המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:סופו ירד והרמה בהתאם
טיוס נורא ואיום
רוני, אני חושב שהוצאת מלנגפורד את משפט המפתח - התחברה שם קבוצה, שמשחקת כמו קבוצה, והרבה יותר איכותית ממה שהיה
שם בעונה שעברה, עם כל השמות שהיו שם.
מכבי לא פחות כשרונית, אבל המשחק הקבוצתי שלה פחות טוב בהרבה. גם הכשרון שם מפוזר בצורה יותר נכונה. חייבים כשרון בקו האחורי,
כי עובדה שעם תותחים בקו האחורי, גם קו קדמי די נגרי כמו שלהם, נראה לא רע בכלל.
מסכים איתך
רק שאני חשבתי שהמסורת והמאמן יעשו את ההבדל לטובתנו אבל השחקנים בכלל לא נלחמים וחלק שכחו את הביצים והמח בבית
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:סופו ירד והרמה בהתאם
טיוס נורא ואיום
רוני, אני חושב שהוצאת מלנגפורד את משפט המפתח - התחברה שם קבוצה, שמשחקת כמו קבוצה, והרבה יותר איכותית ממה שהיה
מכבי לא פחות כשרונית, אבל המשחק הקבוצתי שלה פחות טוב בהרבה. גם הכשרון שם מפוזר בצורה יותר נכונה. חייבים כשרון בקו האחורי,
מסכים איתך
רק שאני חשבתי שהמסורת והמאמן יעשו את ההבדל לטובתנו אבל השחקנים בכלל לא נלחמים וחלק שכחו את הביצים והמח בבית
rc4991 כתב:70 אחוז מהבעיות בריבאונד מגיעות מטיוס
מילא אתה לא שחקן התקפי אבל לפחות זה
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:סופו ירד והרמה בהתאם
טיוס נורא ואיום
מסכים איתך
אולי באמת נשמע מילה על המאמן.
LIAV10 כתב:15, לא פחות
Allan Turing כתב:אפילו ביום כזה, עם רמה קצת יותר גבוהה של מישהו בקו האחורי, זה היה נראה אחרת.
Allan Turing כתב:אפילו ביום כזה, עם רמה קצת יותר גבוהה של מישהו בקו האחורי, זה היה נראה אחרת.
jol9 כתב:rc4991 כתב:70 אחוז מהבעיות בריבאונד מגיעות מטיוס
מילא אתה לא שחקן התקפי אבל לפחות זה
הוא היחידי שעוזר, אבל בסה"כ הוא די שחיפון, ובמלחמת כוח הוא בדר"כ מפסיד. אני לא חושב שהוא הבעיה שלנו בריבאונד. ריבאונד
צריך לרצות לקחת, הוא דווקא רוצה, אבל הוא בין היחידים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים