המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אני מריח פה נס
שמואל1 כתב:סנסציההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואוווווווווווווווווו
אחד הניצחונות הגדולים בכל הזמנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
jol9 כתב:מדהים מדהים... אז רוני בסוף צדקת.. המסורת עשתה את זה היום, אין לי ספק.
היקמן המעצבן נתן משחק מצויין, עמד בלחץ מהקו, וגם עשה 6 נקודות קריטיות בסוף המשחק ששמרו את מכבי בתמונה, אבל רייס באמת חתום על הניצחון
הזה עם סיומת מדהימה שלו. גם סופו היה ענק.
להערכתי, יש למכבי סיכוי טוב לקחת גם את המשחק השני. מילאנו תהיה בקרשים, אחרי שאיבדו משחק שהיה אצלם ביד.
חנו'ש כתב:וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rc4991 כתב:jol9 כתב:מדהים מדהים... אז רוני בסוף צדקת.. המסורת עשתה את זה היום, אין לי ספק.
היקמן המעצבן נתן משחק מצויין, עמד בלחץ מהקו, וגם עשה 6 נקודות קריטיות בסוף המשחק ששמרו את מכבי בתמונה, אבל רייס באמת חתום על הניצחון
הזה עם סיומת מדהימה שלו. גם סופו היה ענק.
להערכתי, יש למכבי סיכוי טוב לקחת גם את המשחק השני. מילאנו תהיה בקרשים, אחרי שאיבדו משחק שהיה אצלם ביד.
כשזה היה צמוד הלחץ עשה את שלו
הפסד כזה מוריד את הקבוצה לקרשים
יוסי22 כתב:תראו את המדד של אהובכם ריקי היקמן :
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... H1464D&z=1
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים