המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט29 כתב:יש לי משום מה הרגשה שמכבי תתפוצץ במשחק הזה כמו שהתפוצצה ברבע האחרון נגד מילאנו..
בלאט סימן את המשחק הזה כמטרה ברורה לכבוש את המקום הראשון וכשבלאט מסמן מטרות, הוא בדרך כלל לוקח אותן.
מקווה שהוא יצליח להוריד את השחקנים לקרקע. אני גם מקווה שעכשיו אחרי שהשגנו את הפיינל פור וכל הלחץ השתחרר, הקבוצה תשחק עם יותר ביטחון וחדוות משחק.
אני מצפה מבלאט לתת ללאנדסברג הרבה דקות אחרי שלא שיחק שנייה אתמול..
שיהיה בהצלחה. לא לתת למגדל את התענוג של מקום ראשון!
LIAV10 כתב:בכלל חיפה לא ירצו לנצח.
Roni1 כתב:LIAV10 כתב:בכלל חיפה לא ירצו לנצח.
בפורום שלהם יש אוהדים שמעדיפים את ירושלים במקום הראשון כדי לא לפגוש אותם בסדרה, לא ברור למה.
yzafrir כתב:שוב פעם המנטרה הזאת על חשיבות משחק האליפות ???
אין לזה שום משמעות אם מכבי תסיים ראשונה או שנייה !!! בבית מכבי תשיג תוצאה שיותר מספיק לה , ו אולי אפילו תנצח גם בחוץ...הגיעו הזמן שתחזרו הפרופורציות , הבעיה של מכבי במשחקים שהפסידה הייתה מנטלית לחלוטין ולכן אני גם לא אתפלא אם נפסיד לחיפה...
jol9 כתב:yzafrir כתב:שוב פעם המנטרה הזאת על חשיבות משחק האליפות ???
אין לזה שום משמעות אם מכבי תסיים ראשונה או שנייה !!! בבית מכבי תשיג תוצאה שיותר מספיק לה , ו אולי אפילו תנצח גם בחוץ...הגיעו הזמן שתחזרו הפרופורציות , הבעיה של מכבי במשחקים שהפסידה הייתה מנטלית לחלוטין ולכן אני גם לא אתפלא אם נפסיד לחיפה...
יש משמעות. עדיף לתת לי-ם להקיז דם מול חיפה, לא?
חנו'ש כתב:אומנם זה בערב ובכל זאת, למה ביום השואה?
היה הורג אותם לדחות את זה ביום??
קובי כתב:פשוט טמטום של דבר. איך לעזאזל קבעו שמי שתסיים ראשונה תארח דווקא את המשחק הראשון.
קובי כתב:פשוט טמטום של דבר. איך לעזאזל קבעו שמי שתסיים ראשונה תארח דווקא את המשחק הראשון.
er79 כתב:חברים, זה לא נכון, נראה לי שהוא התבלבל, וגם אני התבלבלתי בתשובה שלי אליו. מי שמנצחת אמורה לארח את המשחק השני. זה כבר פורסם למיטב ידיעתי.
felix_r כתב:er79 כתב:חברים, זה לא נכון, נראה לי שהוא התבלבל, וגם אני התבלבלתי בתשובה שלי אליו. מי שמנצחת אמורה לארח את המשחק השני. זה כבר פורסם למיטב ידיעתי.
זה תמיד ככה בשיטה של שני משחקים, ולא רק בכדורסל.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:er79 כתב:חברים, זה לא נכון, נראה לי שהוא התבלבל, וגם אני התבלבלתי בתשובה שלי אליו. מי שמנצחת אמורה לארח את המשחק השני. זה כבר פורסם למיטב ידיעתי.
זה תמיד ככה בשיטה של שני משחקים, ולא רק בכדורסל.
ברור שזו תמיד השיטה, אבל בליגה הישראלית עסקינן כך שאתה יכול להבין את הדאגה.
הרי ממתי מנהלת הליגה פועלת בשיטה של "ככה זה תמיד"? בדר"כ מה שטוב לכל העולם משום מה לא טוב למנהלת ולא יפתיע אותי אם ברגע שיגלו שמכבי תסיים ראשונה הם ישנו את השיטה כך שהיא תיארח את המשחק הראשון דווקא (מה שהם לא יעשו את מכבי תסיים שניה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־21 אורחים