המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:ירושלים משחקת רע מאוד
יהיה מצחיק אם הם יעופו בחצי
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:MTA2311 כתב:אם מכבי היא קבוצת ליגה ישראלית חלשה, אז מה ירושלים?
אני חושבת שהם קצת יותר טובים מאיך שהם נראים בסדרה הזאת ויכולים לתת פייט יותר רציני לחיפה, אבל איך אמרנו בפיינל פור? רוח המועדון. אם העונה הם לא מצליחים להגיע לגמר כנראה שצלחת באמת לא תהיה בחיים.
שנת המבחן הרצינית שלהם תהיה בעונה הבאה, לאחר שהתקציב יוכפל ויעברו לשחק בארנה.
Roni1 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:MTA2311 כתב:אם מכבי היא קבוצת ליגה ישראלית חלשה, אז מה ירושלים?
אני חושבת שהם קצת יותר טובים מאיך שהם נראים בסדרה הזאת ויכולים לתת פייט יותר רציני לחיפה, אבל איך אמרנו בפיינל פור? רוח המועדון. אם העונה הם לא מצליחים להגיע לגמר כנראה שצלחת באמת לא תהיה בחיים.
וואלה...אם הם יודחו אני אקבץ לכם פה את כל כתבות היח״צ על הרוח החדשה שמנשבת במלחה העונה, על הרעידות אדמה והצביון הישראלי, הבעלים המשקיען, ההזדמנות לזכות ביורוקאפ ולרסק את מכבי.
אה זה לא הלך בסוף? אז הרוחות האלה יחזרו לנשב ״אולי בשנה הבאה״ בגלל הארנה? ואני חשבתי שקרה שם משהו חדש העונה שהיה אמור להקפיץ אותם מדרגה כבר עכשיו.
LIAV10 כתב:מגדל מצמצמים אבל אני סומך עליהם שידפקו את זה.
חנו'ש כתב:האמת שמול הפועל בגמר יש לי הרבה יותר ביטחון שמכבי תיקח את האליפות.
מול חיפה אני הרבה יותר חוששת....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:האמת שמול הפועל בגמר יש לי הרבה יותר ביטחון שמכבי תיקח את האליפות.
אני מעדיף את חיפה, כי אני בטוח, שהשופטים היו עוזרים מאוד לירושלים בגמר
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:האמת שמול הפועל בגמר יש לי הרבה יותר ביטחון שמכבי תיקח את האליפות.
אני מעדיף את חיפה, כי אני בטוח, שהשופטים היו עוזרים מאוד לירושלים בגמר
ומי אמר לך שהם לא יעזרו לחיפה?
רוח המועדון הלוזרי של הפועל היה מנצח גם את השופטים.
בחיפה זה לא קיים.
Roni1 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:MTA2311 כתב:אם מכבי היא קבוצת ליגה ישראלית חלשה, אז מה ירושלים?
וואלה...אם הם יודחו אני אקבץ לכם פה את כל כתבות היח״צ על הרוח החדשה שמנשבת במלחה העונה, על הרעידות אדמה והצביון הישראלי, הבעלים המשקיען, ההזדמנות לזכות ביורוקאפ ולרסק את מכבי.
אה זה לא הלך בסוף? אז הרוחות האלה יחזרו לנשב ״אולי בשנה הבאה״ בגלל הארנה? ואני חשבתי שקרה שם משהו חדש העונה שהיה אמור להקפיץ אותם מדרגה כבר עכשיו.
misha כתב:Roni1 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:MTA2311 כתב:אם מכבי היא קבוצת ליגה ישראלית חלשה, אז מה ירושלים?
זה תמיד ככה. בתחילת העונה הם אופטימיים, מפמפמים על שחר של יום חדש, שהולכים על אליפות, חולמים על יורוליג וכו'. אבל לקראת סוף העונה, כשהם סוגרים עוד שנה של היחנקויות מביכות בכל הגזרות, פתאום המנגינה משתנה ל'בשנה הבאה יהיה שונה'. זה צריך להיות המוטו שלהם ולהופיע בתוך הלוגו: הפועל מגדל ירושלים - תמיד יש את העונה הבאה. גם 10 אורי אלונים לא ישנו את זה כי מדובר במועדון עם DNA של לוזרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־24 אורחים