המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:בויכוח הקטן שהתפתח, לדעתי הצדק הוא עם אור.
היום קל לבוא בדיעבד ולהגיד שלוואל (או רייט) היה יכול להיות מצויין ולעזור לנו מאוד. זה ברור.
אבל צריך תמיד תמיד לזכור, שבניית סגל והפיכתו לקבוצה, שונה מאוד ממשחק מנג'ר כזה או אחר. לצורך העניין, אולי אותו לוואל או רייט, היו גוועים מאחורי
סופו וטיוס, וגם כשהיו נזקקים להם, הכושר שלהם לא היה מספיק טוב בשביל לעשות את ההבדל. אולי זה היה יותר טוב מזיזיץ', אבל לא באמת
בהפרש גדול.
אני גם מסכים, שהדיון על הסנטר השלישי הוא לא ממש רלוונטי. זה מזכיר לי איך לפני כמה שנים, היו כאן דיונים עזים לגבי זהותו של הרכז המחליף (נדמה
לי של ארויו), ושבעצם שם היתה עיקר הבעיה בכשלון ביורוליג באותה העונה.
אלה דברים שבשוליים, שאין להם השפעה גדולה.
toja27 כתב:jol9 כתב:בויכוח הקטן שהתפתח, לדעתי הצדק הוא עם אור.
היום קל לבוא בדיעבד ולהגיד שלוואל (או רייט) היה יכול להיות מצויין ולעזור לנו מאוד. זה ברור.
אבל צריך תמיד תמיד לזכור, שבניית סגל והפיכתו לקבוצה, שונה מאוד ממשחק מנג'ר כזה או אחר. לצורך העניין, אולי אותו לוואל או רייט, היו גוועים מאחורי
סופו וטיוס, וגם כשהיו נזקקים להם, הכושר שלהם לא היה מספיק טוב בשביל לעשות את ההבדל. אולי זה היה יותר טוב מזיזיץ', אבל לא באמת
בהפרש גדול.
אני גם מסכים, שהדיון על הסנטר השלישי הוא לא ממש רלוונטי. זה מזכיר לי איך לפני כמה שנים, היו כאן דיונים עזים לגבי זהותו של הרכז המחליף (נדמה
אבל איך זה מזיק ? אם אתה כבר מחתים גבוה שלישי שיהיה שחקן שבאמת יכול לתרום.ואם הוא היה תורם אפילו בקצת יותר, אתה לא באמת יכול לדעת מה השלכות של האקסטרה שרייט למשל היה מביא. כמו שהבאת את הscanario השלילי אפשר להביא חיובי ולהגיד שרייט היה משחק ב4 והיה עוזר למכבי בהגנה ובריבאונד, שני דברים שחסרים למכבי בסדרה. בשורה תחתונה החליטו בצדק או שלא בצדק להחתים גבוה אז רייט היה צריך לחתום ולא זיזיץ'.
toja27 כתב:jol9 כתב:בויכוח הקטן שהתפתח, לדעתי הצדק הוא עם אור.
בהפרש גדול.
אבל איך זה מזיק ? אם אתה כבר מחתים גבוה שלישי שיהיה שחקן שבאמת יכול לתרום.ואם הוא היה תורם אפילו בקצת יותר, אתה לא באמת יכול לדעת מה השלכות של האקסטרה שרייט למשל היה מביא. כמו שהבאת את הscanario השלילי אפשר להביא חיובי ולהגיד שרייט היה משחק ב4 והיה עוזר למכבי בהגנה ובריבאונד, שני דברים שחסרים למכבי בסדרה. בשורה תחתונה החליטו בצדק או שלא בצדק להחתים גבוה אז רייט היה צריך לחתום ולא זיזיץ'.
ודבר נוסף, להגיד שזה לא מה שהיה משנה עונה, אני יכול להגיד על הרבה דברים. אבל חיבור של דברים קטנים "שלא משנים עונה" מביאים למשנה עונה.
toja27 כתב:במשחקים הקרובים אני מצפה משחקנים מנוסים ואחראיים כמו דיוויד בלו וגיא פניני שיתנו איזה קטנות להאקט ולמוס למשל שהאקט יוריד את פוזת הטווס שלו ויחזור למקומו הטבעי. דיוויד בלו, שכל הכבוד לו, התחיל במלאכה כבר במשחק האחרון והחליק איזו ברכייה להאקט. עכשיו אני מצפה מהמאסטר פניני שיכנס לעבודה.
שמואל1 כתב:toja27 כתב:במשחקים הקרובים אני מצפה משחקנים מנוסים ואחראיים כמו דיוויד בלו וגיא פניני שיתנו איזה קטנות להאקט ולמוס למשל שהאקט יוריד את פוזת הטווס שלו ויחזור למקומו הטבעי. דיוויד בלו, שכל הכבוד לו, התחיל במלאכה כבר במשחק האחרון והחליק איזו ברכייה להאקט. עכשיו אני מצפה מהמאסטר פניני שיכנס לעבודה.
לא הולך לנו בכדורסל אז עוברים לבושידו?
לא צריך להיסחף, בואו נהיה ספורטיביים. מכבי תנצח אם היא תשחק כדורסל , לא ג'ודו.
toja27 כתב:שמואל1 כתב:toja27 כתב:במשחקים הקרובים אני מצפה משחקנים מנוסים ואחראיים כמו דיוויד בלו וגיא פניני שיתנו איזה קטנות להאקט ולמוס למשל שהאקט יוריד את פוזת הטווס שלו ויחזור למקומו הטבעי. דיוויד בלו, שכל הכבוד לו, התחיל במלאכה כבר במשחק האחרון והחליק איזו ברכייה להאקט. עכשיו אני מצפה מהמאסטר פניני שיכנס לעבודה.
לא הולך לנו בכדורסל אז עוברים לבושידו?
לא צריך להיסחף, בואו נהיה ספורטיביים. מכבי תנצח אם היא תשחק כדורסל , לא ג'ודו.
ילך גם בכדורסל וגם באקסטרה. אף אחד לא אמר לתת אגרופים, אבל להציק אפשר ורצוי. למשחק הקרוב אתה לא יכול לבוא בגישה וברכות של סמית ואינגלז, כאן צריכה להיות מלחמה אמיתית כדי שלמשתמשים כמוך לא יהיה על מה לבכות ולהתלונן על איך לא עברנו את מילאנו.
בנוסף לא יודע אם אתם מרגישים את זה , אבל יש משהו מאוד מעצבן בvibe של הקבוצה הזאת. האקט, מוס סמואלס כולם מעצבנים ברמות.
toja27 כתב:עכשיו גם נזכרתי, האקט למשל הוריד שני שחקנים שלנו לפרקט, פעם אחת נתן סתירה לסופו בפנים ואז סופו ירד על הרצפה והיה עם עין אדומה כל המשחק ובפעם השניה הוריד את אינליז לפרקט בהתקפה מתפרצת. בשתי הפעמים הוא אפילו לא ניגש לתת יד או לבקש סליחה. פשוט התעלם. סופו לעומתו כשהעיף בטעות את האקט לפרקט הגיע ישר להרים אותו. לשחקן כזה אני מאחל עוד כמה מה"ברכות" של בלו.
Roni1 כתב:אימון קליעות מספיק, זה כל הכדורסל שלהם
שמואל1 כתב:חדשות טובות- סופו נבדק ויהיה כשיר למשחק
http://one.co.il/Article/232446.html
כמו כן זלזול אצל האיטלקים או שנדמה לי?
ינחתו היום בערב ולא יערכו אימון לפני המשחק.
MTA2311 כתב:אולי קצת מלחמה פסיכולוגית. זאת לא תהיה הפעם הראשונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Bing [Bot] ו־21 אורחים