המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לפארגו הציעו מיליון דול לעונה. אם היו מציעים את זה גם להיקמן הוא היה נשאר ככל הנראה.
מי יודע, אולי האנשים במערכת לא מייחסים לו חשיבות כל כך גדולה כמו שייחסו לפארגו לפני 4 שנים וכמו שמייחסים לרייס עכשיו.
קודי כתב:מי שיכול להתאים לעמדות 4/5 הוא הגבוה הצרפתי הצעיר של פרטיזן, לא זוכר את שמו. שחקן מאוד פיזי, ריבאונדר התקפה נהדר, שמדי פעם גם יכול להשחיל איזו שלשה. אם אני זוכר נכון הוא בן 22-23 ויכול עוד לתת קפיצה.
felix_r כתב:קודי כתב:מי שיכול להתאים לעמדות 4/5 הוא הגבוה הצרפתי הצעיר של פרטיזן, לא זוכר את שמו. שחקן מאוד פיזי, ריבאונדר התקפה נהדר, שמדי פעם גם יכול להשחיל איזו שלשה. אם אני זוכר נכון הוא בן 22-23 ויכול עוד לתת קפיצה.
לברן הוא שחקן מוכשר, אבל הוא לא 4 בשום צורה. הוא סנטר
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:מי שיכול להתאים לעמדות 4/5 הוא הגבוה הצרפתי הצעיר של פרטיזן, לא זוכר את שמו. שחקן מאוד פיזי, ריבאונדר התקפה נהדר, שמדי פעם גם יכול להשחיל איזו שלשה. אם אני זוכר נכון הוא בן 22-23 ויכול עוד לתת קפיצה.
לברן הוא שחקן מוכשר, אבל הוא לא 4 בשום צורה. הוא סנטר
דווקא בפרטיזן הוא שיחק לא מעט בעמדה 4, כשלידו היה אחד הסנטרים הנגרים שלהם.
itai7 כתב:דווקא מדברים שלברן קרוב מאוד לצסק"א באירופה
קודי כתב:itai7 כתב:דווקא מדברים שלברן קרוב מאוד לצסק"א באירופה
אם אנחנו מתקשים להתמודד עם ירושלים על שחקנים אז לא נראה לי שאפשר לנסות אפילו להתמודד עם צסק"א.
קודי כתב:כמחליף לאינגלס הייתי בודק את סימון מקובאן. שחקן ורסאטילי ומגוון מאוד עם קליעה טובה.
felix_r כתב:קודי כתב:כמחליף לאינגלס הייתי בודק את סימון מקובאן. שחקן ורסאטילי ומגוון מאוד עם קליעה טובה.
סימון הוא אחלה שחקן, אבל מי אמר שקובאן תשחרר אותו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־33 אורחים