המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:בשורה התחתונה- אנחנו רואים בהפועל ירושלים דרך וניהול נכון.
כל השחקנים חתומים על חוזים ארוכי טווח, הקבוצה משתדרגת, מו"מים נסגרים תוך ימים ספורים ובשקט תקשורתי מוחלט, עוברים לשחק בארנה.
כל הסימנים מצביעים על תהליך חיובי מבחינתם, בעוד מכבי בירידה תלולה (מבחינה ניהולית, לא הישגית).
רבותיי, אנחנו חייבים להתעורר ומהר. הזכייה ביורוליג עיוורה את חלקכם. אל לנו להיות שאננים, כי היריבה מתחזקת משמעותית ומצהירה כוונות בעוד אנחנו דורכים במקום.
מקאדו 3 כתב:NY boy כתב:בלי בלו אני בספק אם ירושלים לא לוקחת אליפות כבר השנה כי הם היו מסיימים במקום הראשון
מה זה 'בלי בלו ' ? הוא היה חלק מהקבוצה לא ? או שהורידו אותו החייזרים ממאדים נתן עונה גדולה ומיד בסיומה העמיסו אותו חזרה וטסו איתו למאדים ? אין לזה סוף הריי , בלי מיקי ברקוביץ לא הינו זוכים ב 77 וב81 בלי האפמן ב 2001 בלי פארקר לא ב 04 ו 05 .
אפשר להגיד אם ואם ואם בלי סוף אתה צודק , אם מכבי לא היתה אלופת אירופה אז אולי ריאל מדריד , אם היא לא היתה אלופת ישראל אז אולי חיפה , אם היא לא היתה מחזיקת גביע המדינה אז אולי מגדל ... בעצם גם בזה אני לא בטוח .
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:בשורה התחתונה- אנחנו רואים בהפועל ירושלים דרך וניהול נכון.
כל השחקנים חתומים על חוזים ארוכי טווח, הקבוצה משתדרגת, מו"מים נסגרים תוך ימים ספורים ובשקט תקשורתי מוחלט, עוברים לשחק בארנה.
כל הסימנים מצביעים על תהליך חיובי מבחינתם, בעוד מכבי בירידה תלולה (מבחינה ניהולית, לא הישגית).
רבותיי, אנחנו חייבים להתעורר ומהר. הזכייה ביורוליג עיוורה את חלקכם. אל לנו להיות שאננים, כי היריבה מתחזקת משמעותית ומצהירה כוונות בעוד אנחנו דורכים במקום.
מסכים בנושא ירושלים ( לפחות באופן חלקי) אבל לא מסכים בעניין מכבי...
בעונת המלפפונים הזאת הדברים נעשים בינתיים בצורה שקולה ונכונה , נחכה לראות מה יהיה בהמשך אבל אני דווקא מרוצה מיזה שהנהלת מכבי לא ממהרת בהחתמת שחקנים ובודקת את השוק כי השלד די סגור...
לגבי ירושלים , זה נכון שעל הנייר הדרך שלהם נכונה , אבל הדרך לאן ? להיות אלטרנטיבה למכבי בליגה ? אם באמת יש להם כסף הם צריכים לכוון גבוהה יותר ולטווח ארוך יותר אבל הם עדיין לא שם .
כל החתמה כזאת (ליאור , יותר , סמית' , ואולי גם ברייסי שהגיע מקבוצה רוסית...) זה הצהרת כוונות מול מכבי אבל זה עדיין רק חלק בפאזל המאוד חסר שלהם כדי באמת לאיים על מכבי . פיטורי גרינגברג רק מעידים שהם עדיין רחוקים ...
שמואל1 כתב:בשורה התחתונה- אנחנו רואים בהפועל ירושלים דרך וניהול נכון.
קודי כתב:EulGam05 כתב:דונטה הוא שחקן דומיננטי שבשביל להוציא ממנו את המקסימום צריך שהקבוצה תהיה בנויה סביבו ותעבוד איתו ובשבילו, במובן הזה הוא אחלה החתמה עבור מגדל שבה הוא יהיה שחקן מרכזי שכל המשחק יעבור דרכו. במכבי לעומת זאת סביר להניח שלא יהיה לו תפקיד כל כך מרכזי כי כבר יש כמה שחקנים דומיננטיים כמו סופו ורייס ואמור להגיע עוד סקורר כמחליף להיקמן, בניגוד לדונטה לפחות שניים מהם יהיו שחקנים מוכחים ברמת יורוליג וייתכן שגם השלישי כך שלא חושב שיהיה לו תפקיד כל כך משמעותי בקבוצה. לטעמי דונטה גם לא בדיוק ההתאמה הכי טובה מבחינת עמדות אצלנו כי הריווח הנוסף שנוצר כתוצאה משחקן 4 שקולע מבחוץ עוזר מאד לחודר טוב כמו רייס וסנטר שמצריך דאבל-טים תמידי כמו סופו - שניהם שחקנים מרכזיים אצלנו.
כשמוסיפים לכל זה את הגיל שלו אז אפשר להבין למה מכבי לא בדיוק ששה להציע לו את הסכומים שמגדל נתנה ועוד חוזה מובטח ל-3 שנים. לדעתי מכבי הציעו לו משהו כמו חצי מיליון לעונה בחוזה לשנתיים עם אופציית יציאה באמצע, ברור שבמקרה כזה בהתחשב בגיל שלו עדיף היה לו לבחור ביותר כסף מובטח במגדל מאשר לקחת את הסיכון שיחתך אחרי עונה אחת רעה במכבי ועוד ירוויח פחות על הדרך.
אם אתה מצליח לשכנע את עצמך שמכבי לא ממש רצתה אותו אז אני שמח בשבילך. אלה הסכומים שמכבי משלמת ובכל הסגל של השנתיים האחרונות היה רק שחקן אחד (דווין סמית) שהרוויח יותר. הרי גודס אמר רק אתמול שהוא רוצה את דונטה, אז למה לחשוב שהוא לא באמת התכוון לזה?!
מכבי לא תמצא ב-700 אלף דולר שחקן טוב יותר מדונטה, שהוא הזר הטוב ביותר בליגה בשנים האחרונות. מאצ'יוליס, שהוזכר כאלטרנטיבה של מכבי בעמדה, פחות טוב ומגוון ממנו בכמה דרגות.
טיקי חוזר כתב:לפחות תדייק גודס אמר שהוא שחקן טוב וצריך לחשוב האם הוא כן יכול להשתלב בקבוצה זה הכל . י-ם עשתה כאן עסקת חבילה - החתימה את פרנקו וככל הנראה סיפר סיפורים על תקידו החשוב ובניה זה הכל. למכבי קיים שלד וצריכים רק להשלים אוטו . עם בי-ם דנקן ןרייט לא ימשיכו מדובר על בניה מחדש . הם חושבים שהוא השתלב ב3 שנים - נחיה ונראה . בנתיים בשלב השני של יולב קאפ דונטה שלך עמיד ממוצעים של 11 נק' מול קבוצות נורמליות בטור השחקן בחיפה ו מעניין שאף קבוצה עם כסף ברוסיה , תורכיה וספרד לא שמה עליו הנגוד לדנקן לדוגמא . פרנקו ככל הנראה זה דרוקר צעיר עם הרבה תמיכה מהתקשורת .... גביע של חולון מלפני 3 שנים עושה רושם על מנהלי י-ם בדיוק כמו אליפות של גרנברג משנה שעברה .
פרנקו רץ לשם עובדה שמשעבד בי-ם לרץ לחזור לשם לא שמיר ולא קטש . שי-ם ימשיכו לדבר ולהצתלם .
Roni1 כתב:אורי אלון היצור הכי פתאטי בארץ, מה זו התמונה הזאת שהוא העלה לפייסבוק?
ואנשים עוד השוו אותו לגולדהאר, איזו בניה ואיזו צניעות, חתיכת יצור נפוח שלא הפיק לקחים מהעונה שעברה. תמשיכו לשבח אותו כאן, אם מישהו מהנהלת מכבי היה מעז להעלות תמונה פאקצית עם כיתוב כזה היו כאן 300 עמודים של ביקורת.
ולעניין דונטה, לא רציתי אותו במכבי אז לא אכפת לי. הדבר היחיד שמעניין אותי זה אם ההנהלה שלנו תתנהל קצת אחרת כשהיא לא היחידה בסביבה שיכולה להחתים על חוזים גבוהים.
הכי כיף ששוב הם יפתחו את העונה עם ציפיות שבחיים לא יתגשמו. העונה טראבל!> ניצחון מאסיסט של שופט וחגיגות אליפות> ניצחון ענק ביורוקאפ> כתבת יח״צ בוואלה על הסיכוי לזכייה ביורוקאפ> הדחה משמינית גמר גביע המדינה> אולי בשנה הבאה> הפסד 22 למכבי> אין אליפות> הדחה מרבע גמר יורוקאפ> אנחנו בונים, אולי בשנה הבאה> ניצחון על מכבי> יש צלחת!> הפסד לחיפה> ים> אולי בשנה הבאה.
NY boy כתב:מקאדו 3 כתב:NY boy כתב:בלי בלו אני בספק אם ירושלים לא לוקחת אליפות כבר השנה כי הם היו מסיימים במקום הראשון
מה זה 'בלי בלו ' ? הוא היה חלק מהקבוצה לא ? או שהורידו אותו החייזרים ממאדים נתן עונה גדולה ומיד בסיומה העמיסו אותו חזרה וטסו איתו למאדים ? אין לזה סוף הריי , בלי מיקי ברקוביץ לא הינו זוכים ב 77 וב81 בלי האפמן ב 2001 בלי פארקר לא ב 04 ו 05 .
אפשר להגיד אם ואם ואם בלי סוף אתה צודק , אם מכבי לא היתה אלופת אירופה אז אולי ריאל מדריד , אם היא לא היתה אלופת ישראל אז אולי חיפה , אם היא לא היתה מחזיקת גביע המדינה אז אולי מגדל ... בעצם גם בזה אני לא בטוח .
אבל מה לעשות שבלו כנראה לא יהיה בשנה הבאה ואין לו תחליף. על פניו ועל הנייר הסיכוי שמכבי תהיה בשנה הבאה קבוצה יותר טובה מזאת של השנה הוא נמוך. כי מאבדים את בלו ואת היקמן. הסיכוי שיבואו שחקנים טובים יותר מהם נמוך לדעתי.
והסיכוי שירושלים יהיו קבוצה פחות טובה בשנה הבאה הוא נמוך גם כן עם ההחתמה של דונטה והחוזים של ליאור ויותם.
קודי כתב:אני לא צריך לשכנע את עצמי שמכבי מאוד רצתה את דונטה. גודס אמר את זה בעצמו יותר מפעם אחת.
אני גם לא יודע מה זה שחקן שלא מתאים למכבי כשמדובר במישהו שמכבי לא הצליחה בשום אופן לעצור במשך כמה משחקים מאוד חשובים, כולל עם נסיון של שמירות כפולות ומשולשות.
EulGam05 כתב:קודי כתב:אני לא צריך לשכנע את עצמי שמכבי מאוד רצתה את דונטה. גודס אמר את זה בעצמו יותר מפעם אחת.
אני גם לא יודע מה זה שחקן שלא מתאים למכבי כשמדובר במישהו שמכבי לא הצליחה בשום אופן לעצור במשך כמה משחקים מאוד חשובים, כולל עם נסיון של שמירות כפולות ומשולשות.
אם מכבי הייתה רוצה אותו כל כך, היא הייתה כבר מחתימה אותו, אפשר לחשוב שהסכומים המדוברים הם חסרי תקדים במכבי. כמו שאמרתי, רצו אותו אבל לא עד כדי כך שהם היו מוכנים לשלם לו את הסכומים האלה. 2.1 מיליון ל-3 שנים ללא אופציות יציאה לשחקן בן 31, שמעולם לא שיחק ביורוליג ובשום ליגה אירופאית רצינית, נתן עונת יורוקאפ אחת בינונית, נחשב לסימן שאלה מבחינת אופי ונכשל במקום היחיד שבו הוא לא היה שחקן מרכזי (NBA) זה לא משהו שמכבי תהיה מוכנה לעשות. למעשה אני לא בטוח שיהיו פה יותר מדי אנשים שיהיו מרוצים אם היקמן יאריך את החוזה שלו בתנאים דומים והיקמן היה אחד השחקנים המרכזיים באלופת יורוליג, משהו שסמית' לא עשה וכנראה גם לא יעשה לעולם.
לגבי הסיפא, אין שום קשר למה שהוא עשה מול מכבי לבין התיפקוד שלו במכבי עצמה, במכבי התפקיד שלו יהיה שונה לחלוטין ממה שהוא היה בחיפה שבה כל הקבוצה התבססה עליו. ומעבר לכך, הטעות של מכבי מול סמית' העונה הייתה שהיא לא הביאה מספיק שמירות כפילות עליו ורוב הזמן שמרה עליו באחד על אחד, כשכבר הביאו שמירה כפולה אז רוב הזמן זה נגמר במסירה ליציע של סמית'.
מקאדו 3 כתב:EulGam05 כתב:קודי כתב:אני לא צריך לשכנע את עצמי שמכבי מאוד רצתה את דונטה. גודס אמר את זה בעצמו יותר מפעם אחת.
אם מכבי הייתה רוצה אותו כל כך, היא הייתה כבר מחתימה אותו, אפשר לחשוב שהסכומים המדוברים הם חסרי תקדים במכבי. כמו שאמרתי, רצו אותו אבל לא עד כדי כך שהם היו מוכנים לשלם לו את הסכומים האלה. 2.1 מיליון ל-3 שנים ללא אופציות יציאה לשחקן בן 31, שמעולם לא שיחק ביורוליג ובשום ליגה אירופאית רצינית, נתן עונת יורוקאפ אחת בינונית, נחשב לסימן שאלה מבחינת אופי ונכשל במקום היחיד שבו הוא לא היה שחקן מרכזי (NBA) זה לא משהו שמכבי תהיה מוכנה לעשות. למעשה אני לא בטוח שיהיו פה יותר מדי אנשים שיהיו מרוצים אם היקמן יאריך את החוזה שלו בתנאים דומים והיקמן היה אחד השחקנים המרכזיים באלופת יורוליג, משהו שסמית' לא עשה וכנראה גם לא יעשה לעולם.
לגבי הסיפא, אין שום קשר למה שהוא עשה מול מכבי לבין התיפקוד שלו במכבי עצמה, במכבי התפקיד שלו יהיה שונה לחלוטין ממה שהוא היה בחיפה שבה כל הקבוצה התבססה עליו. ומעבר לכך, הטעות של מכבי מול סמית' העונה הייתה שהיא לא הביאה מספיק שמירות כפילות עליו ורוב הזמן שמרה עליו באחד על אחד, כשכבר הביאו שמירה כפולה אז רוב הזמן זה נגמר במסירה ליציע של סמית'.
היקמן בניגוד לדונטה הוכיח שהוא שחקן יורוליג ומאני טיים מצוין , לא מוערך מספיק אבל בעניי שווה שמכבי תשקיע מאמץ להשאיר אותו במחיר סביר וראוי לכבוד והערכה הרבה יותר מהכבוד והערכה שמקבל כאו דונטה שלא הוכיח כלום חוץ מזה שהוא שחקן ליגה ישראלית מצוין ומתבגר עם אופי בעייתי .
מקאדו 3 כתב:סמית' צפוי להרוויח כ- 550 אלף דולר לעונה , לפי וואלה.
felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:סמית' צפוי להרוויח כ- 550 אלף דולר לעונה , לפי וואלה.
עכשיו זה 550? קודם אמרו 700
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים