ניצחנו רבע אחד מתוך 8, אני לגמרי הנמכתי ציפיות בעיקר בגלל הדרך (הלא קיימת) ופחות בגלל התוצאה. קבוצה מבאסת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט29 כתב:באלוהים אני כבר לא בטוח אם למכבי מגיע פיינל פור.. מילאנו שלטה ביד רמה בשני המשחקים, זה שמכבי עשתה את הקאמבק במשחק הראשון לא אומר שמילאנו לא יותר טובה ממכבי בשלב הזה..
אני כבר באמת לא יודע מה לחשוב..
ankram כתב:אצלנו הם לא יקלעו ככה מ 3. עם סופו , זה שלנו.
סה"כ השגנו את המטרה.
אני מאד מקווה שסמית לא יהיה יתנו בעונה הבאה , את האשראי שלו הוא בזבז אצלי ממזמן.

מכביסט29 כתב:באלוהים אני כבר לא בטוח אם למכבי מגיע פיינל פור.. מילאנו שלטה ביד רמה בשני המשחקים, זה שמכבי עשתה את הקאמבק במשחק הראשון לא אומר שמילאנו לא יותר טובה ממכבי בשלב הזה..

שמואל1 כתב:אני לא מבין מדוע דיוויד בלאט מוחא כפיים לשחקנים?
אחת התצוגות העלובות של מכבי העונה באירופה. הגנה פשוט אפסית והתקפה שמתבססת על חדירות עם הראש בקיר של צמד הגאונים. פשוט אנטי כדורסל.
מילאנו קבוצה נהדרת.
MTA2311 כתב:מכביסט29 כתב:באלוהים אני כבר לא בטוח אם למכבי מגיע פיינל פור.. מילאנו שלטה ביד רמה בשני המשחקים, זה שמכבי עשתה את הקאמבק במשחק הראשון לא אומר שמילאנו לא יותר טובה ממכבי בשלב הזה..
למי אכפת מה מגיע למי? אתה שמואל?
גם מכבי ב2009 שלטה לחלוטין בשני משחקי הבית מול פרטיזן, וגם קאחה ב2010 שלטה לחלוטין מול מכבי בשני המשחקים הראשונים מול מכבי.
זה כאילו אתם מתעלמים לחלוטין מהעובדה שהמשחקים האלה היו בבית של מילאנו. כאילו אין לזה חשיבות.
כמובן שגם שיחקנו היום בלי סופו.
תרגעו כבר.

itai7 כתב:רק טיוס הגיע למשחק
איפה סמית' לעאזאל?
בלאט שוחק את רייס יותר מדי, שיתן ליוגב קצת

שמואל1 כתב:ankram כתב:אצלנו הם לא יקלעו ככה מ 3. עם סופו , זה שלנו.
סה"כ השגנו את המטרה.
אני מאד מקווה שסמית לא יהיה יתנו בעונה הבאה , את האשראי שלו הוא בזבז אצלי ממזמן.
למה אתה חושב שהם לא יקלעו ככה? יש להם קבוצת שלוש נהדרת.
באופן כללי העונה מילאנו מתאפיינת כקבוצה שמשחקת באותה רמה בית וחוץ. מכבי בצרות.

שמואל1 כתב:ankram כתב:אצלנו הם לא יקלעו ככה מ 3. עם סופו , זה שלנו.
סה"כ השגנו את המטרה.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:אצלנו הם לא יקלעו ככה מ 3. עם סופו , זה שלנו.
סה"כ השגנו את המטרה.
לא, זה לא נכון.
זאת אחת הקבוצות הכי ביתיות באירופה העונה.

felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:סופו צריך להבין שהוא שחקן מאוד חשוב ואפשר להקריב 2 נ'ק במקום לקבל עבירה שניה , הרי תמיד תמיד במצב כזה ישרקו לו פאול זה כל כך ברור ...
לא היה שם כלום. סתם שריקה ביתית, כמו עוד 10 אחרות היום

MTA2311 כתב:מכביסט29 כתב:באלוהים אני כבר לא בטוח אם למכבי מגיע פיינל פור.. מילאנו שלטה ביד רמה בשני המשחקים, זה שמכבי עשתה את הקאמבק במשחק הראשון לא אומר שמילאנו לא יותר טובה ממכבי בשלב הזה..
למי אכפת מה מגיע למי? אתה שמואל?
גם מכבי ב2009 שלטה לחלוטין בשני משחקי הבית מול פרטיזן, וגם קאחה ב2010 שלטה לחלוטין מול מכבי בשני המשחקים הראשונים מול מכבי.
זה כאילו אתם מתעלמים לחלוטין מהעובדה שהמשחקים האלה היו בבית של מילאנו. כאילו אין לזה חשיבות.
כמובן שגם שיחקנו היום בלי סופו.
תרגעו כבר.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים