חנו'ש כתב:טיקי חוזר כתב:כדי להגיע חתל-אביב לי-ם לא צריך מטוס
אני מבינה שכבר הרבה זמן לא יצא לך להתקע בפקקים של שער הגיא....
אבל אמורה להיות רכבת תחתית.
אי שם ב2047.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:טיקי חוזר כתב:כדי להגיע חתל-אביב לי-ם לא צריך מטוס
אני מבינה שכבר הרבה זמן לא יצא לך להתקע בפקקים של שער הגיא....
צ'שר כתב:קודם כל היי, הודעה ראשונה שלי
אני ממש לא חושב שהחתמה עתידת של קארול בירושלים משמעותית כמו שהיא נשמעת...מדובר בשחקן שהצליח כשהוא היה בקו אחורי עם סרחיו, פרננדז ויול...טיפה יותר מרשים מיותמית קיצ'ן וגם מדוטנה סמית (שעל פי התגובות כאן הוא מינימום סוני ווימס.) כשהלחץ יהיה עליו להיות שחקן מוביל, ואין לו את החבר'ה האלה שיסחבו את הפוקוס, לדעתי הוא לא יצליח לתפקד. הוא במהותו שחקן משלים, שחקן משלים אדיר ברמה הכי גבוה, אבל משלים. בנוסף, יהיה להם קו אחורי של שלושה שחקנים בני 31 ו32 , איפה פה "התהליך" או ההמשכיות? ברור לי שייש פה עניין של החתמות שנשמעות טוב כדי למשוך קהל לארנה החדשה, וזה לגטימי אבל שלא יבלבלו את המוח על בנייה לטווח ארוך...
בכל מקרה, אם בא להם לשלם איזה מיליון דולר לעונה על שחקן של 15 דקות למשחק ו7 נקודות בממוצע ביורוליג, שיהיה להם לבריאות..לי זה נשמע יותר דומה לקבוצות הטורקיות שמחתימות את כל הזקנים שנשמעים נורא טוב ובסוף מפסידות לנו ב-20 הפרש.
צ'שר כתב:קודם כל היי, הודעה ראשונה שלי
אני ממש לא חושב שהחתמה עתידת של קארול בירושלים משמעותית כמו שהיא נשמעת...מדובר בשחקן שהצליח כשהוא היה בקו אחורי עם סרחיו, פרננדז ויול...טיפה יותר מרשים מיותמית קיצ'ן וגם מדוטנה סמית (שעל פי התגובות כאן הוא מינימום סוני ווימס.) כשהלחץ יהיה עליו להיות שחקן מוביל, ואין לו את החבר'ה האלה שיסחבו את הפוקוס, לדעתי הוא לא יצליח לתפקד. הוא במהותו שחקן משלים, שחקן משלים אדיר ברמה הכי גבוה, אבל משלים. בנוסף, יהיה להם קו אחורי של שלושה שחקנים בני 31 ו32 , איפה פה "התהליך" או ההמשכיות? ברור לי שייש פה עניין של החתמות שנשמעות טוב כדי למשוך קהל לארנה החדשה, וזה לגטימי אבל שלא יבלבלו את המוח על בנייה לטווח ארוך...
בכל מקרה, אם בא להם לשלם איזה מיליון דולר לעונה על שחקן של 15 דקות למשחק ו7 נקודות בממוצע ביורוליג, שיהיה להם לבריאות..לי זה נשמע יותר דומה לקבוצות הטורקיות שמחתימות את כל הזקנים שנשמעים נורא טוב ובסוף מפסידות לנו ב-20 הפרש.
roy1000 כתב:האובססיה של אנשים פה עם מגדל והנסיון לרדת על הבעלים וכל שחקן שמגיע לשם קצת מגוכחת. אפשר לחשוב שהם אלופי אירופה ומכבי סיימה במקום השלישי בחיים שלי לא ראיתי כזו אובססיה בקרב אוהדי מכבי עם קבוצה ישראלית אחרת, אפילו לא עם העכברושים.
לירושלים יש ארנה למלא וגם מנסים לעשות רעש ויחסי ציבור. למכבי יש גביע אירופה להגן עליו וזה הרבה יותר מעניין מאורי אלון והכסף שהוא זורק על כל מיני שחקנים.
roy1000 כתב:האובססיה של אנשים פה עם מגדל והנסיון לרדת על הבעלים וכל שחקן שמגיע לשם קצת מגוכחת. אפשר לחשוב שהם אלופי אירופה ומכבי סיימה במקום השלישי בחיים שלי לא ראיתי כזו אובססיה בקרב אוהדי מכבי עם קבוצה ישראלית אחרת, אפילו לא עם העכברושים.
לירושלים יש ארנה למלא וגם מנסים לעשות רעש ויחסי ציבור. למכבי יש גביע אירופה להגן עליו וזה הרבה יותר מעניין מאורי אלון והכסף שהוא זורק על כל מיני שחקנים.
jol9 כתב:roy1000 כתב:האובססיה של אנשים פה עם מגדל והנסיון לרדת על הבעלים וכל שחקן שמגיע לשם קצת מגוכחת. אפשר לחשוב שהם אלופי אירופה ומכבי סיימה במקום השלישי בחיים שלי לא ראיתי כזו אובססיה בקרב אוהדי מכבי עם קבוצה ישראלית אחרת, אפילו לא עם העכברושים.
למסגר...
![]()
שמואל, תוסיף את זה לחתימה שלך
צ'שר כתב:אתה צודק בגדול...
אבל האמת? כל התחושה הזו שאלון נכנס בנו ומנסה לקחת לנו שחקנים ומתחרה איתנו על החתמות...אני אוהב את זה. זה נותן פלפל קצת לפריסיזן ואותי אישית זה מחמם עוד יותר לקראת המפגשים מולם. העונה האחרונה הייתה אדירה מהבחינה הזו בליגה, להמון מפגשים הייתה משמעות, ושנה הבאה המאבק איתם עוד יותר יתעצם ויהיה משמעותי. בגלל שאנחנו מכבי והסיטואציה שנוצרה שאנחנו 20 רמות מעל כל הליגה כבר כמה עשורים טובים, יצרה מצב שאין אותו כמעט באף ליגה ובשום ענף שבעצם אין לנו את הכיף הזה של מאבק מקומי אמיתי לכל אורך הדרך, גם בליגה וגם לפניה. אני אישית מת על זה...
LIAV10 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:האובססיה של אנשים פה עם מגדל והנסיון לרדת על הבעלים וכל שחקן שמגיע לשם קצת מגוכחת. אפשר לחשוב שהם אלופי אירופה ומכבי סיימה במקום השלישי בחיים שלי לא ראיתי כזו אובססיה בקרב אוהדי מכבי עם קבוצה ישראלית אחרת, אפילו לא עם העכברושים.
למסגר...
![]()
שמואל, תוסיף את זה לחתימה שלך
הוא פנה אלינו, לא לשמואל.
אנחנו עושים את זה כי שמואל דוחף את מגדל לכל פוסט. ״מכבי צריכים להחתים את קלייזה כדי להצהיר כוונות אחרי ההחתמות של ירושלים״, ״דרוגבה חייב לכבוש כדי להצהיר כוונות אחרי ההחתמות של ירושלים״, ״צה״ל חייב לתקוף כדי להצהיר כוונות אחרי שירושלים יחתימו את קארול ודוראנט״.
rc4991 כתב:ירושלים תשתתף במוקדמות היורוליג השנה
rc4991 כתב:ירושלים תשתתף במוקדמות היורוליג השנה
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:ירושלים תשתתף במוקדמות היורוליג השנה
מדהים.
כשהיו דיבורים על זה בעונה שעברה, אף אחד כאן לא האמין שזה באמת יכול לקרות.
אז הנה, הםועל ירושלים הולכת לשחק במוקדמות.
לפי הקבוצה שנבנת שם, הם מכוונים לשחק ביורוליג ולדעתי גם יעפילו מהמוקדמות ( לא קשה במיוחד ).
תגידו מה שתגידו, מגיע ח"ח לאורי אלון אם כבר בעונתו השנייה הוא מביא את ירושלים ליורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים