אורי חזקיה הזה גדול:
עשרת הדברות לקראת המשחק היום בערב:
1. מצא לך קמע
כולם יודעים שכל דבר יכול להיות קמע. אם אמא שלך קיפלה כביסה מול הטלוויזיה בסל המנצח של רייס, תדאג שיהיה לה מה לקפל ברבע האחרון של המשחק. "אמא את לא יכולה עכשיו לשטוף כלים! כביסה זה הדיבור היום" ואמא שלך תמלמל בצד משפטי חוסר הבנה כמו "איך הוא קלע את השער!" או "למה הוא הוציא את פניני החוצה? הוא לא אמור להיות הקפיטן?".
2. אל תנסה להראות בקיאות כשאין לך מושג
"אורי מי נראה לך יהיה בחמישייה הפותחת?"
"נראה לי שאוחיון, סופו, בלו, רייס וטל בנין. אבל אני לא סגור לגבי בלו".
3. שמור את השלט עליך
כי תמיד יש את החבר המרגיז שבזמן הפרסומות חייב לעבור לערוץ אחר כדי להראות כמה הוא יודע לקפץ בין הערוצים בלי להפסיד אפילו סל אחד של פניני. אתה תקלע בזמן הזה לשיחות שכוללות שני משפטי מפתח "אחי תעביר חזרה זה התחיל כבר" ו "סמוך עלי אני יודע מה אני עושה. הנה אתה רואה הם עדיין בפרסומות". ככה בלופ עד שמישהו מתייאש.
4. אל תניח את השלט על הספה
כי תמיד מישהו ישב עליו בטעות בשיא המתח ויעביר ערוץ ברגע הכי מדהים של המשחק ותמיד השדרן ידע לדרוך לך על הפצעים "איזה סל של פניני מסוף מגרש!!! מזל שהייתם אתנו ברגע הזה כי שכחנו להקליט את זה ולעולם לא נשדר את זה שוב. מזל שלכם שלא ישבתם על השלט או משהו כזה".
5. אל תהיה יותר מדי מרוכז במסך
אם אתה לא רוצה לדחוף את היד, במקום לצלחת של הגרעינים, לצלחת של הקליפות הרטובות.
6. אל תבקש מחברים להביא כיבוד
כי זה תמיד יסתכם בכל הדברים הכי מגעילים שנשארו אצלם בבית "אחי איפה לשים את הבקבוק תירוש, שלוש קלמנטינות, שלווה, גזוז מנטה והפריכיות שום שהבאתי?"
7. הקפד לעשות פיפי לפני המשחק
כי לא משנה מתי תלך להשתין, תפספס את המהלך הכי דרמטי במשחק "איזה סל של אוחיון! תוך כדי חיטוט באף מסוף מגרש!!! מדהים! גם את זה שכחנו להקליט ולעולם לא נשדר את זה שוב. מזל שלכם שלא הלכתם להשתין".
8. הזמן את הפיצה לפחות חצי שעה לפני תחילת המשחק
אם אתה לא רוצה לאכול אותה בשידור החוזר של לונדון וקירשנבאום באחת בלילה.
9. אם לא ראית את המשחק והקלטת אותו, אל תדבר עם אף אחד אחרי המשחק.
כי לא משנה כמה תגיד לחבר שלך שלא יגלה לך כלום הוא יהיה חייב לבאס אותך באיזה משפט כמו "אל תדאג אתה תהיה מבסוט" או "אני לא אומר לך כלום. דבר איתי אחרי. אני בינתיים הולך לכיכר רבין עם שלושה צעיפים צהובים".
10. אל תקרא את הפוסט הזה בזמן המשחק כי בטוח תפספס סל חשוב. "צופים יקרים. חזיתם עכשיו בפלא! סופו עשה סלטה לתוך הסל עם גויאבה בפה וניצח את המשחק!! ושוב לא הקלטנו. מזל שאתם אתנו ולא בפייסבוק או משהו".
בהצלחה למכבי. אל תדאגו אתם תהיו מבסוטים.