אם יש משהו טוב באיך שהסדרה הזאת הוכרעה- כעת אין מקום לספק שחייבים לחזור לסדרות.
הייתה יכולה להיות סדרה אדירה מול חיפה, כל קבוצה יכולה לנצח ביום נתון בלי קשר לביתיות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:jol9 כתב:באמת נושא מעצבן, בטח שנייה אחרי שלקחנו אליפות.
מכבי משחקת לפי החוקים המשונים של המנהלת כבר כמה וכמה שנים. כמו שחני אוהבת להגיד, כל האליפויות מאז הסדרה האחרונה (נדמה לי לפני עשור בערך)
הן אליפויות עם כוכבית, גם של מכבי וגם של היריבות של מכבי.
לא יודע יוני, זה לא מוזר לך לקחת אליפות במשחק האחרון אחרי הפסד 84-82? אנחנו לא בכדורגל עדיין
חנו'ש כתב:אם מישהו עוד חשב שבליגה הזו יקבלו שכל מתישהו...
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2754812
felix_r כתב:האמת שכבר שנים שאיבדתי את השמחה מהאליפות בארץ. אני רק מרגיש הקלה שלמרות השיטה, למרות השופטים, ולמרות כולם לא נתנו לגנוב לנו את האליפות.
חנו'ש כתב:
מה שכן, מבחינתי התקשורת יכולה להחשיך להשתמש בתיאור "אלופת אירופה" כשהם מדברים על מכבי, לא חייבים להחליף את זה ב"אלופת המדינה" (למרות שאפשר גם וגם...)
felix_r כתב:חנו'ש כתב:
מה שכן, מבחינתי התקשורת יכולה להחשיך להשתמש בתיאור "אלופת אירופה" כשהם מדברים על מכבי, לא חייבים להחליף את זה ב"אלופת המדינה" (למרות שאפשר גם וגם...)
מבחינתי התקשורת יכולה לקרוא למכבי "שיאנית העולם בתארים"
חנו'ש כתב:felix_r כתב:האמת שכבר שנים שאיבדתי את השמחה מהאליפות בארץ. אני רק מרגיש הקלה שלמרות השיטה, למרות השופטים, ולמרות כולם לא נתנו לגנוב לנו את האליפות.
זה בעיקר מה שהרגשתי אתמול.
הרי החולשה בליגה העונה של מכבי היא לא סוד, אבל היתה לנו עונה כזו מדהימה שהדבר האחרון שאתה רוצה על עונה כזו זה כתם שחור ענקי בדמות אובדן "אליפות" ועוד שנה שניה ברצף.
אני רוצה לזכור לטובה את העונה הזו עוד שנים רבות, בלי כוכביות ובלי אבל - לכן הרגשתי אתמול הקלה ענקית, כי בגדול הסוג של אליפות הזו לא באמת מעניינת כשלעצמה, אבל אובדן שלה היה יכול ממש להרוס.
חנו'ש כתב:מה שכן, מבחינתי התקשורת יכולה להחשיך להשתמש בתיאור "אלופת אירופה" כשהם מדברים על מכבי, לא חייבים להחליף את זה ב"אלופת המדינה" (למרות שאפשר גם וגם...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־19 אורחים