26 מרץ 2014, 20:42
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אל תהיה שמואל.
הדיון הוא לא על התקציב. דיברנו על קבוצות יותר טובות ממכבי. כמה כאלה ניצחנו ב3 השנים האחרונות(ועוד נתתי לכם הנחה, מה אם הייתי שואל על השנתיים האחרונות)? לא מספיק.
איך הדיון הוא לא על תקציב? לא דיברנו על מאמנים במוציאם הרבה מהתקציב שהם מקבלים או שפיספסתי משהו?
מה עשיתי שקיבלתי העלבה שכזאת?
לא ממש מעניין אותי אם למילאנו יש תקציב של 30 מיליון יורו, כשהם עפים בטופ 16. כנ"ל לגבי הטורקיות וקובאן. איכשהו בלאט מקבל כאן סופרלטיבים מדהימים, שהוא לא באמת הרוויח מאז 2010.
אנחנו שוב חוזרים לויכוח הישן בינינו שקשור להאם הסגל של מכבי שווה הצלבה(או האם בלאט מקבל כאן כלים בשביל לבנות קבוצה להצלבה). לדעתי אין ספק בכלל. אתה לא מסכים...
26 מרץ 2014, 20:45
MTA2311 כתב:בוא נהיה ברורים: קבוצה יותר טובה= קבוצה שבאותה השנה השיגה יותר ממכבי. מה אכפת לי אם בקיץ חשבו שמילאנו היא קבוצה מצויינת, אבל בפועל עפה בטופ 16 בכלל.
26 מרץ 2014, 20:48
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:וגם אם הולכים על תקציב נטו, כמה קבוצות עם תקציב גדול יותר ניצחנו?
פאו ואולי בשנתיים האחרונות עם תקציב דומה לשלנו(אולי אפילו נמוך יותר), קאחה עם נמוך יותר גאלא אין לי מושג(מעריך שגם די דומה).
בלאט עדיין נוסע על האדים מהעונה עם פארגו ב2010.
אז פה הטעות שלך
לאול' יש עדיין תקציב יותר גדול משלנו ולפי דעתי גם לפאו,מה גם שאני דיברתי גם על ההצלבה שנתנו מולם בה הם היו עם תקציב עצום
גם לקאחה היה תקציב גדול משלנו עד לפני שנתיים וניצחנו אותה הרבה.גם לגלא' יש תקציב גדול יותר משלנו וכמובן שגם לאולקר,מילאנו וכו'
מאיפה הנתונים? אני זוכר דברים אחרים לגבי היווניות(בטח על עונה שעברה), אבל אני לא בטוח ב100%.
לא זוכר שלקאחה היה תקציב גדול יותר. די בטוח שתמיד התקציב היה דומה לשלנו.
26 מרץ 2014, 21:17
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:בוא נהיה ברורים: קבוצה יותר טובה= קבוצה שבאותה השנה השיגה יותר ממכבי. מה אכפת לי אם בקיץ חשבו שמילאנו היא קבוצה מצויינת, אבל בפועל עפה בטופ 16 בכלל.
אם זה המדד, אז שנה שעברה ניצחנו את אולי'...
26 מרץ 2014, 21:18
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:וגם אם הולכים על תקציב נטו, כמה קבוצות עם תקציב גדול יותר ניצחנו?
פאו ואולי בשנתיים האחרונות עם תקציב דומה לשלנו(אולי אפילו נמוך יותר), קאחה עם נמוך יותר גאלא אין לי מושג(מעריך שגם די דומה).
אז פה הטעות שלך
לאול' יש עדיין תקציב יותר גדול משלנו ולפי דעתי גם לפאו,מה גם שאני דיברתי גם על ההצלבה שנתנו מולם בה הם היו עם תקציב עצום
גם לקאחה היה תקציב גדול משלנו עד לפני שנתיים וניצחנו אותה הרבה.גם לגלא' יש תקציב גדול יותר משלנו וכמובן שגם לאולקר,מילאנו וכו'
מאיפה הנתונים? אני זוכר דברים אחרים לגבי היווניות(בטח על עונה שעברה), אבל אני לא בטוח ב100%.
אני לא זוכר במדויק איפה ראיתי את הנתונים (אתרים מחו"ל) אבל אני זוכר אותם
אני ממש לא בטוח אבל נראלי שתקציב השחקנים של אול' עומד על איזור ה-15 מיליון יורו/דולר (בבקשה לא להיתפש למספרים)אבל אני יודע בוודאות שהוא גדול יותר משלנו בצורה מכובדת
גם התקציב של פאו יותר גדול משלנו מאיזו כתבה שקראתי בקיץ (בגלל זה גם עצבן אותי שאוברדוביץ' עזב כאילו התקציב ירד בחצי)
לקאחה היה תקציב גדול יותר משלנו עד לפני שנתיים אבל הם נפגעו מהמשבר באירופה ואני מניח שהשנה התקציב שלהם נמוך משלנו או דומה
26 מרץ 2014, 21:22
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אל תהיה שמואל.
הדיון הוא לא על התקציב. דיברנו על קבוצות יותר טובות ממכבי. כמה כאלה ניצחנו ב3 השנים האחרונות(ועוד נתתי לכם הנחה, מה אם הייתי שואל על השנתיים האחרונות)? לא מספיק.
איך הדיון הוא לא על תקציב? לא דיברנו על מאמנים במוציאם הרבה מהתקציב שהם מקבלים או שפיספסתי משהו?
מה עשיתי שקיבלתי העלבה שכזאת?
לא ממש מעניין אותי אם למילאנו יש תקציב של 30 מיליון יורו, כשהם עפים בטופ 16. כנ"ל לגבי הטורקיות וקובאן. איכשהו בלאט מקבל כאן סופרלטיבים מדהימים, שהוא לא באמת הרוויח מאז 2010.
אנחנו שוב חוזרים לויכוח הישן בינינו שקשור להאם הסגל של מכבי שווה הצלבה(או האם בלאט מקבל כאן כלים בשביל לבנות קבוצה להצלבה). לדעתי אין ספק בכלל. אתה לא מסכים...
למען האמת קשה לי לראות את מכבי מחוץ להצלבה גם אם פרימו היה המאמן בתוספת שלך, רוני ושמואל בקו הקדמי.
אולי בגלל כמה שהמועדון הזה גדול ומסורת כן משפיעה על איכות.
אני עדיין חושב שבלאט מוציא מהכסף שהוא מקבל יותר ממה שהרבה מאוד מאמנים יוציאו, גם אם זה נראה פחות אסטטי.
אבל הייתי בטוח שהדיון פה הוא על תקציבים, בלי שום קשר לכלום.
26 מרץ 2014, 21:25
26 מרץ 2014, 21:35
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:וגם אם הולכים על תקציב נטו, כמה קבוצות עם תקציב גדול יותר ניצחנו?
אז פה הטעות שלך
אני לא זוכר במדויק איפה ראיתי את הנתונים (אתרים מחו"ל) אבל אני זוכר אותם
אני ממש לא בטוח אבל נראלי שתקציב השחקנים של אול' עומד על איזור ה-15 מיליון יורו/דולר (בבקשה לא להיתפש למספרים)אבל אני יודע בוודאות שהוא גדול יותר משלנו בצורה מכובדת
גם התקציב של פאו יותר גדול משלנו מאיזו כתבה שקראתי בקיץ (בגלל זה גם עצבן אותי שאוברדוביץ' עזב כאילו התקציב ירד בחצי)
לקאחה היה תקציב גדול יותר משלנו עד לפני שנתיים אבל הם נפגעו מהמשבר באירופה ואני מניח שהשנה התקציב שלהם נמוך משלנו או דומה
כן, זה גם מה שאני זוכר, רק שבשום מקום לא מצויין שזה תקציב השחקנים ולא התקציב הכולל.
27 מרץ 2014, 17:19
במכבי משוכנעים גם כעת שמבחינת כישרון גולמי, הקבוצה הזו שווה פיינל פור.
27 מרץ 2014, 17:21
10 אפריל 2014, 22:59
13 אפריל 2014, 19:24
בלאט עצמו אמר לאתר ערוץ הספורט: "גם אם מגלים בי עניין, אני מאמן את מכבי ת"א. אני רוצה להישאר במכבי ת"א וכידוע יש לי אופציה לעשות זאת. אין דבר אחר שאני רוצה מלבד להמשיך ולאמן את מכבי גם בעונה הבאה"
13 אפריל 2014, 19:57
13 אפריל 2014, 20:01
13 אפריל 2014, 20:14
13 אפריל 2014, 20:22
Maccabikid כתב:אם בלאט לא עולה לפיינל4 אני לא רואה את הגוניורים משאירים אותו, בתכלס, אני חושב שגם אני לא הייתי משאיר אותו, לא רואה אותם נותנים לגודס לאמן את מכבי ואם כן אני מאמין שזה ייגמר ברע.אני בעד שמיר.
13 אפריל 2014, 20:32
13 אפריל 2014, 20:44
MTA2311 כתב:אני עדיין די בטוח שהצלבה+אליפות משאירים אותו פה. הצלבה כבר יש.
13 אפריל 2014, 20:50
13 אפריל 2014, 21:15