felix_r כתב:קודם כל אנחנו צריכים לחשוב על בעיה אחרת:
אם בלו פורש, יחסר לנו ישראלי טוב.
אני ממש מקווה שקבוצות האן בי איי יוותרו על כספי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:קודם כל אנחנו צריכים לחשוב על בעיה אחרת:
LIAV10 כתב:felix_r כתב:קודם כל אנחנו צריכים לחשוב על בעיה אחרת:
אני ממש מקווה שקבוצות האן בי איי יוותרו על כספי.
שמואל1 כתב:קודי כתב:לא יודע קליעה או לא קליעה של דונטה סמית', עובדה שמכבי, אלופת היורוליג, לא הצליחה לעצור אותו בשני משחקים מכריעים למרות ששמה עליו כל שומר שהיא היתה יכולה. מדובר בשחקן ענק - שחקן יורוליג לגיטימי עם חוכמת משחק, גיוון עצום, תרומה כמעט בכל אספקט, כוח אדיר ואתלטיות - בהחלט שחקן שהייתי שמח לראות במכבי. לא יודע מה זה "מתאים לשיטה של מכבי" או "לא מתאים" - הוא מסוג השחקנים שאתה מתאים את שיטת המשחק בשבילם. ללא ספק הוכיח מי הסמית' הטוב ביותר בשתי הקבוצות ובהפרש ניכר.
יובל, גם אתה נסחף עם הזרם? לא מתאים לך.
במכבי אין שומרים אישית טובים במיוחד ואני בכלל לא מופתע שדונטה חגג.
לא צריך להתלהב יותר מידי מהתצוגות שלו, לא מעט שחקנים חגגו על מכבי העונה. אפילו עמית שמחון הישראלי דפק איזה 25 נקודות על מכבי והרשימה עוד ארוכה.
דונטה בן 31, טראבל מייקר, חסר קליעה. ביורוליג יתנו לו לזרוק מבחוץ, וכאשר הוא יחדור יחכו לו אנטה טומיצ'ים ובורוסוסים.
משה כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:לא יודע קליעה או לא קליעה של דונטה סמית', עובדה שמכבי, אלופת היורוליג, לא הצליחה לעצור אותו בשני משחקים מכריעים למרות ששמה עליו כל שומר שהיא היתה יכולה. מדובר בשחקן ענק - שחקן יורוליג לגיטימי עם חוכמת משחק, גיוון עצום, תרומה כמעט בכל אספקט, כוח אדיר ואתלטיות - בהחלט שחקן שהייתי שמח לראות במכבי. לא יודע מה זה "מתאים לשיטה של מכבי" או "לא מתאים" - הוא מסוג השחקנים שאתה מתאים את שיטת המשחק בשבילם. ללא ספק הוכיח מי הסמית' הטוב ביותר בשתי הקבוצות ובהפרש ניכר.
יובל, גם אתה נסחף עם הזרם? לא מתאים לך.
במכבי אין שומרים אישית טובים במיוחד ואני בכלל לא מופתע שדונטה חגג.
לא צריך להתלהב יותר מידי מהתצוגות שלו, לא מעט שחקנים חגגו על מכבי העונה. אפילו עמית שמחון הישראלי דפק איזה 25 נקודות על מכבי והרשימה עוד ארוכה.
דונטה בן 31, טראבל מייקר, חסר קליעה. ביורוליג יתנו לו לזרוק מבחוץ, וכאשר הוא יחדור יחכו לו אנטה טומיצ'ים ובורוסוסים.
אני מסכים עם יובל. קודם כל אני מסכים שזה קצת מופרך להפוך אותו לסופרסטאר עולמי והזר הכי טוב שהיה פה, הוא רחוק מכך. אבל אין ספק שמדובר בשחקן פשוט מצוין שיכול לתת את כל מה שציפו מאינגלס בתחילת העונה ואף מעבר. שומרים אישיים? דיוויד בלו, דיווין סמית וריקי היקמן הם שומרים מצוינים בקנה מידה אירופאי והוא עשה מהם ילדים. טראבלמייקר? לפי מה אתה כל כך בטוח? לפי איזה ציוץ שהוא נתן בפייסבוק/טוויטר? מאמנים ושחקנים שמכירים אותו קצת יותר טוב ממך אומרים שמדובר בבחור מאוד חברותי ונחמד.
טיקי חוזר כתב:את דונטה סמית עצרו ביול"ב . זה שכאן מקבל רסםקט מהשופטים כמו לברון לא אומר שאירופה יהיה אותו דבר . כל סל שני שלו זה 90 אחוז עבירת תוקף . מול קבוצות ביורוליג הוא יצבור עבירות יותר מהר מסופו עם צורת משחק שלו .
jol9 כתב:דונטה סמית' מבחינתי הוא שחקן מוכח שאפשר להביא במחיר יחסית נוח (זה לא יהיה מחיר זול בכל מקרה).
אמנם מדובר בשחקן בן 31, אבל זה לא אומר שהוא לא יכול לתת עוד 2-3 עונות ברמה גבוהה.
זה השחקן הראשון שמכבי צריכה להחתים ברגע שבלו מודיע סופית על עזיבה
LIAV10 כתב:הבעיה היא שאתמול העא עשה איזה 5 עבירות תוקף (ועוד קיבל סל ועבירה), וביורוליג זה לא יעבוד.
מה שעובר לי בראש בזמן כתיבת ההודעה זה ״אסתרון הוא בן ז אסתרון הוא בן ז אסתרון הוא בן אסתרון הוא בן, אסתרון הוא בן ז״
Maccabikid כתב:הוא לא כזה בלתי עציר, כל פוסט אפ שלו זה תוקף.
קודי כתב:Maccabikid כתב:הוא לא כזה בלתי עציר, כל פוסט אפ שלו זה תוקף.
בפיזיות של היורוליג זה בטח לא יהיה תוקף. הוא עשה פעמיים השבוע בית ספר לכל מי ששמר עליו, גם כשהיה מדובר ב-2-3 שחקנים. בזמנו זילזלנו בפי ג'יי טאקר כי אין לו קליעה טובה מבחוץ, הוא לא גבוה מספיק לעמדה 4, ההגנה שלו לא משהו, הוא לא שיחק באירופה ועוד כל מיני תירוצים מצוצים. היום הבחור שחקן מוביל בפיניקס סאנס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־14 אורחים