פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דווין סמית'

19 אפריל 2014, 22:22

אני לא קונה את השטויות האלה של הוא שחקן משלים ולכן שווה יהיה להשאיר אותו ולהביא תותחים לידו שיורידו לו מהעומס. שחקן טוב הוא שחקן טוב, לא משנה מה. ישנם מספיק שחקנים טובים ממנו, גם מבלי להיות ברמה הגבוהה ביותר באירופה, בין אם זה דיוויד מוס ביורוליג, או אפילו דונטה סמית, שגם אמור לעלות פחות ממנו. הגיע הזמן לומר שלום. להשאיר אותו זה להשלים עם בינוניות

19 אפריל 2014, 22:29

אגב, רק לי יש הרגשה כאילו כמעט כל משחק יש איזה נקודה באמצע - סוף הרבע האחרון שסמית' דופק איזו שלשה קשה (לפעמים על סוף שעון הזריקות) וזה תמיד מאותה בלטה??

19 אפריל 2014, 22:30

יכול להיות שסמית׳ הוא שחקן משלים אדיר והוא היה מתפקד נהדר ליד שחקנים טובים יותר, אבל לא ייתכן ששחקן משלים הוא השחקן היקר ביותר בסגל ועולה יותר מהשחקנים המובילים של הקבוצה. במצבה הפיננסי, אין למכבי את הפריבילגיה להחזיק שחקן משלים בשכר כל כך גבוה.

19 אפריל 2014, 22:58

800 אלף דולר זה באמת שכר כ"כ גבוה? אצל כל הקבוצות האחרות בפלייאוף יש לפחות שחקן אחד שמרוויח כפול ומעלה..

19 אפריל 2014, 23:00

Maccabikid כתב:800 אלף דולר זה באמת שכר כ"כ גבוה? אצל כל הקבוצות האחרות בפלייאוף יש לפחות שחקן אחד שמרוויח כפול ומעלה..

בשביל מכבי זה שכר גבוה מאוד. עובדה שאף שחקן אחר לא מקבל סכום כזה. אותי לא צריך לשכנע שאם רוצים להגיע לצמרת האירופית צריך לפחות כמה שחקנים מהצמרת וכאלה עולים הרבה יותר מהשכר הזה.

19 אפריל 2014, 23:05

קודי כתב:
Maccabikid כתב:800 אלף דולר זה באמת שכר כ"כ גבוה? אצל כל הקבוצות האחרות בפלייאוף יש לפחות שחקן אחד שמרוויח כפול ומעלה..

בשביל מכבי זה שכר גבוה מאוד. עובדה שאף שחקן אחר לא מקבל סכום כזה. אותי לא צריך לשכנע שאם רוצים להגיע לצמרת האירופית צריך לפחות כמה שחקנים מהצמרת וכאלה עולים הרבה יותר מהשכר הזה.

אם מכבי תבנה סגל כמו שצריך, אין סיבה ש- 800 אלף דולר יהיה השכר הגבוה ביותר בקבוצה.

20 אפריל 2014, 17:00

בעיה שזה בא על חשבון היכולת להביא שחקנים יקרים. לא הייתם מעדיפים לראות פה גארד תותח במקום היקמן וסמית?
אני כן.

20 אפריל 2014, 20:55

בלאט על סמית': דווין לאורך כל השנה הוא מתמודד עם פציעה שרוב האנשים שאני מכיר, אם היו איתה, כבר היו מוותרים ויושבים בבית. אפשר לשחק עם הפציעה הזו, אבל זה מחליש, וכואב, ומפריע, ובסופו של דבר הוא יעבור ניתוח - אין פה ספק בכלל - אבל הוא לא מוכן לוותר. כל דקה שהוא על המגרש זה נכס. אנחנו צריכים אותו, את הנוכחות שלו, את הדקות שהוא יכול לתת לנו, כי הוא אחד הגורמים העיקריים בהצלחה שלנו".

הפריע לי שמכבי לא אמרו כלום על הפציעה שלו עד עכשיו. אם הוא פצוע, וזה מפריע לו לתפקד, תגידו את זה.
זאת כבר הפעם השנייה שבמועדון מעדיפים לחכות לקיץ עם ניתוחים בברכיים בשביל שחקנים. זאת גם הפעם בשנייה שזה פוגע ביכולת של השחקנים.

20 אפריל 2014, 21:08

MTA2311 כתב:בלאט על סמית': דווין לאורך כל השנה הוא מתמודד עם פציעה שרוב האנשים שאני מכיר, אם היו איתה, כבר היו מוותרים ויושבים בבית. אפשר לשחק עם הפציעה הזו, אבל זה מחליש, וכואב, ומפריע, ובסופו של דבר הוא יעבור ניתוח - אין פה ספק בכלל - אבל הוא לא מוכן לוותר. כל דקה שהוא על המגרש זה נכס. אנחנו צריכים אותו, את הנוכחות שלו, את הדקות שהוא יכול לתת לנו, כי הוא אחד הגורמים העיקריים בהצלחה שלנו".

הפריע לי שמכבי לא אמרו כלום על הפציעה שלו עד עכשיו. אם הוא פצוע, וזה מפריע לו לתפקד, תגידו את זה.
זאת כבר הפעם השנייה שבמועדון מעדיפים לחכות לקיץ עם ניתוחים בברכיים בשביל שחקנים. זאת גם הפעם בשנייה שזה פוגע ביכולת של השחקנים.

מה לא אמרו כלום? זה ידוע שדווין סמית' משחק פצוע.

20 אפריל 2014, 21:12

ידוע מאיפה?
בתקופה האחרונה הוא משחק רע, ורק עכשיו גורם רשמי מוצא לנכון לציין את זה במסיבת עיתונאים.
מעניין לי את הזין שגלדסטון או ורד כהן כותבים שהוא משחק פצוע. אם זה משפיע על היכולת שלו, שגורם רשמי יגיד את זה.

20 אפריל 2014, 21:40

MTA2311 כתב:ידוע מאיפה?
בתקופה האחרונה הוא משחק רע, ורק עכשיו גורם רשמי מוצא לנכון לציין את זה במסיבת עיתונאים.
מעניין לי את הזין שגלדסטון או ורד כהן כותבים שהוא משחק פצוע. אם זה משפיע על היכולת שלו, שגורם רשמי יגיד את זה.

דווקא גלדסטון וורד כהן מעניינים אותו? כי אצלי הוא חושב בדרך כלל על דברים אחרים חה חה חה

20 אפריל 2014, 21:44

יותר מדי יין אצל סבתא בערב חג?

20 אפריל 2014, 21:45

משהו כזה :)

19 מאי 2014, 00:08

חייב להקפיץ את התרד, הזה, סמית' דפק כרטיס כמו שרצינו

שמר מדהים וקלע סלים מדהימים, ובעיקר עצר את מירוטיץ'

15 נק' 3/6 מה-3

19 מאי 2014, 00:10

סוף סוף סמית' הגיע למשחק קריטי, ועוד איזה משחק!
כל הכבוד.

19 מאי 2014, 00:10

סופסוף משחק קובע (ועוד איזה קובע..) שסמית' מופיע אליו במלוא תפארתו.

19 מאי 2014, 00:11

באמת הגיע הזמן שהוא יופיע במאני טיים
אחלה הופעה שלו

19 מאי 2014, 01:34

יש שחקנים טובים ממנו , ומכמעט כל שחקן במכבי אבל אין שחקן מתאים ממנו .
זו הגדולה של מכבי העונה .
אפילו משחקן חסר ביצים כמו אינגלס הצליחו להוציא כמה פעולות טובות בפיינלפור...

19 מאי 2014, 02:29

הגיע הזמן. שנתיים חיכיתי שיגיע למשחק מאניטיים, מאז ההצלבה מול פאו. לפחות הצליח להתעלות במשחק הכי חשוב העונה. מקווה שיהיה לו גם מה למכור במשחק השני בחשיבותו כרגע, אליפות ישראל. בסך הכל אם הוא יעבור ניתוח בהצלחה ויחזור אלינו כמו חדש אולי רק טוב ייצא מזה. בין כה וכה אנחנו כבולים בחוזה איתו

19 מאי 2014, 02:35

ראיתם שהוא בכה?
פרסם תגובה