המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כמה פעמים כתבת פה הצהרת כוונות ב24 השעות האחרונות. כאילו זה אומר משהו.
כמובן שאף אחד מהם לא יגיע לירושלים.
roy1000 כתב:טוב נו, הכל כרגיל פה.
החתמה קצת מוזרה של ירושלים. בסכומים האלה אפשר להביא שחקן יותר טוב מדונטה. אני לא מאמין שהוא ישרוד שם 3 שנים.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:טוב נו, הכל כרגיל פה.
החתמה קצת מוזרה של ירושלים. בסכומים האלה אפשר להביא שחקן יותר טוב מדונטה. אני לא מאמין שהוא ישרוד שם 3 שנים.
ברוך השב!
roy1000 כתב:טוב נו, הכל כרגיל פה.
החתמה קצת מוזרה של ירושלים. בסכומים האלה אפשר להביא שחקן יותר טוב מדונטה. אני לא מאמין שהוא ישרוד שם 3 שנים. מה שכן, בירושלים בברור פתחו את הכיס.
קודי כתב:roy1000 כתב:טוב נו, הכל כרגיל פה.
החתמה קצת מוזרה של ירושלים. בסכומים האלה אפשר להביא שחקן יותר טוב מדונטה. אני לא מאמין שהוא ישרוד שם 3 שנים. מה שכן, בירושלים בברור פתחו את הכיס.
כמו איזה שחקן לדוגמא?
LIAV10 כתב:כבר דאגתי לשלומך ואתה חוזר בהחתמות של מגדל?
roy1000 כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:טוב נו, הכל כרגיל פה.
כמו איזה שחקן לדוגמא?
תומפסון של ניז'ני לדוגמא. דונטה שחקן טוב, אבל מכבי רצתה אותו בסה"כ בתור מחליף לאינגלס שיעלה מהספסל. זה לא פספוס קריטי. להחתים שחקן כזה ל- 3 שנים בסכומים האלה זו השתוללות של ירושלים, אבל לאורי אלון יש כסף לבזבז ומנויים למכור. אני בטוח שהם יביאו לפחות עוד שם אחד מפוצץ.
קודי כתב:תומפסון אפילו לא מדגדג את דונטה וכבר ראינו אותו כאן. מעבר לכך הוא נפצע כל יומיים.
roy1000 כתב:קודי כתב:תומפסון אפילו לא מדגדג את דונטה וכבר ראינו אותו כאן. מעבר לכך הוא נפצע כל יומיים.
אני לא מחזיק מדונטה טופ 5 או טופ 10 בעמדה שלו באירופה, ואם הפרסומים נכונים, הוא קיבל כסף של יורוליג בגיל לא צעיר. מבחינת מכבי, הנזק לא גדול כי הוא היה מיועד להיות מחליף ככה או ככה.
שמואל1 כתב:הנזק של מכבי הוא לא מקצועית אלא תדמיתית.
ירושלים חטפה למכבי שחקן תחת הרדאר, בכסף של יורוליג שפעם קבוצות ליגה ישראלית לא היו מעזות לשלם ואנחנו רק בתחילת עונת המלפפונים ויש להם עוד החתמות בהמשך.
roy1000 כתב:קודי כתב:תומפסון אפילו לא מדגדג את דונטה וכבר ראינו אותו כאן. מעבר לכך הוא נפצע כל יומיים.
אני לא מחזיק מדונטה טופ 5 או טופ 10 בעמדה שלו באירופה, ואם הפרסומים נכונים, הוא קיבל כסף של יורוליג בגיל לא צעיר. מבחינת מכבי, הנזק לא גדול כי הוא היה מיועד להיות מחליף ככה או ככה. וכן, הייתי מביא את תומפסון במקום אינגלס - הוא בדיוק מה שמכבי צריכה בעמדה הזו.
קודי כתב:בסדר, אז היית חוסך 100-200 אלף דולר ומביא שחקן הרבה פחות טוב.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:תומפסון אפילו לא מדגדג את דונטה וכבר ראינו אותו כאן. מעבר לכך הוא נפצע כל יומיים.
אני לא מחזיק מדונטה טופ 5 או טופ 10 בעמדה שלו באירופה, ואם הפרסומים נכונים, הוא קיבל כסף של יורוליג בגיל לא צעיר. מבחינת מכבי, הנזק לא גדול כי הוא היה מיועד להיות מחליף ככה או ככה.
הנזק של מכבי הוא לא מקצועית אלא תדמיתית.
ירושלים חטפה למכבי שחקן תחת הרדאר, בכסף של יורוליג שפעם קבוצות ליגה ישראלית לא היו מעזות לשלם ואנחנו רק בתחילת עונת המלפפונים ויש להם עוד החתמות בהמשך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים