המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:רייס - 9: רק כי רוב העונה הוא לא היה משהו. שחקן עצום, בן אדם גדול, ווינר אדיר
בלאט - 9: כנ"ל. לא 10 רק בגלל חלק מסויים בעונה, שמכבי היתה לא משהו
בלו - 8.5: לפרוש?? אני רוצה את הכדורים שלו.
טיוס - 8.5: סנטר בגובה של כרמל... פשוט עצום. נוכחות הגנתית מהמרשימות שראיתי.
סופו - 8: אין מה לעשות. הוא עוגן. שחקן חשוב מאוד. מכביסט אמיתי, שמשאיר את טיפת האנרגיה האחרונה על הפרקט
סמית' - 7.5: עונה הפכפכה שלו, אבל היה שם בגדול במשחק האחרון מול מילאנו והיום. צריך לזכור ששיחק עם פציעה
היקמן - 7.5: מעצבן רוב העונה, אבל היה שם כשהיה צריך אותו. סקורר משובח.
פניני - 7: קצת ירד בכושר בשבועות האחרונים, אבל כמה לב ונשמה. עונה גדולה שלו
אוחיון - 6.5: היה סביר לא יותר. הלוואי ויתקדם בעונה הבאה, כי את הפוטנציאל יש לו
לנדסברג - 5.5: בעונה הבאה חייב להפוך לפקטור יותר משמעותי. כשרון גדול, שצריך להתחיל להזיז רגליים בהגנה
אינגלס - 5: בחור מקסים, שפתח נפלא את העונה, אבל לא בנוי להיות שחקן מוביל בקבוצה גדולה
זיזיץ' - 4: לא ממש רלוונטי. יכל לתת יותר בדקות שקיבל
שון ג'יימס היה פצוע רוב העונה, וגם כששיחק, שיחק עם כאבים. קפטן ומכביסט. נראה מה יהיה איתו בעונה הבאה.
Maccabikid כתב:היקמן נתן סדרת הצלבה גדולה, בלעדיה לא היינו מגיעים לפיינל פור, במשחק הגמר אמנם היה זוועה מהלכת (או שאולי זה רק אני?!), אבל אני באמת לא חושב שבלעדיו היינו עוברים את מילאנו. היה גם הסקורר המצטיין העונה, אני חושב שמגיע לו איזה 8 נגיד.
~Box & 1~ כתב:הוא היה זוועה מהלכת בגמר הזה שסיימה עם 18 נקודות ואינספור צרות להגנה של מדריד. היה מהאחראים הישירים לניצחון הזה יחד עם רייס טיוס ובלו.
ראיתי היקמן מדהים בגמר הזה, אולי לא הבנתי אותך נכון (?). זה אולי ההיקמן הכי קילר שראיתי, יותר מהמשחק מול חימקי עם ה30 נק', יותר מכל ההופעות האחרות שלו, למרות ההחטאות המרגיזות והטעויות המפגרות, הוא היה אדיר.
יוסי22 כתב:היקמן היה נהדר היום , מישהו פה צריך דחוף משקפיים.
שוב , בלי היקמן אין שום סיכוי שמכבי מגיעה לפיינל פור .
מכבי צריכה להשאיר את כולם חוץ מאינגלס שהוא בחור סימפטי אבל לא פאקטור וזיזיץ' שמלכתחילה הגיע לסתום חורים .
שנה הבאה אני מקווה שנקבל סמית בריא , ג'יימס בריא ואפשר לקבל קבוצה עם כישרון ולא רק מלחמה . אולי גם לאנדסברג יצליח ללמוד לשמור ולהיכנס לרוטציה .
LIAV10 כתב:"היקמן 0", לא רציניים פה.
שמואל1 כתב:היקמן 0
שמואל1 כתב:תעשו לי טובה, היקמן עם עוד משחק ביזיון.
כרגל מעוור את כולכם עם סטטיסטיקה טובה, הוא פשוט אומן בזה. קנה את עולמו עם היכולת הזאת.
היקמן כמעט גרם למכבי להפסיד את המשחק עם פעולות הזויות, חדירות עם הראש בקיר, החטאות ואיבודים. הוא חטף 6 חסימות, שזה כנראה שיא יורוליג שלילי חדש.
מכבי ניצחה למרות היקמן ולא בזכותו. האחראים לניצחון הם רייס, טיוס ובלו. היקמן בעיקר גרם לנזק, ולמזלנו לא היה מעורב יותר מידי בסיום. רייס לקח על עצמו.
Maccabikid כתב:שמואל1 כתב:תעשו לי טובה, היקמן עם עוד משחק ביזיון.
כרגל מעוור את כולכם עם סטטיסטיקה טובה, הוא פשוט אומן בזה. קנה את עולמו עם היכולת הזאת.
היקמן כמעט גרם למכבי להפסיד את המשחק עם פעולות הזויות, חדירות עם הראש בקיר, החטאות ואיבודים. הוא חטף 6 חסימות, שזה כנראה שיא יורוליג שלילי חדש.
מכבי ניצחה למרות היקמן ולא בזכותו. האחראים לניצחון הם רייס, טיוס ובלו. היקמן בעיקר גרם לנזק, ולמזלנו לא היה מעורב יותר מידי בסיום. רייס לקח על עצמו.
במחצית השנייה הוא היה טוב מאוד.
שמואל1 כתב:רייס 10
בלו 10
טיוס 10
בלאט 10
סופו 8
סמית' 7
פניני 7
אוחיון 5
לנדסברג 4
אינגלס 3
זיזיץ 1
אלטיט 1
היקמן 0
שמואל1 כתב:לא מאמין שאנשים פה עוד קונים את ההצגות של גנב הדעת ריקי היקמן.
הוא השודד בטריינינג מספר אחד שהיה כאן. אני חייב להבין מה הסוד ההצלחה שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים