מאמן ועוזר מאמן שאתם רוצים לראות במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המאמן שאתם רוצים לראות במקום בלאט

הודעהעל ידי מכביסט24 » 12 יוני 2014, 20:53

אם משרת המאמן אכן היתה פתוחה להצעות (והיא לא. גודס יאמן בעונה הבאה ובצדק מבחינתו), הייתי רוצה לראות שילוב של דן שמיר מאמן וגודס עוזר. מסקרן אותי לראות אם התקופה בצסק״א חידדה משהו ביכולות האימון רבות הפוטנציאל ממילא של שמיר, אני בהחלט מאמין שהוא יכול להיות מאמן טוב גם במסגרת לחוצה כמו במכבי..
אגב, אני ממש לא אתנגד גם אם שמיר יגיע בתור עוזר לגודס, אבל אני חושב שהסיכויים קלושים עד לא קיימים בכלל. יש לי הרגשה שבסוף זה יהיה או אבי אבן או אלון שטיין..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2014, 20:56

מכביסט29 כתב:אם משרת המאמן אכן היתה פתוחה להצעות (והיא לא. גודס יאמן בעונה הבאה ובצדק מבחינתו), הייתי רוצה לראות שילוב של דן שמיר מאמן וגודס עוזר. מסקרן אותי לראות אם התקופה בצסק״א חידדה משהו ביכולות האימון רבות הפוטנציאל ממילא של שמיר, אני בהחלט מאמין שהוא יכול להיות מאמן טוב גם במסגרת לחוצה כמו במכבי..
אגב, אני ממש לא אתנגד גם אם שמיר יגיע בתור עוזר לגודס, אבל אני חושב שהסיכויים קלושים עד לא קיימים בכלל. יש לי הרגשה שבסוף זה יהיה או אבי אבן או אלון שטיין..

הייתי מנסה להמנע מתסריטים לא סבירים. גודס לא יהיה עוזר מאמן בעונה הבאה. או מאמן במכבי או במקום אחר.
שמיר יהיה עוזר מאמן בצסקא או מאמן בקבוצה בארץ.

סיכוי קטנטן שדני פרנקו יהיה העוזר של גודס, אבל לא הייתי בונה על זה. להיות עוזר של דייויד זה דבר אחד, ולזה רוב המאמנים הראשיים בארץ היו מסכימים,
אבל גודס עדיין לא במקום הזה ולכן לא הייתי בונה על עוזר מאמן מהסוג שהתרגלנו לראות בעבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יוני 2014, 20:58

לא מבין איך אנשים פה רוצים או מסופקים מגודס
מה הוא כבר עשה שאתם רוצים לשים את הקבוצה בידיים שלו? (ולהיות עוזר מאמן ממש לא סיבה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יוני 2014, 21:00

rc4991 כתב:לא מבין איך אנשים פה רוצים או מסופקים מגודס
מה הוא כבר עשה שאתם רוצים לשים את הקבוצה בידיים שלו? (ולהיות עוזר מאמן ממש לא סיבה)

מה בלאט עשה לפני שקיבל את מכבי אחרי פיני?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Maccabikid » 12 יוני 2014, 21:02

לא רוצים, מקבלים את זה.
Maccabikid

הודעהעל ידי מקובי » 12 יוני 2014, 21:02

jol9 כתב:
מכביסט29 כתב:אם משרת המאמן אכן היתה פתוחה להצעות (והיא לא. גודס יאמן בעונה הבאה ובצדק מבחינתו), הייתי רוצה לראות שילוב של דן שמיר מאמן וגודס עוזר. מסקרן אותי לראות אם התקופה בצסק״א חידדה משהו ביכולות האימון רבות הפוטנציאל ממילא של שמיר, אני בהחלט מאמין שהוא יכול להיות מאמן טוב גם במסגרת לחוצה כמו במכבי..

הייתי מנסה להמנע מתסריטים לא סבירים. גודס לא יהיה עוזר מאמן בעונה הבאה. או מאמן במכבי או במקום אחר.

סיכוי קטנטן שדני פרנקו יהיה העוזר של גודס, אבל לא הייתי בונה על זה. להיות עוזר של דייויד זה דבר אחד, ולזה רוב המאמנים הראשיים בארץ היו מסכימים,
אבל גודס עדיין לא במקום הזה ולכן לא הייתי בונה על עוזר מאמן מהסוג שהתרגלנו לראות בעבר.

אני חושב שגודס יהיה המאמן שלנו בשנה הבאה.
אני לא חושב ששמיר ישאר בצסק"א (מסינה עוזב...וזה מינוי של מסינה ככה שטבעי שמאמן חדש יביא את הצוות איתו)

אני דווקא לא אתפלא אם מכבי ינסו לגשש עם שמיר או מאמן אחר בארץ (פרנקו, קטש...)על חזרה כעוזר מאמן בכיר עם "הבטחה" שהוא היורש של גודס...
פדרמן אמר במסיבת העיתונאים שמכבי מנסה להסתכל קדימה לכמה שנים וזה מהלך שהצליח להם עם בלאט וגודס (עוזר מאמן שהופך למאמן) ואני לא אתפלא אם הם ינסו לשחזר אותו...

לדעתי יביאו עוזר שהוא כמו מאמן ככה שאני לא חושב שזה אבי אבן או אלון שטיין.

אגב, השכר של בלאט הרבה יותר גבוה ממה שיתנו לגודס ככה שאולי יביאו שחקנים יותר יקרים...
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2014, 21:05

מקובי כתב:
jol9 כתב:

אני חושב שגודס יהיה המאמן שלנו בשנה הבאה.
אני לא חושב ששמיר ישאר בצסק"א (מסינה עוזב...וזה מינוי של מסינה ככה שטבעי שמאמן חדש יביא את הצוות איתו)

אני דווקא לא אתפלא אם מכבי ינסו לגשש עם שמיר או מאמן אחר בארץ (פרנקו, קטש...)על חזרה כעוזר מאמן בכיר עם "הבטחה" שהוא היורש של גודס...
פדרמן אמר במסיבת העיתונאים שמכבי מנסה להסתכל קדימה לכמה שנים וזה מהלך שהצליח להם עם בלאט וגודס (עוזר מאמן שהופך למאמן) ואני לא אתפלא אם הם ינסו לשחזר אותו...

לדעתי יביאו עוזר שהוא כמו מאמן ככה שאני לא חושב שזה אבי אבן או אלון שטיין.

אגב, השכר של בלאט הרבה יותר גבוה ממה שיתנו לגודס ככה שאולי יביאו שחקנים יותר יקרים...

לדעתי זה די נאיבי לחשוב ששמיר יגיע למכבי כעוזר של גודס. אולי זה יקרה אם שמיר יבנה על זה שגודס ייכשל והוא יחליף אותו.
הייתי נותן עשירית אחוז סיכוי לתרחיש הזה.

אין מה לעשות, כשאתה מביא מאמן שהוא לא כוכב, לא תוכל למנות לו עוזר בכיר. גם אפי וגם קטש הביאו את העוזרים שלהם איתם והלכו איתם.
גודס כנראה ימשיך עם אלון שטיין ואבי אבן או מישהו בקליבר הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 12 יוני 2014, 21:07

MTA2311 כתב:

מה בלאט עשה לפני שקיבל את מכבי אחרי פיני?

לקח אליפות אירופה בתור עוזר. אבל רגע, טוויסט בעלילה! גם גודס לקח אליפות אירופה בתור עוזר :)
אני חושב שהבעיה הכי גדולה של גודס היא שהוא לא בנאדם כריזמטי. הרבה מהאופי שלו משפיע על הדעה של האנשים לגביו גם לגבי יכולות האימון שלו ופה זה עומד לרעתו..
אני גם לא מתלהב כל כך מהאופציה שהוא יאמן אותנו, אבל בואו נהיה פיירים: חייבים לתת לו את הצ'אנס.. אחרי הכל הוא היה עוזר במועדון לא מעט שנים, צבר ניסיון ברמות הגבוהות ולמד מבלאט המון. צ'אנס קטן. פייר אינאף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Maccabikid » 12 יוני 2014, 21:08

אני מניח שגודס יתנגד לשמיר כעוזר, אבל ממש לא בטוח ששמיר לא יסכים, הוא יבוא עם חוזה לעונה אחת, ויראה מה קורה עם גודס, אם גודס יצליח יעזוב אחרי עונה, ואם לא יקבל מפתחות כמאמן ראשי, ממש לא נראהלי הזוי..
Maccabikid

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2014, 21:14

החציל האצטקי כתב:ד'אנטוני יכול להיות בסדר...

גם פופוביץ' מקובל עליי ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 יוני 2014, 21:16

מה שמפחיד אותי בגודס זה שהוא כנראה ינסה לחקות את בלאט בסגנון ופילוסופיית המשחק.
לא בטוח שזה יתאים לו.
מה שכן- מכבי חוסכת הרבה כסף על בלאט שיכול ללכת לחיזוק משמעותי ( למרות שבטח ההנהלה תכסה איתו "גרעונות").
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2014, 21:16

להזכירך, גם דיוויד בלאט בקדנציה הראשונה שלו במכבי היה ללא שום הישגים.

כמובן, שזה לא מבטיח כלום לגבי גודס, אבל מגיע לגיא שיתנו לו צ'אנס.
אם לא יצליח, יחליפו אותו בקלות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2014, 21:21

felix_r כתב:

העניין הוא שלקח לבלאט משהו כמו 13 שנה עד שהוא הגיע למעמד בו הוא נמצא היום.
עכשיו השאלה היא אם יש לנו סבלנות לחכות עכשיו עוד 13 שנה לגודס??
אולי אחרי שנתיים שלו כמאמן, בלאט יחזור פתאום כאשר גודס חוזר לעמדת העוזר כביכול לשנה אחת, ואז בלאט יישאר אחרי הצלחה וגודס יעזוב לאירופה ויבנה עצמו שם ואחרי מס' שנים לא טובות של הרבה מאמנים בלאט יחזור לעוד קדנציה אחרונה ולא מוצלחת ואז גודס יבוא בעמדה אחרת כדי להציל את מכבי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 12 יוני 2014, 21:30

לדעתי זה די נאיבי לחשוב ששמיר יגיע למכבי כעוזר של גודס. אולי זה יקרה אם שמיר יבנה על זה שגודס ייכשל והוא יחליף אותו.

אין מה לעשות, כשאתה מביא מאמן שהוא לא כוכב, לא תוכל למנות לו עוזר בכיר. גם אפי וגם קטש הביאו את העוזרים שלהם איתם והלכו איתם.

מסכים איתך שהסיכוי לשמיר כעוזר לא גבוה, אבל אני לא אתפלא בכלל אם מכבי תלך על עוזר מאמן שהוא מאמן (פרנקו, קטש וכד') ולא תלך על עוזר מאמן שכבר במערכת.

אפי וקטש הביאו את העוזרים הנצחיים שלהם (חגאי ועמיאל) שהמשיכו איתם גם אח"כ למקומות שבהם הם אימנו ככה שזה פחות פקטור.
אבי אבן הוא ראש מערך הסקאוט נכון להיום, אלון שטיין לדעתי זה מינוי של דיוויד בלבד...

בכל אופן- נחכה ונראה. אני באמת בדיעה שמכבי ינסו להכשיר עוזר שיהפוך למאמן...
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2014, 21:41

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

העניין הוא שלקח לבלאט משהו כמו 13 שנה עד שהוא הגיע למעמד בו הוא נמצא היום.
עכשיו השאלה היא אם יש לנו סבלנות לחכות עכשיו עוד 13 שנה לגודס??
אולי אחרי שנתיים שלו כמאמן, בלאט יחזור פתאום כאשר גודס חוזר לעמדת העוזר כביכול לשנה אחת, ואז בלאט יישאר אחרי הצלחה וגודס יעזוב לאירופה ויבנה עצמו שם ואחרי מס' שנים לא טובות של הרבה מאמנים בלאט יחזור לעוד קדנציה אחרונה ולא מוצלחת ואז גודס יבוא בעמדה אחרת כדי להציל את מכבי.

שוב, אני בכלל לא אומר שגיא גודס הוא המאמן האידיאלי. אני רק אומר, שמגיע לו צ'אנס.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 12 יוני 2014, 21:42

מקובי כתב:

מסכים איתך שהסיכוי לשמיר כעוזר לא גבוה, אבל אני לא אתפלא בכלל אם מכבי תלך על עוזר מאמן שהוא מאמן (פרנקו, קטש וכד') ולא תלך על עוזר מאמן שכבר במערכת.

אפי וקטש הביאו את העוזרים הנצחיים שלהם (חגאי ועמיאל) שהמשיכו איתם גם אח"כ למקומות שבהם הם אימנו ככה שזה פחות פקטור.
אבי אבן הוא ראש מערך הסקאוט נכון להיום, אלון שטיין לדעתי זה מינוי של דיוויד בלבד...

בכל אופן- נחכה ונראה. אני באמת בדיעה שמכבי ינסו להכשיר עוזר שיהפוך למאמן...

מכבי יכולה ללכת עד מחר.
אתה רואה את קטש מגיע כעוזרו של גודס?? אתה רואה את שמיר מגיע כעוזרו של גודס?
פרנקו אולי אולי, ואני לא חושב שמאמן שהיה רחוק סל אחד מאליפות היסטורית, צריך ללכת להיות עוזר במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 יוני 2014, 21:45

שום סיכוי שקטש או שמיר מגיעים כעוזרים של גודס.
פרנקו יש סיכוי קטן, אבל גם במקרה הזה אני מאמין שהוא יעדיף להיות מאמן ראשי בקבוצה אחרת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2014, 21:49

אסור לשכוח שאף אחד עוד לא מינה את גיא גודס למאמן. זה שדיוויד בלאט המליץ עליו בחום, עדיין לא אומר שגם ההנהלה חושבת ככה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2014, 21:50

אתם צוחקים איתי לגבי קטש?
כשקטש אימן במכבי גודס היה עוזר שלו.
זה כמו שיביאו את פיני להיות עוזר של בלאט....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2014, 21:58

חנו'ש כתב:אתם צוחקים איתי לגבי קטש?
כשקטש אימן במכבי גודס היה עוזר שלו.
זה כמו שיביאו את פיני להיות עוזר של בלאט....

:laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־22 אורחים