המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:שלא תבנו על ניצחון היום, מכבי 7 פעמים הייתה בסדרה אירופית ללא ביתיות ובכל הפעמים הפסידה את המשחק הראשון.
Maccabikid כתב:LIAV10 כתב:שלא תבנו על ניצחון היום, מכבי 7 פעמים הייתה בסדרה אירופית ללא ביתיות ובכל הפעמים הפסידה את המשחק הראשון.
הסיכויים שננצח את הסדרה בלי נצחון היום לא גבוהים במיוחד..
felix_r כתב:Maccabikid כתב:LIAV10 כתב:שלא תבנו על ניצחון היום, מכבי 7 פעמים הייתה בסדרה אירופית ללא ביתיות ובכל הפעמים הפסידה את המשחק הראשון.
הסיכויים שננצח את הסדרה בלי נצחון היום לא גבוהים במיוחד..
דווקא בדרך כלל האורחות מנצחות במשחק השני ולא בראשון (אם הן מנצחות בכלל).
מכבי ניצחה במשחק השני בויטוריה (בעונה שעלינו לפיינל פור) וגם במשחק השני ביוון בסדרה נגד פאו
MTA2311 כתב:One:"קית' הוא סקורר ברמה גבוהה ויכול לעשות נקודות מתי שהוא רוצה, אבל אם זה תלוי בי, אני בוחר את ג'רמי פארגו על פניו לכל קבוצה", אמר אחד מששת שחקני מכבי ששיתפו עימו פעולה ב-2012. "יש ללנגפורד יכולות אישיות גבוהות, אך בניגוד לג'רמי, הוא יעדיף את הזריקה כל פעם על פני מסירה. הוא לא שחקן קבוצתי ואם הוא יחזור למכבי בעונה הבאה - אחפש קבוצה אחרת".
Asf כתב:MTA2311 כתב:One:"קית' הוא סקורר ברמה גבוהה ויכול לעשות נקודות מתי שהוא רוצה, אבל אם זה תלוי בי, אני בוחר את ג'רמי פארגו על פניו לכל קבוצה", אמר אחד מששת שחקני מכבי ששיתפו עימו פעולה ב-2012. "יש ללנגפורד יכולות אישיות גבוהות, אך בניגוד לג'רמי, הוא יעדיף את הזריקה כל פעם על פני מסירה. הוא לא שחקן קבוצתי ואם הוא יחזור למכבי בעונה הבאה - אחפש קבוצה אחרת".
סופו?
MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:One:"קית' הוא סקורר ברמה גבוהה ויכול לעשות נקודות מתי שהוא רוצה, אבל אם זה תלוי בי, אני בוחר את ג'רמי פארגו על פניו לכל קבוצה", אמר אחד מששת שחקני מכבי ששיתפו עימו פעולה ב-2012. "יש ללנגפורד יכולות אישיות גבוהות, אך בניגוד לג'רמי, הוא יעדיף את הזריקה כל פעם על פני מסירה. הוא לא שחקן קבוצתי ואם הוא יחזור למכבי בעונה הבאה - אחפש קבוצה אחרת".
סופו?
סופו או יוגב לדעתי
Maccabikid כתב:בלו ופניני לא שיחקו גם עם שניהם?
LIAV10 כתב:מדהים, צפויים להיות 350 אוהדי מכבי באולם במילאנו.
מקווה שבמאי יחזרו כפול 15.
Asf כתב:MTA2311 כתב:One:"קית' הוא סקורר ברמה גבוהה ויכול לעשות נקודות מתי שהוא רוצה, אבל אם זה תלוי בי, אני בוחר את ג'רמי פארגו על פניו לכל קבוצה", אמר אחד מששת שחקני מכבי ששיתפו עימו פעולה ב-2012. "יש ללנגפורד יכולות אישיות גבוהות, אך בניגוד לג'רמי, הוא יעדיף את הזריקה כל פעם על פני מסירה. הוא לא שחקן קבוצתי ואם הוא יחזור למכבי בעונה הבאה - אחפש קבוצה אחרת".
סופו?
מקובי כתב:LIAV10 כתב:מדהים, צפויים להיות 350 אוהדי מכבי באולם במילאנו.
מקווה שבמאי יחזרו כפול 15.
כבר סגרתי למאי(ואני מכיר לא מעט שסגרו כבר...)
לשאלתך מהעמ' הקודם- לא מכיר... אני רואה בבית...
LIAV10 כתב:זה יותר גרוע משמעון אומר ״מכבי אלקטרה ת״א״.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים