פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

יורובאסקט: ישראל נגד גרמניה - רביעי, 20:45, ערוץ 1

28 אוגוסט 2011, 18:22

אם חולמים להעפיל מהבית הסופר קשה שלנו, חייבים לנצח את גרמניה. נוביצקי וקיימן שחקנים מצוינים, אבל שאר הנבחרת ממש לא מבריקה וזה לא בשמיים.

Re: יורובאסקט: ישראל נגד גרמניה - רביעי, 20:35, ערוץ 1

28 אוגוסט 2011, 18:30

בכלל לא בשמיים לנצח את הגרמנים,צריך משחק הגנה טוב שכל הנבחרת כקבוצה ובמיוחד של הגבוהים שתהיה להם עבודה קשה נגד נוביצקי וקיימן.

28 אוגוסט 2011, 18:36

ישראל ביום טוב יכולה לנצח כל קבוצה (אולי חוץ מספרד), אבל מצד שני היא גם יכולה להפסיד לכל קבוצה, וזאת הבעיה...

28 אוגוסט 2011, 18:41

עולות 3 מתוך 6 נכון?
את גרמניה ואיטליה בכלל לא בשמיים לנצח,ועל לטביה בכלל לא צריך לדבר.

28 אוגוסט 2011, 18:42

איזה כיף!!!! סוף סוף כדורסל ברמה גבוהה, אחרי הפסקה ארוכה של 3 חודשים...

מחכה כבר לראות את המשחק. חבל שבמשחקים האלה בדר"כ אין הרבה קהל.

Re: יורובאסקט: ישראל נגד גרמניה - רביעי, 20:45, ערוץ 1

28 אוגוסט 2011, 18:46

תכדורסל ברמה גבוהה תראה בערוצי התשלום(ספורט 1,2)

28 אוגוסט 2011, 18:47

jol9 כתב:איזה כיף!!!! סוף סוף כדורסל ברמה גבוהה, אחרי הפסקה ארוכה של 3 חודשים...

האליפות בליטא ככה שכל משחק יהיה מפוצץ אין מה לדאוג בקטע הזה.

28 אוגוסט 2011, 19:21

אם אתם במקום שיבק מי אתם הייתם מציבים לשמור על נוביצקי ? פניני ? אליהו ? בלו ?
אולי שמירה אזורית ? דאבל טיים על נוביצקי ?
בכל אופן אני הייתי שם את פניני עליו בתחילת המשחק שיתן לו כמה מכות קטנות שלא יכנס למשחק טוב :)
עוד מחשבה לשיבק האם לאפשר לנוביצקי לקלוע 40 נק והשאר כלום או ההפך ? זה לא יכול לקרות כי נוביצקי גם ככה יקלע את ה20 שלו במשחק .

28 אוגוסט 2011, 20:23

itai7 כתב:תכדורסל ברמה גבוהה תראה בערוצי התשלום(ספורט 1,2)

בשבילי נבחרת ישראל זאת רמה מספיק גבוהה. גם ככה אין לי ממש זמן לראות יותר ממשחק אחד ביום (וגם זה די בלחץ), ככה שהשאר לא ממש מעניינות אותי.

28 אוגוסט 2011, 20:24

itay92 כתב:
jol9 כתב:איזה כיף!!!! סוף סוף כדורסל ברמה גבוהה, אחרי הפסקה ארוכה של 3 חודשים...

האליפות בליטא ככה שכל משחק יהיה מפוצץ אין מה לדאוג בקטע הזה.

חשבתי על זה גם... נחכה ונראה. יש מצב שאתה צודק וזה גם מה שאני מקווה שיקרה.

28 אוגוסט 2011, 20:29

6 לב צהוב כתב:אם אתם במקום שיבק מי אתם הייתם מציבים לשמור על נוביצקי ? פניני ? אליהו ? בלו ?
בכל אופן אני הייתי שם את פניני עליו בתחילת המשחק שיתן לו כמה מכות קטנות שלא יכנס למשחק טוב :)
עוד מחשבה לשיבק האם לאפשר לנוביצקי לקלוע 40 נק והשאר כלום או ההפך ? זה לא יכול לקרות כי נוביצקי גם ככה יקלע את ה20 שלו במשחק .

נוביצקי יקלע כמה שהוא ירצה לקלוע. הבעיה היא שהוא שחקן טוב מדי, ולא ניתן לעצירה. הוא תלוי בעצמו.

אני חושב ששיבק צריך להתמקד בדברים שתלויים בו ובקבוצה שלו, ולא באיך לעצור את נוביצקי.
אני דווקא לא בטוח שאם פניני יחמם את נוביצקי, זה יעזור לנו לנצח. לא יודע. בכל מקרה, נוביצקי צריך לקבל שמירה צמודה,
אבל אם שיבק רואה תוך כדי המשחק, שהגרמנים מתקשים להזיז את הכדור מצד לצד, אז בהחלט יש מקום לעבור לאיזורית, כי אישית יהיה קשה לעצור את דירק ואת קיימן לאורך כל המשחק.

29 אוגוסט 2011, 12:34

לגרמנים יש יתרון גדול בקו הקדמי, כמובן. את הקו האחורי שלהם אני לא מכיר בכלל אבל בכל מקרה הם יהיו המשרתים ושואבי המים של נוביצקי וקיימן.

ישראל חייבת להתמקד בלחץ על מובילי הכדור שלהם כדי להוציא אותם מהפוקוס ולא להתמקד בלנסות לעצור להם את שני הכוכבים, בעיקר נוביצקי.
זו תהיה טעות כפולה. כי אם הוא בזון אף אחד לא יכול לעצור אותו, בטח לא פניני או בלו. אם נתמקד בו אחרים יהיו חופשיים יותר וזה גם לא הכי טוב. אין צורך להגדיל את חלקם של אחרים בנבחרת הגרמנית.
לכן צריך לשחק את האיזורית הטובה ששיחקנו נגד רוסיה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 29 אוגוסט 2011, 13:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 אוגוסט 2011, 13:43

6 לב צהוב כתב:אם אתם במקום שיבק מי אתם הייתם מציבים לשמור על נוביצקי ? פניני ? אליהו ? בלו ?

היתי מציב על נוביצקי את אליהו. במילא נוביצקי יקלע את השלשות שלו גם על מישהו אחר, אז לא הפסדנו כלום :grin
מצד שני ליאור ירצה להראות לסקאוטים של ה NBA, שהוא כן יכול לשמור על נוביצקי, ואולי הוא אפילו יצליח להפתיע :D

29 אוגוסט 2011, 13:48

או שאליהו יקלע לבעיית עבירות והנבחרת תהיה בלי הסקורר הראשי שלה. :)

29 אוגוסט 2011, 15:24

yarinsaky כתב:או שאליהו יקלע לבעיית עבירות והנבחרת תהיה בלי הסקורר הראשי שלה. :)

מתי אליהו נקלע לבעית עבירות בכל הקריירה שלו?

29 אוגוסט 2011, 15:49

זה כי הוא אף פעם לא ניסה לשמור על שחקנים ברמה של נוביצקי. כשיתחילח לשמור יהיו לו גם עבירות, לא ? :)

29 אוגוסט 2011, 20:08

felix_r כתב:
yarinsaky כתב:או שאליהו יקלע לבעיית עבירות והנבחרת תהיה בלי הסקורר הראשי שלה. :)

אליהו יוצא מהמשחק אם הוא עושה חמש עבירות בעונה. סתם, באופן יחסי אצל בלאט הוא כן שמר, לא יפה להשמיץ כשלא צריך.

29 אוגוסט 2011, 20:36

בהצלחה לנבחרת ואגב דמון גרין משחק בגרמניה? ומה עם אוקלה אופליש?

29 אוגוסט 2011, 21:59

offry כתב:
felix_r כתב:

אליהו יוצא מהמשחק אם הוא עושה חמש עבירות בעונה. סתם, באופן יחסי אצל בלאט הוא כן שמר, לא יפה להשמיץ כשלא צריך.

זה לא קשור להשמצות , לא זכור לי שאליהו יצא פעם ב-5 עבירות כי בסגנון המשחק שלו הוא כמעט ולא עושה עבירות .

כעיקרון זה גם לא ממש דבר שלילי להימנע מעבירות וגרין עם 5 עבירות ב-10 דקות ממש לא מרשים אותי , בכל מקרה ניפחו את ענין ההגנה שלו קצת יותר מידי.

30 אוגוסט 2011, 03:07

בשנה שעברה נגד בארסה הוא יצא בחוץ ב5 עבירות :grin , מצאתי ...
פרסם תגובה