NY boy כתב:er79 כתב:אולי יבוא שחקן גרוע, אבל זו לא תואנה לשמור את היקמן, שחקן שהוא יותר נזק מתועלת. ניתן למצוא שחקנים בלבל שלו, לבטח אם בלאט יישאר, במחיר של נזיד עדשים ולא מליון דולר.
זה קישקוש מקושקש תסלח לי. שחקן שהוא יותר נזק מתועלת? זה שחקן שיש לו חלק ענק בזכייה של מכבי בגביע אירופה, חלק הכי גדול בזה שבכלל הגיעו לפיינל פור וחלק לא פחות גדול בזה שזכו (תבדוק בבקשה מה הוא עשה במחצית השנייה של חצי הגמר ושל הגמר) עם סלים גדולים שבלעדיהם היום היה פחות גביע אירופה בארון. אפשר לטעון שלא צריך לשלם לו מיליון דולר וזה בסדר אבל הקישקושים של שחקן שהוא נזק מתועלת אחרי שבנאדם הוא אחד השחקנים הכי משמעותיים בזכייה בגביע אירופה זה כבר מוגזם לחולטין או כמו שפתחתי קישקוש מקושקש.
אני גם לא יופתע אם בלאט ייקח אותו איתו לקבוצה הבאה שלו ויעמיד כמה אנשים פה באור מגוחך.
אני לא מסכים איתך, ואין לי בעיה שבלאט יקח אותו, למרות שאני מעדיף את בלאט במכבי. היקמן הוא שחקן שחושב על הסטטיסטיקה האישית שלו, אין בו תועלת קבוצתית. אפשר למצוא מלא מחליפים עם יכולות כמו שלו. הוא סייע למכבי הרבה בהצלבה, ואני מודה לו, אבל בסך הכל הכל מדובר בשחקן לא אינטליגנט במיוחד, שלא יהיה אימפקט לעזיבתו.