המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מוזר, שלא דיברו על זה כאן.
התבטאויות מזעזעות, של סטרלינג, שמערב שם גם את ישראל (כאילו שלא שונאים אותנו מספיק).
אין מקום לאנשים כאלה בNBA...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מוזר, שלא דיברו על זה כאן.
התבטאויות מזעזעות, של סטרלינג, שמערב שם גם את ישראל (כאילו שלא שונאים אותנו מספיק).
מדהים איך גם לזה הצליחו לדחוף את ישראל.
מדהים בעיני שעוד קיימים אנשים כאלה בעולם.
סל מדהים של קארטר, ליאב. בכלל היה משחק מצויין.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מוזר, שלא דיברו על זה כאן.
טוב, הפעם הבן אדם עשה את זה לא מטעמי שנאה לישראל, והוא בכלל יהודי, אבל איך שזה מצטייר - אלוהים.
LIAV10 כתב:כבר חודש אף אחד לא עונה לי פה ואני כותב לעצמי ופתאום 20 תגובות.
תמשיכו!
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כבר חודש אף אחד לא עונה לי פה ואני כותב לעצמי ופתאום 20 תגובות.
תמשיכו!
יש לי 4 תגובות בעמוד הקודם
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כבר חודש אף אחד לא עונה לי פה ואני כותב לעצמי ופתאום 20 תגובות.
תמשיכו!
יש לי 4 תגובות בעמוד הקודם
אתם היחידים פה עם קבוצות בפליאוף.
LIAV10 כתב:כל הכבוד לאדם סילבר: http://www.one.co.il/Article/232893.html
הרחיק אותו לתמיד ונתן לו את הקנס הכי גבוה שאפשר בליגה (2.5M$)
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מוזר, שלא דיברו על זה כאן.
טוב, הפעם הבן אדם עשה את זה לא מטעמי שנאה לישראל, והוא בכלל יהודי, אבל איך שזה מצטייר - אלוהים.
אבל האמת..צודק
זה לא שאנחנו מצטיינים פה ביחס לשחורים (לא מדברת על המסתננים)
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מוזר, שלא דיברו על זה כאן.
אבל האמת..צודק
LIAV10 כתב:לאב? קווין לאב?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:מוזר, שלא דיברו על זה כאן.
אבל האמת..צודק
אנחנו לא מצטיינים בהרבה דברים כאן (אהמ נשים בצד האחורי של האוטובוס הכשר למהדרין אהמ).
אבל אני חושב שאת היחס המפלה האמיתי אנחנו משאירים לא לאוכלוסיה השחורה בישראל, אלא לקרובי משפחה מדרגה שניה שלנו.
בכל מקרה, האמירה גם עירבבה את המונח "יהודים לבנים", וכמו שאור או לאב (נדמה לי) אומרים - הקאתי קצת בפה באותם הרגעים...
LIAV10 כתב:יהיה גדול אם מג׳יק ירכוש את הקליפרס.
זה באמת אפשרי או שסתם שמועות.
ועוד שאלה, איך מג׳יק כל כך עשיר שהוא הבעלים של הדודג׳רס ומדברים עליו כרוכש פוטנציאלי לקליפרס? הרי מהקריירת אן בי איי הוא לא, הוא הרוויח בזמנו בעונה מה שמרוויח שחקן ממוצע, גם לא נראה לי שמפרסומות. הוא בעסקים של משהו?
מקובי כתב:אנחנו לא מצטיינים בהרבה דברים כאן (אהמ נשים בצד האחורי של האוטובוס הכשר למהדרין אהמ).
אבל אני חושב שאת היחס המפלה האמיתי אנחנו משאירים לא לאוכלוסיה השחורה בישראל, אלא לקרובי משפחה מדרגה שניה שלנו.
בכל מקרה, האמירה גם עירבבה את המונח "יהודים לבנים", וכמו שאור או לאב (נדמה לי) אומרים - הקאתי קצת בפה באותם הרגעים...
זה אמנם לא הנושא... אבל:
יש כאן אנשים שמודעים למוגבלויות של כולנו כבני אדם ומעדיפים לא להסתכל על נשים שהם לא הבנות שלהם, לכן הם ארגנו לעצמם הסעות בנפרד (איש באמונתו יחיה). אבל יש פה כמובן מונופול בתחבורה ואגד לא הסכימה לזה וכך נולדו קווי המהדרין...
יש שם דברים שלא היו צריכים לעשות אבל כדאי גם להסתכל על הצד השני לפני ששופטים.
אם אני מבין על מה אתה מדבר כקרובי משפחה מדרגה שנייה (ערבים?) אז אנחנו במלחמה איתם. סלח לי אבל אני באמת לא חושב שזה גזענות (אני לא שונא ערבי כי הוא ערבי...).
אם אתה רוצה לפתוח על זה נושא בשכונה- בשמחה.
ולנושא- קצת מוזר שהענישו אותו על שיחה פרטית שלו ולפני שבוצעה חקירה רצינית (הבנתי שהוא טוען שזה זויף)
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־14 אורחים