המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:משחק העלייה לפיינל פור. אני לא רואה סרט אחר.
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:משחק העלייה לפיינל פור. אני לא רואה סרט אחר.
מכבי היתה במצב הזה בדיוק מול פנאתינייקוס לפני שנתיים והפסידה ברשלנות את המשחק הרביעי בלי שום לחימה , הפסד סתמי ומעצבן .
מילאנו קבוצה לא פחות טובה ממכבי במקרה הטוב (לדעתי היא טובה יותר , בטח כשסמית פצוע וג'יימס כבר מזמן גמר את העונה ) ,סביר להניח שהם גם לא יקלעו גרוע כל כך מבחוץ במשחק הבא .
אני מקווה שדווקא במשחק הבא בלאט יצא קצת מהקונספט ההגנתי וינסה לחסל את המשחק דווקא בהתקפה כי יש למכבי את הפוטנציאל להתפוצץ בהיכל במשחק מכריע וצריך לנסות את זה לפחות בהתחלה.
יוסי22 כתב:לדבר על הזדמנות חד פעמית זו אחיזת עיניים טיפוסית.
מכבי ב-4 השנים האחרונות היתה אומנם רק פעם אחת בפיינל פור אבל זה נראה כך :
שנה אחת מכבי מפסידה משחק שכבר היה לה ביידים עם 20 הפרש ומפסידה את הפיינל פור באולם שהיה ביתי מידי בשביל הקבוצה ההיא.
שנה אחר כך מכבי מפסידה רק בגמר בעונה טובה מאוד.
לפני שנתיים מכבי היתה כבר עם רגל וחצי בפיינל פור אבל הפסידה בהיכל ברשלנות את המשחק הקובע (1) והפסידה על חודה של נקודה את המשחק הקובע בחוץ (2).
שנה שעברה היתה השנה היחידה שמכבי באמת לא היתה פאקטור וזה היה די מביך עבור היורוליג אם מכבי של שנה קודמת היתה משתחלת לפיינל פור.
בניגוד אגב למכבי של השנה שאחרי כל הברברת והקשקשת היא קבוצה 4-7 באירופה עם מילאנו , פאו ואולימפיאוקס אבל לדעתי מכבי ומילאנו טובות יותר מהיווניות ומכבי גם הוכיחה את זה בשלב המוקדם לפחות לגבי פאו.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:לדבר על הזדמנות חד פעמית זו אחיזת עיניים טיפוסית.
מכבי ב-4 השנים האחרונות היתה אומנם רק פעם אחת בפיינל פור אבל זה נראה כך :
שנה אחת מכבי מפסידה משחק שכבר היה לה ביידים עם 20 הפרש ומפסידה את הפיינל פור באולם שהיה ביתי מידי בשביל הקבוצה ההיא.
שנה אחר כך מכבי מפסידה רק בגמר בעונה טובה מאוד.
לפני שנתיים מכבי היתה כבר עם רגל וחצי בפיינל פור אבל הפסידה בהיכל ברשלנות את המשחק הקובע (1) והפסידה על חודה של נקודה את המשחק הקובע בחוץ (2).
שנה שעברה היתה השנה היחידה שמכבי באמת לא היתה פאקטור וזה היה די מביך עבור היורוליג אם מכבי של שנה קודמת היתה משתחלת לפיינל פור.
בניגוד אגב למכבי של השנה שאחרי כל הברברת והקשקשת היא קבוצה 4-7 באירופה עם מילאנו , פאו ואולימפיאוקס אבל לדעתי מכבי ומילאנו טובות יותר מהיווניות ומכבי גם הוכיחה את זה בשלב המוקדם לפחות לגבי פאו.
זה די נכון, אבל עדיין, מכבי של השנים האחרונות היא לא קבוצה שאמורה להגיע לפיינל פור.
היום יש באירופה 3 קבוצות על, כך שנשאר מקום אחד פנוי. השנה יש לנו הזדמנות מצויינת לתפוס את המקום הזה. זה הסיפור. בעונה הבאה
יכול להיות ששוב ניתקל בהצלבה מול אחד הגדולות, ואז שוב זה חסר סיכוי.
קבוצה שהיא באמת שאפתנית היתה מנסה להתחזק בשביל להתקרב לשלושת הגדולות. נראה מה יעשו כאן בקיץ בהקשר הזה.
itai7 כתב:פיני בטור מעניין
"לקראת המשחק המכריע על העליה לפיינל פור צריך לקחת בחשבון שמילאנו תזרוק את כל מה שיש לה על הפרקט. וזה לא שיש לה הרבה. בתוך 48 שעות קשה לשלוף שפנים. גם שפת הגוף שלהם משדרת כניעה, אבל מי שאין לו מה להפסיד הוא לא פחות מסוכן. כמו שבמשחק השני לוקה באנקי הימר על איזורית, הוא יכול גם פה להמר על משהו שמכבי לא ראתה עוד. אלא שבגלל מצבה בסדרה, צריך לפגוע במילאנו בנקודות החלשות, ויש לה הרבה כאלה.
ויש גם מילה רעה. צרם לי שמי שהמועדון בחר להיות קפטן של הקבוצה, שון ג'יימס, בחר להישאר בארה"ב כאשר החברים שלו נלחמים על הפרקט כדי להביא את הקבוצה לפיינל פור ואולי גם לו את הבונוס על ההישג. הייתי רוצה לראות אותו עומד על הספסל ומנופף עם מגבת כדי לדחוף את חבריו במאבק הזה."
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־43 אורחים