המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:כמות השטויות שרצה בווטסאפ מאז יום שישי בבוקר היא לא נורמלית. מקווה מאוד שגם השמועות האחרונות לא נכונות.
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:כמות השטויות שרצה בווטסאפ מאז יום שישי בבוקר היא לא נורמלית. מקווה מאוד שגם השמועות האחרונות לא נכונות.
מה השמועות?
Roni1 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:כמות השטויות שרצה בווטסאפ מאז יום שישי בבוקר היא לא נורמלית. מקווה מאוד שגם השמועות האחרונות לא נכונות.
מה השמועות?
מסתובבת הודעה לגבי הממצאים שהתגלו ברכב השרוף שמגבירים את החשש שהם כבר לא בחיים
גם אתמול צחי הנגבי אמר בערוץ 2 שכרגע נראה שאנחנו לא בסיטואציה של מו״מ לשחרור.
בכל מקרה מפרסמים ברוטר שהשמועות בווטסאפ שקריות.
שמואל1 כתב:שמעתם את בני גנץ היום?
הוא ממש מכריז על מערכה נגד חמאס.
michael כתב:חשבתי על הרעיון של שימוש בכלבים לצורך זיהוי החטופים.
אני לא יודע אם זה מבוצע בפועל אבל זה נראה לי רעיון לא רע בכלל
אפשרי ?
מה דעתכם ?
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:כמות השטויות שרצה בווטסאפ מאז יום שישי בבוקר היא לא נורמלית. מקווה מאוד שגם השמועות האחרונות לא נכונות.
מה השמועות?
מסתובבת הודעה לגבי הממצאים שהתגלו ברכב השרוף שמגבירים את החשש שהם כבר לא בחיים
גם אתמול צחי הנגבי אמר בערוץ 2 שכרגע נראה שאנחנו לא בסיטואציה של מו״מ לשחרור.
בכל מקרה מפרסמים ברוטר שהשמועות בווטסאפ שקריות.
אני לא מבין מה האינטרס של אנשים לפרסם את השקרים הללו. פשוט רוע לב.
שמואל1 כתב:בינתיים ביבי וגנץ רק מפזרים איומים. בשטח לא קורה כלום חוץ ממעצרים.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:בינתיים ביבי וגנץ רק מפזרים איומים. בשטח לא קורה כלום חוץ ממעצרים.
אתה לא אמור להיכנס בהם בינתיים בצורה חזקה וגלויה
רק גל המעצרים הזה שווה לנו לא מעט
Roni1 כתב:ביבי: ״אני מצפה מהקהילה הבינלאומית שמגנה כל בנייה שלנו וסגירת מרפסת בגילה לגנות באופן תקיף את המעשה הנפשע״
מעניין אם זה יעורר את העולם הצבוע הזה או שהם יתעוררו רק כשנגיב ומישהו בצד השני יפגע.
Holiday_Armadillo כתב:
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
יאללה להסית נגד המתנחלים, למה לא.
עשרות אירועים של זריקת אבנים מצד ערבים ביומיים האחרונים לא זוכים לאזכור, אבל כשצמיגים של רכב מנוקבים (לא יודעים ולא תפסו את מי שעשה את זה, אגב) זה זוכה לאזכור בחדשות 10.
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
עשרות אירועים של זריקת אבנים מצד ערבים ביומיים האחרונים לא זוכים לאזכור, אבל כשצמיגים של רכב מנוקבים (לא יודעים ולא תפסו את מי שעשה את זה, אגב) זה זוכה לאזכור בחדשות 10.
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
איך זה לא מכעיס אותך?
אני לא מצפה ליותר מהערבים אבל כששלושה מנתחלי נעדרים וכל מנגנוני הביטחון של ישראל על הרגליים דווקא אז המתנחלים ממשיכים עם הדברים האלה נגד הצבא? זה מרתיח אותי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד