המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מבין כל האפשרויות שמכבי יכלה לפגוש בהצלבה, אין ספק שמילאנו היא הנוחה ביותר.
Maccabikid כתב:שמואל1 כתב:מבין כל האפשרויות שמכבי יכלה לפגוש בהצלבה, אין ספק שמילאנו היא הנוחה ביותר.
באמת?
מילאנו פחות טובה מפנאתינייקוס?!
jol9 כתב:צריך לזכור שמכבי נמצאת בתקופה מזעזעת ביורוליג עם 2 ניצחונות בלבד בסיבוב השני של הטופ 16.
מצד שני, רוב ההפסדים, כולל לשתי הקבוצות הטובות באירופה, היו משחקים צמודים שיכלו ללכת לכאן ולכאן.
סופו ואחוזים לשלוש אמורים לסדר אותנו בסדרה הזאת.
Allan Turing כתב:במקרה שהמשחק ילך צמוד, יש להם את לאנגפורד, לנו את היקמן.
Allan Turing כתב:אני בתחושה שאנשים מזלזלים קצת במילאנו, שלא בצדק.
יש להם סגל מצויין ומאוזן, ובנוסף יתרון-ביתיות.
במקרה שהמשחק ילך צמוד, יש להם את לאנגפורד, לנו את היקמן.
אני אופטמימיסט מטבעי, אבל אני אומר 60-40 מילאנו.
yzafrir כתב:Allan Turing כתב:אני בתחושה שאנשים מזלזלים קצת במילאנו, שלא בצדק.
אני איתך בזה...אבל מבין כל היריבות שיש להן יתרון ביתיות אז מילאנו נחשבת הכי נוחה.
מה שכן , בגלל שהפיינלפור אצלה בבית אז אני קצת מפחד מהשיפוט בסדרה הזאת....
Allan Turing כתב:yzafrir כתב:Allan Turing כתב:אני בתחושה שאנשים מזלזלים קצת במילאנו, שלא בצדק.
אני איתך בזה...אבל מבין כל היריבות שיש להן יתרון ביתיות אז מילאנו נחשבת הכי נוחה.
מה שכן , בגלל שהפיינלפור אצלה בבית אז אני קצת מפחד מהשיפוט בסדרה הזאת....
גם השיפוט, אבל לא רק. תסתכל על הקו האחורי של שתי הקבוצות ותבין - שהסיכוי שלנו לנצח אותם במשחק צמוד לא גבוה.
toja27 כתב:טוב הנה אנחנו מגיעים לשלבים המכריעים של העונה.
כיוון שהקבוצה צריכה את כל הכוחות כדי לעבור את האתגרים העומדים בפניה, אני מציע שכל אוהד יביא את מלוא כוחו ואהדתו לקבוצה. לעודד את כל השחקנים כולם, כי כל תרומה של שחקן בודד היא תרומה לאותה קבוצה אחת שהיא מכבי. למחוק כל רצון שרוצה ששחקן כזה או אחר או מאמן ישחקו רע כדי שיהיה לו סיבות לקטרג עליו בהמשך.שטובת הקבוצה תעמוד מעל רצונו להיות צודק בדעה שלו.
אני מאמין שכל רצון של כל אדם הוא כח. וברגע שכל הכוחות של כל האוהדים מתנקזים לאהדת הקבוצה בלבד , אז הקבוצה מקבלת כח לעמוד באתגרים שהיא ניצבת בפניהם.
יאללה, שיהיה בהצלחה.
אני כבר מתרגש...
yzafrir כתב:מה אתם מעדיפים , פיינלפור ואיבוד אליפות בארץ ? או הצלבה לאליפות ?....ברור שהכי טוב יהיה גם וגם אבל יש לי הרגשה שמשהו ישתבש אם נעלה לפיינלפור...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael, גל גל ו־8 אורחים