07 מאי 2014, 21:25
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:שתו מים, תבלעו איזה ציפרלקס ותרגעו קצת במקום לכתוב פוסטים סטייל כותרת לכתבה של אופירע.
דבר בלשון יחיד....
לצערי ממש לא יחיד.
מי עוד היסטרי חוץ משמואל??
סתם דוגמא, רוני.
07 מאי 2014, 21:26
er79 כתב:יוסי22 כתב:er79 כתב:יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:ההפסד הזה הוא פשוט בושה , חרפה וביזיון למועדון.
מכבי מפסידה לקבוצה הגרועה ביותר בפלייאוף מהמקום השמיני, וזה במשחק ממש בינוני של גליל.
לא תגידו ההפסד מקרי- גם במשחק הראשון מכבי בקושי ניצחה.
משהו רע מאוד עובר על הקבוצה בזמן הגרוע ביותר- מאני טיים של העונה לפני הפיינל פור.
השחקנים בכושר עלוב ולא פוגעים בכלום, אבל לדעתי ה"אישיו" הגדול כאן הוא ההגנה. מכבי לא מוצאת תשובות לשחקני הגליל, בראשם עמית שמחון שתופר את מכבי משחק שני ברציפות.
מכבי חייבת להתעורר במהירות.
לא יודע כמה פעמים צריך להגיד את זה כדי שזה יכנס איכשהו , אין שום קשר בין היכולת של מכבי במשחק הזה והמשחקים בפיינל פור , שום קשר.
אין שום קשר בין מכבי עם סופו למכבי בלי סופו , גם אם שלף מביך את עצמו עם טענות הזויות שסופו לא תורם . גם סמית יהיה הרבה יותר אפקטיבי בפיינל פור , אני בטוח בזה .
הבעיה היא כמו שיובל אמר שמכבי נגררת עם השיעמומון הזה במקום להתכונן לפיינל פור וחבל.
מסכים עם חלק מדבריך, אבל לגבי סמית' - תרשה לי לגחך. טוב שאתה אופטימי, זה הכי חשוב
תמשיך לגחך ...
הוא שחקן ענק שנותן את הגוף שלו למכבי בניגוד לבכיינים כמו טיוס ודומיהם , תורם את מה שהוא יכול ונתן את שלו במשחק המכריע מול מילאנו .
אגב במשחק מול ריאל הוא היה נהדר ,מכבי יכולה להכין אותו למשחק אחד ספציפי ומכבי גם תעשה את זה .
אני אכן אמשיך לגחך, בזמן שאתה תמשיך להתענג על משחק טוב אחד שעשה השנה נגד קבוצה משמעותית
07 מאי 2014, 21:41
07 מאי 2014, 21:41
07 מאי 2014, 21:43
שמואל1 כתב:אני ממש לא היסטרי, אלא מתוסכל מהיכולת של הקבוצה. אין שום סיבה שמכבי תראה ככה בליגה הישראלית ואין שום סיבה שאדון סילבן "קווין דוראנט" לנדסברג יחרים פסקי זמן.
07 מאי 2014, 21:43
שמואל1 כתב:אני ממש לא היסטרי, אלא מתוסכל מהיכולת של הקבוצה. אין שום סיבה שמכבי תראה ככה בליגה הישראלית ואין שום סיבה שאדון סילבן "קווין דוראנט" לנדסברג יחרים פסקי זמן.
07 מאי 2014, 21:45
07 מאי 2014, 21:47
MTA2311 כתב:איפה עובר הגבול בין "היסטרי" ל"אוהד הפועל פרובקטור"?
07 מאי 2014, 21:51
LIAV10 כתב:ביחס לשמואל גם ליהי גרינר לא היסטרית, לא אוהב את הכותרות שיש פה ״עוד הפסד מביך ומביש לארכיון של עונת 2013-2014״
אפשר לחשוב, נכון, לא כיף, לא נעים, קורה.
העיקר שעוד שבוע נטוס לפיינל פור ואנחנו רחוקים שנת אור מהפסד הסדרה נגד גליל.
07 מאי 2014, 21:52
07 מאי 2014, 22:42
yzafrir כתב:מכבי עושה פשוט הכל כדי למשוך את הסדרה הזאת כמה שיותר כדי לקבל אץ סופו בשלב הבא . רק מפגרים כמו רסקין (והיסטרים כמו שמואל ) חושבים שזה ניצחון סנסציוני ולא מבינים שמכבי פשוט שמה זין על המשחק הזה....אני לא אתפלה אם מכבי ימשכו את הסידרה הזאת לחמישה משחקים...
07 מאי 2014, 22:48
toja27 כתב:yzafrir כתב:מכבי עושה פשוט הכל כדי למשוך את הסדרה הזאת כמה שיותר כדי לקבל אץ סופו בשלב הבא . רק מפגרים כמו רסקין (והיסטרים כמו שמואל ) חושבים שזה ניצחון סנסציוני ולא מבינים שמכבי פשוט שמה זין על המשחק הזה....אני לא אתפלה אם מכבי ימשכו את הסידרה הזאת לחמישה משחקים...
תגיד יש משחק אחד שמכבי הפסידה בו שלא אמרת את מה שאתה אומר עכשיו?
07 מאי 2014, 22:57
07 מאי 2014, 22:58
yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:מכבי עושה פשוט הכל כדי למשוך את הסדרה הזאת כמה שיותר כדי לקבל אץ סופו בשלב הבא . רק מפגרים כמו רסקין (והיסטרים כמו שמואל ) חושבים שזה ניצחון סנסציוני ולא מבינים שמכבי פשוט שמה זין על המשחק הזה....אני לא אתפלה אם מכבי ימשכו את הסידרה הזאת לחמישה משחקים...
תגיד יש משחק אחד שמכבי הפסידה בו שלא אמרת את מה שאתה אומר עכשיו?
בליגה עד עכשיו כל ההפסדים לא היו קשורים לשום דבר מקצועי . מכבי לא באמת מתאמצים בליגה ו עדיין מגיעים לאן שצריך להגיע...אם מישהו באמת מאמין שהאליפות בסכנה אז או שהוא תמים או אידיוט....
07 מאי 2014, 23:05
07 מאי 2014, 23:21
07 מאי 2014, 23:21
07 מאי 2014, 23:26
תזכיר לי מה זה משחק משמעותי , מול צסקא הוא פעמיים לא שיחק ומול ריאל הוא נתן משחק אחד טוב ומשחק אחד לא ...
העיקר התיאוריות .
וצריך להיות קצת מנותק כדי להגיד שהוא לא פצוע כרגע והבעיה שלו בסידרה מול מילאנו זה שהוא לא מגיע למשחקים הגדולים.
לגבי המשחק ביום שני , מכבי גם יכולה להפסיק להיות פראיירית ולא להגיע למשחק ביום שני ואחר כך לא להגיע למשחק העוקב .
מכבי לא צריכה להקריב את הזירה האמיתית שלה בשביל ליגת קופל , מכבי מקבלת הכרה / כסף/ מעמד מהיורוליג , בלי היורוליג מכבי לא פאקטור לכלום וצריך לשים את הדגש על הזירה האמיתית של מכבי.
08 מאי 2014, 14:11