אלי הופ של טיוס (החטיא את הדאנק הכדור עלה למעלה... וירד פנימה... אחד הסלים המוזרים

מכבי המשיכה לשלוט במשחק גם ברבע השלישי וניצחה אותו בנקודה כך שלרבע המכריע היא ירדה ביתרון 4, ואז כמו שקורה כמעט בכל משחק העונה (ואתם מוזמנים לבדוק אותי... עוד מעט סיכום מלחה ואז גם שם התופעה כמובן תחזור) מכבי פשוט מפסיקה לשחק- איבודים מטומטמים, החטאות ומנגד היריבה קולעת, יש לציין שלקח לצסק"א זמן לקלוט שמכבי נעלמה אבל כשזה קרה הם עשו את הריצה שלהם כך שמ+5 למכבי נהיה -6 והמשחק די נגמר וחבל, אבל מצד שני- לא נורא...
יש לציין שיש הרבה דברים לקחת מהמשחק הזה. היו דברים טובים ודברים פחות טובים.
אני בטוח שאם וכאשר ניפגש בפיינל פור המשחק יראה אחרת לגמרי.