ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

הודעהעל ידי er79 » 16 יוני 2014, 23:26

מלפפון חדש לעמדת עוזר המאמן - דני פרנקו
er79

הודעהעל ידי misha » 17 יוני 2014, 00:41

גם אני לא הייתי נוגע במצ'וליס. לדעתי, שילוב של דונטה ודאנקן יכול לסגור את העמדה 4 לא רע בכלל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 17 יוני 2014, 07:55

misha כתב:גם אני לא הייתי נוגע במצ'וליס. לדעתי, שילוב של דונטה ודאנקן יכול לסגור את העמדה 4 לא רע בכלל.

בעונה האחרונה עמדה 4 אויישה בישראלי אחד וכמה עוזרים. אתה רוצה להכניס לשם שני זרים?
לדעתי דאנקן לא מתאים. אני אשמח לסמית' וזהו ושהזר הנוסף יילך לקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 17 יוני 2014, 08:36

אם מכבי תביא את דונטה ועוד זר לעמדת הגארד
ואם יצליחו להביא את פישר וגיק כהן
מכבי למעשה סוגרת סגל עם חמישה זרים ואופציה לזר שישי אם הם ירצו
ואולי יוכלו להשקיע את הכסף הגדול בלנגפורד או פרגו
0ved1212

הודעהעל ידי misha » 17 יוני 2014, 09:03

jol9 כתב:
misha כתב:גם אני לא הייתי נוגע במצ'וליס. לדעתי, שילוב של דונטה ודאנקן יכול לסגור את העמדה 4 לא רע בכלל.

בעונה האחרונה עמדה 4 אויישה בישראלי אחד וכמה עוזרים. אתה רוצה להכניס לשם שני זרים?
לדעתי דאנקן לא מתאים. אני אשמח לסמית' וזהו ושהזר הנוסף יילך לקו האחורי.

אתה שוכח ששניהם לא מוגבלים רק לעמדה 4. דונטה מן הסתם יכול לשחק בעוד עמדות ודאנקן יכול לתת דקות גם ב5, במיוחד בליגה.
דאנקן מתאים. הוא לא סופרסטאר כמו שחלק עשו ממנו בעבר אבל כשחקן משלים במכבי הוא יהיה אחלה לדעתי. יביא קליעה מבחוץ מעמדות הפנים שאנחנו בהחלט נזדקק בעידן של אחרי בלו ויוסיף ורסטיליות בהרכבים נמוכים כשהוא יהיה ב5.
בקו האחורי כל מה שצריך זה זר איכותי במקום היקמן, לא צריך להוסיף לשם עוד זר מעבר לזה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יוני 2014, 09:15

למה נראה לכם שאפשר להביא רק את סמית לקו הקדמי?
גם לא יהיה לו מחליף טוב וגם צריך שחקן נוסף לעמדות 4-5
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 17 יוני 2014, 09:47

הכיוון של מכבי הוא אכן להביא תותח לעמדה 2 במקום היקמן. במקום בלו, אינגלס וג'יימס מכבי רוצה:
1. את דונטה סמית' (עדיפות כרגע, סימן השאלה היחיד הוא השריטה בראש והתהייה אם יתיישר במועדון כמו מכבי).
2. סנטר לא יקר - ההעדפה הראשונה היא דיאור פישר כמו שכבר כתבתי בהנחה שיקבל אזרחות ואז יפתור בעיה גדולה של מכבי.
3. שחקן שיכול לשחק 4 - יושפע מאוד מנקודה 2 - אם פישר יגיע, ילכו על 4 קלאסי, אחרת יחפשו שחקן 4-5. בהנחה שמחפשים 4 קלאסי, השם של פט קלאת'ס יעלה שוב מאוד בקרוב בתקשורת. מתאים מאוד כ-4 שקולע מבחוץ, במחיר הגיוני ולוקח ריבאונד, דבר שהיה בעייתי מאוד במכבי.
4. תותח בעמדה 2 שאמור להיות השחקן היקר בקבוצה.

זו העדיפות הראשונה של מכבי ולמען האמת מדובר באחלה של קונספט וכזה שישדרג את איכות השחקנים בקבוצה. הלוואי שיצא לפועל.
cannon

הודעהעל ידי Maccabikid » 17 יוני 2014, 10:01

לא פחות חשוב מזה הקיץ הוא לפתוח את החוזים של רייס וטיוס, אחרת עוברת עונה ושניהם אומרים לנו יפה שלום..
Maccabikid

הודעהעל ידי er79 » 17 יוני 2014, 10:13

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 70998.html

לא ברור לי איך ישתלב כגבוה שלישי, אבל שיהיה
er79

הודעהעל ידי קודי » 17 יוני 2014, 10:17

er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.170998.html

לא ברור לי איך ישתלב כגבוה שלישי, אבל שיהיה

בכל מקרה אני לא רואה סיבה להחתים זר נוסף בעמדה 5. זה יכול להיות פישר או ישראלי צעיר (דוגמת בן אלטיט) שיהיה הסנטר השלישי. אין צורך להשקיע כסף גדול בסנטר רציני נוסף. הזרים צריכים להיות בעמדות 1 (רייס), 2 (גארד ברמה גבוהה במקום היקמן), 3 (סמית'), 4 (מחליף לבלו), סופו ומחליף לאינגלס שיכול לשחק בעמדות 2-4, כשהעדיפות שלי היא דונטה סמית'.

אגב, לגבי הדיון על מאצ'יוליס מול דונטה. לדעתי זה נו-בריינר מוחלט. דונטה שחקן טוב ומגוון בהרבה, כאשר היתרון היחיד של הליטאי הוא הקליעה מבחוץ אבל הוא נופל מדונטה בכל היתר. מאצ'יוליס יכול לתת חלק מהדברים שדווין סמית' נותן אבל לא יתן שום דבר נוסף ואילו דונטה הוא שחקן הדר שנותן הרבה בלא מעט אספקים ומשנה את המשחק לגמרי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי גל גל » 17 יוני 2014, 10:54

cannon כתב:הכיוון של מכבי הוא אכן להביא תותח לעמדה 2 במקום היקמן. במקום בלו, אינגלס וג'יימס מכבי רוצה:
1. את דונטה סמית' (עדיפות כרגע, סימן השאלה היחיד הוא השריטה בראש והתהייה אם יתיישר במועדון כמו מכבי).
2. סנטר לא יקר - ההעדפה הראשונה היא דיאור פישר כמו שכבר כתבתי בהנחה שיקבל אזרחות ואז יפתור בעיה גדולה של מכבי.
3. שחקן שיכול לשחק 4 - יושפע מאוד מנקודה 2 - אם פישר יגיע, ילכו על 4 קלאסי, אחרת יחפשו שחקן 4-5. בהנחה שמחפשים 4 קלאסי, השם של פט קלאת'ס יעלה שוב מאוד בקרוב בתקשורת. מתאים מאוד כ-4 שקולע מבחוץ, במחיר הגיוני ולוקח ריבאונד, דבר שהיה בעייתי מאוד במכבי.
4. תותח בעמדה 2 שאמור להיות השחקן היקר בקבוצה.

זו העדיפות הראשונה של מכבי ולמען האמת מדובר באחלה של קונספט וכזה שישדרג את איכות השחקנים בקבוצה. הלוואי שיצא לפועל.

אתה אומר שרוצים להביא תותח בעמדה 2, יש כבר שמות בפנקס?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 17 יוני 2014, 10:57

הוא אומר הרבה דברים, השאלה אם הוא פוגע.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 יוני 2014, 11:19

דונטה סמית' דורש 1.5 מיליון דולר ממכבי ל-2 עונות
פורוורד מכבי חיפה נכנס למו"מ מול הצהובים, שמשוכנעים שהשחקן עשוי לרדת בדרישותיו. האם הפועל ירושלים ואורי אלון יבצעו מחטף של הרגע האחרון?

http://one.co.il/Article/235138.html

כצפוי דונטה סמית' מפריז בדרישותיו. 750 אלף דולר לשחקן שלא דרך ביורוליג? תודה אבל לא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 17 יוני 2014, 11:39

שמואל1 כתב:דונטה סמית' דורש 1.5 מיליון דולר ממכבי ל-2 עונות
פורוורד מכבי חיפה נכנס למו"מ מול הצהובים, שמשוכנעים שהשחקן עשוי לרדת בדרישותיו. האם הפועל ירושלים ואורי אלון יבצעו מחטף של הרגע האחרון?

כצפוי דונטה סמית' מפריז בדרישותיו. 750 אלף דולר לשחקן שלא דרך ביורוליג? תודה אבל לא.

נו, באמת. הוא שווה את זה בקלות. מזכיר לך שדווין סמית' מרוויח יותר מזה והעונה אינגלס האנמי הרוויח סכום דומה לזה. גם מוריס, פארגו ,פרקינס וג'יימס ואפילו פארמר לא דרכו ביורוליג לפני שהגיעו למכבי. סמית' עשה צחוק ממכבי והצליח להתגבר על כל סוג הגנה או שומר (בדרך כלל שניים יחד) שצוות עליו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 יוני 2014, 11:45

קודי כתב:
שמואל1 כתב:דונטה סמית' דורש 1.5 מיליון דולר ממכבי ל-2 עונות

נו, באמת. הוא שווה את זה בקלות. מזכיר לך שדווין סמית' מרוויח יותר מזה והעונה אינגלס האנמי הרוויח סכום דומה לזה. גם מוריס, פארגו ,פרקינס וג'יימס ואפילו פארמר לא דרכו ביורוליג לפני שהגיעו למכבי. סמית' עשה צחוק ממכבי והצליח להתגבר על כל סוג הגנה או שומר (בדרך כלל שניים יחד) שצוות עליו.

מוריס, פארגו, פרקינס וג'יימס לא קיבלו 750 אלף דולר בעונתם הראשונה ביורוליג, אולי חצי מזה.
סמית' עשה צחוק ממכבי כמו לא מעט שחקנים העונה בליגה הישראלית. אתה מוזמן להסתכל על הבוקס סקורים של מכבי העונה. כמעט תמיד תמצא שחקן יריבה שהרג אותנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 17 יוני 2014, 11:45

לכל מי שמפקפק, אז:
1. על פישר כתבתי הרבה לפני שהתפרסם היום בספורט5.
2. על מצ'יוליס כתבתי כששוחרר מפאו בשבוע שעבר, למרות שאני מודה שאני לא יודע על מצב המגעים איתו.
3. על דונטה סמית' כתבתי לפני שפורסם היום על הדרישות שדרש ממכבי כולל זה שהוא בעדיפות גבוהה.
מי שלא רוצה, שלא יאמין. גם בשנים שעברו כל מה שכתבתי היה ממקורות אמינים. חלק גם קרה. גם מה שלא קרה היה דרך סוכנים או מקורות מידע אמינים.
בקיצור, מי שלא מאמין או מפקפק שידלג על ההודעות שלי...
cannon

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 יוני 2014, 11:46

cannon כתב:לכל מי שמפקפק, אז:
1. על פישר כתבתי הרבה לפני שהתפרסם היום בספורט5.
2. על מצ'יוליס כתבתי כששוחרר מפאו בשבוע שעבר, למרות שאני מודה שאני לא יודע על מצב המגעים איתו.
3. על דונטה סמית' כתבתי לפני שפורסם היום על הדרישות שדרש ממכבי כולל זה שהוא בעדיפות גבוהה.
מי שלא רוצה, שלא יאמין. גם בשנים שעברו כל מה שכתבתי היה ממקורות אמינים. חלק גם קרה. גם מה שלא קרה היה דרך סוכנים או מקורות מידע אמינים.
בקיצור, מי שלא מאמין או מפקפק שידלג על ההודעות שלי...

אמרת גם שדיוויד בלו חותם בגולדן סטייט ביחד עם בלאט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 17 יוני 2014, 12:07

לא אמרתי את זה. מציע לך שתבדוק את הניסוח... כתבתי שזה יכול להיות מחטף מעניין..
לגבי דייויד בלאט וגולדן סטייט, כתבתי את זה לפני שפורסם בכל האתרים האחרים שעדיין עסקו במינסוטה ואטלנטה. קליבלנד נלחצו שהוא עומד לסגור שם ולכן קבעו ראיון אישי וזה עלול להיות השינוי היחיד אם וכאשר יציעו לו עמדת מאמן ראשי. זה צץ אחרי שכתבתי על גולדן סטייט. לגבי ההתפתחות שם, באמת אין לי מושג.
אם תסתכלו על הפרסומים ותצליבו מול המידע שפורסם באתרים השונים, תראו ב-100% שאני צודק...
cannon

הודעהעל ידי Maccabikid » 17 יוני 2014, 12:08

חייב לציין שבין אם זה אמיתי ובין אם לא, בשנה הכל כך יבשה הזו (גם כדורגל וגם כדורסל הכל שקט, אין פרסומים ואין כלום), באמת שלא אכפת לי כבר אמין או לא, העיקר לשמוע כמה שמות..
Maccabikid

הודעהעל ידי Chen » 17 יוני 2014, 12:21

אני לא מבין למה צריך מחליף לאינגלס, אם דונטה סמית יגיע במחיר כזה, הוא יהיה צריך להיות שחקן משמעותי. המצב כרגע שסמית' נמצא בעמדה שלו ואם דונטה ישחק 3 אז סמית' בטח יהיה 4.. ואז שוב לא נראה שחקן נורמלי בעמדה 4.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים