כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2014, 16:17

לגבי פישר , אם הוא מקבל העונה אזרחות אז הוא במכבי . מזרחי מעורב בהליך הקבלה וכנראה שיש לו כבר חוזה חתום מותנה בקבלת אזרחות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2014, 17:15

yzafrir כתב:לגבי פישר , אם הוא מקבל העונה אזרחות אז הוא במכבי . מזרחי מעורב בהליך הקבלה וכנראה שיש לו כבר חוזה חתום מותנה בקבלת אזרחות...

לא בטוח בכלל. מה שכן, להילחם על פישר ולהוציא עליו סכומים גבוהים יהיה טיפשי מאוד. מדובר בסנטר שלישי ועדיף היה להוציא את ההפרש משחקן צעיר כדי לסגור את העסקה עם דונטה סמית', שהוא שחקן שיכול באמת להשפיע על ההישגים של הקבוצה בעוד פישר יהיה שחקן זניח לחלוטין (בוודאי ביורוליג).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2014, 17:29

yzafrir כתב:לגבי פישר , אם הוא מקבל העונה אזרחות אז הוא במכבי . מזרחי מעורב בהליך הקבלה וכנראה שיש לו כבר חוזה חתום מותנה בקבלת אזרחות...

ממש לא. במכבי בעצמם כבר אמרו שיהיו 3-4 קבוצות שיציעו לו הצעות. אני לא חושב שמכבי ילכו עליו בכל מחיר. בסה"כ סנטר שלישי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 21 יוני 2014, 17:32

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2014, 17:36

לא הייתי רוצה לראות אף אחד מהחבורה הזו במכבי. חלקם שחקנים מתים, חלקם נגרים והיתר סתם רכרוכיים.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 21 יוני 2014, 17:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 21 יוני 2014, 17:37

קודי כתב:

לא הייתי רוצה לראות אף אחד מהחבורה הזו במכבי.

לפני שנה הרבה אנשים פה רצו את ג'אמון גורדון, ואחדים אף רצו את ואסיליאידיס

אחד מהם יכול להיות תחליף נחמד לאינגלס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2014, 17:40

felix_r כתב:
קודי כתב:

לא הייתי רוצה לראות אף אחד מהחבורה הזו במכבי.

לפני שנה הרבה אנשים פה רצו את ג'אמון גורדון, ואחדים אף רצו את ואסיליאידיס

אחד מהם יכול להיות תחליף נחמד לאינגלס

הראשון נגר מדופלם שצריך לידו גארד עם קליעה טובה והשני סתם מיידה שלשות. שניהם לא זולים במיוחד ואף אחד מהם לא יתן חצי ממה שדונטה סמית היה יכול לתת.
קודי

הודעהעל ידי Roni1 » 21 יוני 2014, 17:49

שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:רק כדי שלא נשמע עונה שלמה את השטות הזאת של ״המחטף הגדול מתחת לאף של מכבי״, פורסם כבר יומיים אחרי הגמר שירושלים נפגשו איתו, מחטף זה לא.

לא הבנתי איך זה משנה.
הוא דיבר גם עם ירושלים וגם עם מכבי, ובחר את ירושלים.

:laugh3
אימפריה
Roni1

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2014, 17:50

גורדון שחקן מצויין, אבל באמת חייב לידו גארד עם קליעה, הוא 2 שיכול לשחק 1.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2014, 18:57

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:כמה פעמים כתבת פה הצהרת כוונות ב24 השעות האחרונות. כאילו זה אומר משהו.
כמובן שאף אחד מהם לא יגיע לירושלים.

אל תהיה כל כך בטוח, אלון מוכן לשלם הרבה כסף בקיץ הזה.
וגם אם לא יגיעו, עצם זה ששחקנים בקליבר הזה מועמדים לירושלים (בעבר רק מכבי הייתה יכולה להרשות לעצמה לפזול לכיוונם), אומר משהו על הכוונות שלהם.

אם מכבי היית פוזלת לכיוונם שנינו היינו מקיאים כרגע.

בראד אולסון הוא שחקן סטייל ג'ייסי קארול ואני אישית הייתי מאוד שמח לראות אותו במכבי. שחקן עם קליעה אבוסלוטית זה בדיוק מה שמכבי צריכה בעמדה 2 בעקבות עזיבת דיוויד בלו.
ג'ואי דורסי שחקן טוב אבל אין לו מקום בסגל הנוכחי.

אולסון זה השחקן האחרון שמכבי צריכה. הוא לא יודע להוריד כדור על הרצפה, והקליעה שלו רחוקה מלהיות אבסולוטית כמו של קארול.
קארול הוא אינסטנט אופנס, כמו בלו כזה. שחקן ל15-20 דקות, שיכול לתת מספרים דו ספרתיים בנקודות. אולסון הוא שחקן די בינוני האמת, וכבר לא ממש צעיר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2014, 19:02

אבל הוא קולע יותר מקארול, זה הופך אותו לשחקן לא פחות טוב, אלא אם כן זה היקמן שמקריב נצחונות לסטטיסטיקה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2014, 19:05

קודי כתב:

לא הייתי רוצה לראות אף אחד מהחבורה הזו במכבי. חלקם שחקנים מתים, חלקם נגרים והיתר סתם רכרוכיים.

האמת שהשמות האלה גם לי לא עושים את זה. הייתי רוצה לראות משהו קצת יותר מרענן ומעניין מהשמות הקבועים והמשעממים האלה.

זה לא שחסר שחקנים באירופה או בעולם, ומכבי היא אלופת אירופה, מה שצריך לקסום לשחקנים להגיע לכאן.
אני עדיין מקווה שקארול יהיה רלוונטי (אם כי צריך לבדוק את הכשירות הפיזית שלו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 21 יוני 2014, 19:35

סבנוביץ אחלה שחקן לעמדה 4 קלעי טוב מהשלוש
וסילאידיס יותר טוב מאינגלס כשחקן שעולה מהספסל יכול להיות טוב לנו
0ved1212

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2014, 19:39

0ved1212 כתב:סבנוביץ אחלה שחקן לעמדה 4 קלעי טוב מהשלוש
וסילאידיס יותר טוב מאינגלס כשחקן שעולה מהספסל יכול להיות טוב לנו

סבנוביץ זה רכיכה חסרת תועלת שפעם עוד חשבו שיש לו פוטנציאל ושהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה מדי פעם לקלוע שלשה. וסלאידיס הוא קלע שלשות סביר שלא יודע לעשות כלום מעבר לכך.
קודי

הודעהעל ידי itay92 » 21 יוני 2014, 21:29

באראץ' יכול להיות מעניין,שחקן עם פוטנציאל ונמצא אחרי פציעה כך שאפשר להביא בזול
itay92

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2014, 21:35

itay92 כתב:באראץ' יכול להיות מעניין,שחקן עם פוטנציאל ונמצא אחרי פציעה כך שאפשר להביא בזול

כבר שנתיים-שלוש הוא שחקן עבר.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2014, 21:42

שוב פעם הדברים המעניינים קורים בשבת
לדעתי ירושלים עשתה פה מהלך מרשים ואותי מדהים שהיא כבר מגיעה לסכומים של 700 אלף דולר לשחקן
אני גם לא בטוח שזה חוזה נכון לירושלים ואני בטוח שדונטה היה חותם במכבי אם היא היתה רוצה אותו יותר, אבל מה שמדאיג אותי בהחתמה הזאת זה דווקא הסכום

700 אלף דולר לשחקן בליגה הישראלית לקבוצה שהיא לא מכבי? זה בהחלט מרשים ומהבחינה הזאת יש כאן הצהרת כוונות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2014, 21:42

itay92 כתב:באראץ' יכול להיות מעניין,שחקן עם פוטנציאל ונמצא אחרי פציעה כך שאפשר להביא בזול

לאיזה תפקיד? העוזר של ניקולה?

לא תודה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 21 יוני 2014, 21:48

ציער אותי לשמוע שדונטה חתם בירושלים. שחקן מצוין שיכל להיות תפור למכבי ולתת את מה שאינגלס אמור היה לתת. עוד החלטה שגויה מיני רבות של דונטה בקריירה. ולגביי ירושלים? מסתמן שם סגל לא רע בכלל (דאנקן, הלפרין , דונטה, אליהו ורייט), סגל שיכול לתת פייט רציני ביורוקאפ.
משה

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יוני 2014, 22:12

שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:רק כדי שלא נשמע עונה שלמה את השטות הזאת של ״המחטף הגדול מתחת לאף של מכבי״, פורסם כבר יומיים אחרי הגמר שירושלים נפגשו איתו, מחטף זה לא.

לא הבנתי איך זה משנה.
הוא דיבר גם עם ירושלים וגם עם מכבי, ובחר את ירושלים.

שמואל, ציינתי את זה לפני כמה ימים ואני אחזור על זה, דונטה שחקן טוב, אפילו מאוד - אבל בכל מה שנוגע לבחירות הקריירה שלו הוא רחוק מלהיות חכם.
עם כל הכישרון שלו, הוא מצא את עצמו בגיל 31 משחק במכבי חיפה אחרי קריירה של ליגות קיקיוניות כמו וונצואלה וסין.
אחרי כל זה הבנאדם מרשה לעצמו לוותר על הצעה מאלופת אירופה בשביל לשחק במגדל?? בשביל מה? עוד איזה 100-200 אלף דולר?
כמו שאמרתי - אדיוט....

יובל, אתה לא חושב שאתה קצת מגזים בחשיבות שאתה מייחס לדונטה?
כן, הוא שחקן טוב ומוכשר, אבל מדובר ב-MVP של הליגה הישראלית!! לא של היורוליג, אפילו לא של היורוקאפ, אלא של הפאקינג ליגה ישלראלית.
מגדל לא החתימו את סרחיו רודריגז ולא את ואסיליס ספאנוליס או אפילו קית' לאנגפורד אוקיי?
הם בסה"כ החתימו שחקן טוב שהיה מאוד חזק ודומיננטי בליגה שלנו בשנתיים האחרונות, אבל אני לא חושבת שזו הפעם הראשונה שמגדל מחתימה שחקן שהצטיין בליגה שלנו.
כמו שעצם זה שדונטה היה בשנתיים האחרונות בחיפה לא שינה את מאזן הכוחות בליגה (מאוד הקשה על מכבי ולקח לה "גביע אליפות" אחד, אבל לא שינה את מאזן הכוחות), כך המעבר שלו למגדל לא ישנה את מאזן הכוחות.
ביום שכוכב יורוליג יחתום במגדל - אולי אז ורק אז אני באמת אתחיל לדאוג, בינתיים אני אמשיך לחכות לראות את מי מכבי תחתים ולא את מי מגדל תחתים.
ולגבי הרצון העז של גודס לראות את דונטה בצהוב, אז אילו מילותיו המדויקות:
"אנחנו מסתכלים ובודקים אפשרות לצרף אותו. בשנתיים האחרונות הוא היה השחקן הדומיננטי בליגה. נראה איך הדברים מתפתחים, זה לא תלוי רק בנו".
מפה ועד השתוקקות וחלומות שטופי זיעה בלילה על האפשרות החלומית לאמן את מר אלוהים - דונטה "לברון" סמית' בכבודו ובעצמו יש מרחק רב.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים