המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:ושוב, הקשקשן מדבר יום אחרי ההדחה (7 שנים הם לא היו בגמר) על יורוליג בעוד שנתיים, הוא כל כך פתאטי.
yzafrir כתב:הבעיה שכרטיס ליורוליג לא כלכך תלוי בהישג הקבוצה ברמה הלאומית והבין לאומית. אלא בגב כלכלי ואולם מתאים כך שיכול להיות שבעתיד יצרפו אותם ליורוליג...
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:ושוב, הקשקשן מדבר יום אחרי ההדחה (7 שנים הם לא היו בגמר) על יורוליג בעוד שנתיים, הוא כל כך פתאטי.
שוב, כמו שהתבטאתי בעבר, המבחן הגדול של ירושלים הוא בעונה הבאה. אם גם בעונה הבאה לא יגיעו להישגים, אפשר יהיה לומר שהפרוייקט נכשל.
גם אורי אלון עצמו אמר אתמול שהם ישדרגו משמעותית את הקבוצה ומצפים לקחת תארים בעונה הבאה.
בכל אופן, הולכת להיות עונת מלפפונים מאוד מעניינת בעקבות העלייה בתקציב של ירושלים. אני צופה מלחמות בין מכבי לירושלים על שחקנים.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:ושוב, הקשקשן מדבר יום אחרי ההדחה (7 שנים הם לא היו בגמר) על יורוליג בעוד שנתיים, הוא כל כך פתאטי.
שוב, כמו שהתבטאתי בעבר, המבחן הגדול של ירושלים הוא בעונה הבאה. אם גם בעונה הבאה לא יגיעו להישגים, אפשר יהיה לומר שהפרוייקט נכשל.
גם אורי אלון עצמו אמר אתמול שהם ישדרגו משמעותית את הקבוצה ומצפים לקחת תארים בעונה הבאה.
בכל אופן, הולכת להיות עונת מלפפונים מאוד מעניינת בעקבות העלייה בתקציב של ירושלים. אני צופה מלחמות בין מכבי לירושלים על שחקנים.
על איזה שחקנים אתה בדיוק צופה מלחמות?
LIAV10 כתב:עזוב, הוא סתם מדבר שטויות, אם באמת התקציב שלהם יהיה שווה לשל מכבי (והוא לא), הם יוכלו להלחם איתנו על ישראלים, הקטע הוא שכל הישראלים שמכבי רוצים חתומים פה, אם מכבי היו רוצים כל כך את ליאור ויותם הם היו פה עד העונה הזאת.
אתה רואה זר שילך לירושלים על פני מכבי בשביל עוד 100 אלף דולר? (כמובן שמגדל לא תוכל להציע לזר יותר ממכבי, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהאשליות שלו נכונות).
LIAV10 כתב:עזוב, הוא סתם מדבר שטויות, אם באמת התקציב שלהם יהיה שווה לשל מכבי (והוא לא), הם יוכלו להלחם איתנו על ישראלים, הקטע הוא שכל הישראלים שמכבי רוצים חתומים פה, אם מכבי היו רוצים כל כך את ליאור ויותם הם היו פה עד העונה הזאת.
אתה רואה זר שילך לירושלים על פני מכבי בשביל עוד 100 אלף דולר? (כמובן שמגדל לא תוכל להציע לזר יותר ממכבי, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהאשליות שלו נכונות).
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:עזוב, הוא סתם מדבר שטויות, אם באמת התקציב שלהם יהיה שווה לשל מכבי (והוא לא), הם יוכלו להלחם איתנו על ישראלים, הקטע הוא שכל הישראלים שמכבי רוצים חתומים פה, אם מכבי היו רוצים כל כך את ליאור ויותם הם היו פה עד העונה הזאת.
טכנית פניני עדיין לא חתום, אבל לא נראה לי שזו בעיה....
יכול להיות שמכבי יתעניינו בדאנקן ומגדל ילחמו כדי להשאיר אותו אצלם ( אני מנחשת שלא בהצלחה גדולה ) אבל מעבר לזה לא רואה שום מלחמות קשות.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:עזוב, הוא סתם מדבר שטויות, אם באמת התקציב שלהם יהיה שווה לשל מכבי (והוא לא), הם יוכלו להלחם איתנו על ישראלים, הקטע הוא שכל הישראלים שמכבי רוצים חתומים פה, אם מכבי היו רוצים כל כך את ליאור ויותם הם היו פה עד העונה הזאת.
יכול להיות שמכבי יתעניינו בדאנקן ומגדל ילחמו כדי להשאיר אותו אצלם ( אני מנחשת שלא בהצלחה גדולה ) אבל מעבר לזה לא רואה שום מלחמות קשות.
אם תשאלי אותי, אז דאנקן לא ישאר בישראל בעונה הבאה.
דאנקן מסיים (סיים אתמול) עונה רביעית בארץ, 2 באשדוד ו2 בירושלים.
אם ישאר בארץ, המיסוי עליו יהיה כמו על ישראלי, מה שאומר, שהוא יתקשה לקבל הצעות מספיק גבוהות בארץ.
מכבי לא תוציא על דאנקן מיליון דולר (ברוטו) בשביל שיקבל 500K נטו. אם ירושלים כן , אז בבקשה, שתבזבז את הכסף שלה.
היו גם שמועות, שחימקי הרוסית מעוניינת בו. אם זה נכון, אז בסבירות של 90% הוא ברוסיה בעונה הקרובה.
LIAV10 כתב:גם אני ירדתי, שחקן טוב, אבל לא שווה את המיסוי, במיוחד אחרי שבלו עוזב ואתה צריך 4 מצויין ולא רק טוב.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:גם אני ירדתי, שחקן טוב, אבל לא שווה את המיסוי, במיוחד אחרי שבלו עוזב ואתה צריך 4 מצויין ולא רק טוב.
אני כבר אמרתי שתחליף לבלו זה משהו שקשה למצוא, לא בגלל יכולת הקליעה או ההגנה, אלא בגלל כל החבילה שכוללת בתוכה גם אופי, ווינריות, מקצוענות וחיבור לקבוצה ולקהל.
לכן לדעתי הפתרון צריך להיות אחר. את יכולת הקליעה צריך לשפר אבל לאו דווקא בעמדת הפורוורד (כבר יש את פניני וסמית'). שחקן כמו קארול יכול להיות הפיט המושלם, ולעמדה 4
אפשר להביא שחקן שהוא אנדרסייזד אבל שייתן דברים אחרים בעמדה הזאת (למשל דונטה).
felix_r כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:עזוב, הוא סתם מדבר שטויות, אם באמת התקציב שלהם יהיה שווה לשל מכבי (והוא לא), הם יוכלו להלחם איתנו על ישראלים, הקטע הוא שכל הישראלים שמכבי רוצים חתומים פה, אם מכבי היו רוצים כל כך את ליאור ויותם הם היו פה עד העונה הזאת.
אם ישאר בארץ, המיסוי עליו יהיה כמו על ישראלי, מה שאומר, שהוא יתקשה לקבל הצעות מספיק גבוהות בארץ.
מכבי לא תוציא על דאנקן מיליון דולר (ברוטו) בשביל שיקבל 500K נטו. אם ירושלים כן , אז בבקשה, שתבזבז את הכסף שלה.
היו גם שמועות, שחימקי הרוסית מעוניינת בו. אם זה נכון, אז בסבירות של 90% הוא ברוסיה בעונה הקרובה.
NY boy כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:עזוב, הוא סתם מדבר שטויות, אם באמת התקציב שלהם יהיה שווה לשל מכבי (והוא לא), הם יוכלו להלחם איתנו על ישראלים, הקטע הוא שכל הישראלים שמכבי רוצים חתומים פה, אם מכבי היו רוצים כל כך את ליאור ויותם הם היו פה עד העונה הזאת.
אין על דאנקן מס בשנה הבאה, רק מעוד שנה אחרי. מפנה אותך לכתבה בוואלה על רנדל מאתמול וזה שהוא משלם מס משנה הבאה (שהיא למעשה השישית שלו בארץ אם לא מחשיבים את ה3 חודשים בהפועל ת"א) והשנה לא משלמים עליו. החוק בארץ הוא אחרי 48 חודשים של משכורת. בארץ משלמים בדרך כלל 9 חודשים משכורת בעונה. ככה שלדאנקן יש עוד עונה בארץ שלא משלמים עליו מס מוגדל רק החל מהעונה השישית שלו בארץ משלמים.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:גם אני ירדתי, שחקן טוב, אבל לא שווה את המיסוי, במיוחד אחרי שבלו עוזב ואתה צריך 4 מצויין ולא רק טוב.
אני כבר אמרתי שתחליף לבלו זה משהו שקשה למצוא, לא בגלל יכולת הקליעה או ההגנה, אלא בגלל כל החבילה שכוללת בתוכה גם אופי, ווינריות, מקצוענות וחיבור לקבוצה ולקהל.
לכן לדעתי הפתרון צריך להיות אחר. את יכולת הקליעה צריך לשפר אבל לאו דווקא בעמדת הפורוורד (כבר יש את פניני וסמית'). שחקן כמו קארול יכול להיות הפיט המושלם, ולעמדה 4
אפשר להביא שחקן שהוא אנדרסייזד אבל שייתן דברים אחרים בעמדה הזאת (למשל דונטה).
לפי ynet גם על דונטה עלול להיות לך "מלחמה" עם מגדל. ..
rc4991 כתב:אני רואה עכשיו יציע העיתונות ואלי סהר אמר "נכוונו השנה כל כך הרבה ממכבי"
איזה כיף שכל הכתבים בארץ שונאים אותנו
Roni1 כתב:rc4991 כתב:אני רואה עכשיו יציע העיתונות ואלי סהר אמר "נכוונו השנה כל כך הרבה ממכבי"
איזה כיף שכל הכתבים בארץ שונאים אותנו
כיף לדעת שהגביע שלנו הכאיב לאלי סהר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים