ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס בדרך לריאל מדריד

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 10:31

קודי כתב:טוב, נראה שרייס סגור בחימקי, היקמן בפנר, בלו בבית ובלאט בקליבלנד. נשארנו עם אוחיון (שסוחב איתו איזו מחלה וסיים רק עכשיו עונה זוועתית), לנדסברג (שנראה שכבר לעולם לא יתאקלם במכבי), סמית' (שנתן עונה בינונית מאוד ועובר הקיץ ניתוח), פניני (שנתן עונה עם עליות וירידות וחודש אחרון זוועתי), טיוס (שבהחלט נתן עונה נהדרת אבל צפוי לעזוב בסוף העונה הקרובה) וסופו (שיכול לתת 15 דקות טובות, כפוף למצב הרוח שלו). גם כן המשכיות...
לצערי אין מהעונה הקודמת אפילו חלק מהבסיס שהוביל לזכייה ביורוליג והכל יצטרך להיבנות מחדש. מקווה לפחות שבקיץ הזה יצליחו לסגור חוזה ארוך טווח עם טיוס.

האמת היא שאין שום טעם להחזיר לפה את בלו במחיר גבוה. היה לזה הגיון אם היו משאירים את כל הסגל בנסיון ללכת רחוק שוב, אבל אם הולכים על עונה פיננסית, אין שום טעם בבלו.

דרך אגב - איזה ישראלי אמור להחליף את בלו? רייס ויבזורי סגורים בחיפה, הלפרין ואליהו בירושלים, כדיר באילת. איזה ישראלי מכבי יכולה להביא בכלל? נראה לי שנשאר רק את פישר שמשחק בעמדה שמכבי לא צריכה, דורש סכומים מופרכים וגם ינסה לשחק בין מכבי לירושלים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 10:32

גל גל כתב:תאמת בקו האחורי אני אסתפק בדילייני ובגאודלוק אחלה קו אחורי התקפי מעולה אבל איך הוא הגנתית?

איך גאודלוק? אם היקמן מקבל מליון דולר, כמה אתה חושב שגאודלוק יקבל? אין שום סיכוי בעולם שמכבי מביאה את גאודלוק שיחד עם לנגפורד הוא הגארד הכי מבוקש באירופה. גם דלייני יקר מדי בשביל מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 10:34

roy1000 כתב:דרך אגב - איזה ישראלי אמור להחליף את בלו? רייס ויבזורי סגורים בחיפה, הלפרין ואליהו בירושלים, כדיר באילת. איזה ישראלי מכבי יכולה להביא בכלל? נראה לי שנשאר רק את פישר שמשחק בעמדה שמכבי לא צריכה, דורש סכומים מופרכים וגם ינסה לשחק בין מכבי לירושלים.

אם לא פישר אז יש ג'ייק כהן
dod

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2014, 10:38

roy1000 כתב:
גל גל כתב:תאמת בקו האחורי אני אסתפק בדילייני ובגאודלוק אחלה קו אחורי התקפי מעולה אבל איך הוא הגנתית?

איך גאודלוק? אם היקמן מקבל מליון דולר, כמה אתה חושב שגאודלוק יקבל? אין שום סיכוי בעולם שמכבי מביאה את גאודלוק שיחד עם לנגפורד הוא הגארד הכי מבוקש באירופה. גם דלייני יקר מדי בשביל מכבי.

אני לא מסכים איתך לגבי דילייני, אבל זה תלוי מה פדרמן יעדיף לעשות עם הכסף. תג המחיר המדובר של דילייני הוא בין 800 ל-900 אלף. אם במכבי ישכילו לגלם את הביי אאוט של רייס בשכר שלו, אני מעריך שפדרמן יצטרך להוציא מכיסו לא יותר מחצי מליון דולר. אבל שוב, זה לסמוך על פדרמן, בטוח יותר לשחות במים עמוקים בלי מצופים
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 10:47

dod כתב:
roy1000 כתב:דרך אגב - איזה ישראלי אמור להחליף את בלו? רייס ויבזורי סגורים בחיפה, הלפרין ואליהו בירושלים, כדיר באילת. איזה ישראלי מכבי יכולה להביא בכלל? נראה לי שנשאר רק את פישר שמשחק בעמדה שמכבי לא צריכה, דורש סכומים מופרכים וגם ינסה לשחק בין מכבי לירושלים.

אם לא פישר אז יש ג'ייק כהן

צודק - שכחתי אותו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 10:48

er79 כתב:אני לא מסכים איתך לגבי דילייני, אבל זה תלוי מה פדרמן יעדיף לעשות עם הכסף. תג המחיר המדובר של דילייני הוא בין 800 ל-900 אלף. אם במכבי ישכילו לגלם את הביי אאוט של רייס בשכר שלו, אני מעריך שפדרמן יצטרך להוציא מכיסו לא יותר מחצי מליון דולר. אבל שוב, זה לסמוך על פדרמן, בטוח יותר לשחות במים עמוקים בלי מצופים

אל תחפש שחקנים ביורוליג - למכבי מגיעים שחקנים כמעט אך ורק מהיורוקאפ. יגיעו שחקנים לעמדות 1-2 בחצי מליון דולר כרגיל והבייאאוט של רייס זה בסה"כ 100 אלף דולר.
בסבירות גבוהה לא יגיע דלייני - מכבי מעולם לא "ניצחה" במאבק על שחקן שרצתה אותו קבוצת יורוליג אחרת.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2014, 10:55

גם אני וגם אתה לא יודעים את הביי אאוט של רייס. מרבית הדיווחים דווקא מציינים את הסכום הגבוה יותר ולא את הסכום שאתה נוקב בו
er79

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 10:57

er79 כתב:גם אני וגם אתה לא יודעים את הביי אאוט של רייס. מרבית הדיווחים דווקא מציינים את הסכום הגבוה יותר ולא את הסכום שאתה נוקב בו

לא הגיוני שבשכר של חצי מליון דולר +/- יהיה בייאאוט של 350 אלף דולר.
זה נשמע כמו בייאאוט 100 אלף דולר שהם כ-350 אלף ש"ח
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 11:01

dod כתב:
er79 כתב:גם אני וגם אתה לא יודעים את הביי אאוט של רייס. מרבית הדיווחים דווקא מציינים את הסכום הגבוה יותר ולא את הסכום שאתה נוקב בו

לא הגיוני שבשכר של חצי מליון דולר +/- יהיה בייאאוט של 350 אלף דולר.
זה נשמע כמו בייאאוט 100 אלף דולר שהם כ-350 אלף ש"ח

בדיוק. אבל באמת מה זה משנה? הרי זה גם יכול להיות 5 מליון ועדיין שום דבר מזה לא יילך למחליף.
הסכום אולי משנה לכיס של פדרמן והצרות הכלכליות שלו, אבל מבחינת הסגל של מכבי זה חסר משמעות.
roy1000

הודעהעל ידי Allan Turing » 30 יוני 2014, 11:04

הנקודה היא לא מי ישאר ומי ילך.
הנקודה היא שאין לנו יכולת לשמור על הסגל שלנו במידה והא מצליח.
איך אפשר להתמודד עם זה שריאל רוצה את הכוכב שלך כרכז שלישי ומוכנה לשלם לא פי שניים ממך? מה קורה פה?

התקציב של מכבי חייב לגדול משמעותית, אחרת אנחנו מדברים על פוקס כל כמה שנים.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2014, 11:10

על פי ספורטאנדו, רייס סיכם בחימקי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 30 יוני 2014, 11:14

אם צריך להגדיר מה האנטי המושלם לזכייה ביורוליג בניגוד לכל הסיכויים, זה יהיה על ידי פרידה מהמאמן שהוביל אותנו לשם, פרישה של שחקן הקלאץ' החשוב בעשור, ועזיבתו של שחקן השנה.
אתמול זכינו ביורוליג עם סגל חסר כל סיכוי, היום הסגל חסר הסיכוי מקבל כנראה 3 בומבות נוספות. זה בערך כמו תינוק שנסחף בים, הצליח גם לשחות נגד הזרם חצי שעה, עד שאיזה שמן בא וישב לו על הראש רגע לפני שמגיע לחוף.

לא רק שאין המשכיות, זה מרגיש כמו המשחק ההוא אייס טאוור למי שמכיר, ככל שאתה מצליח לעבור יותר שלבים ככה אין לך כבר על מה לדרוך.
~Box & 1~

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 11:20

אגב ההשוואה המתבקשת עם אולימפיאקוס שזכתה פעמיים ברציפות עם סגל זול יחסית: שם לפחות לאחר שנגמר לספאנוליס החוזה, ודיברו על הצעות עתק מכל מיני קבוצות ביבשת, אולימפיאקוס השכילה להוציא סכום משמעותי כדי להשאיר את השחקן שהביא לה גביע. משגע אותי שמכבי לא יכולה להוציא את המיליון פלוס גם עבור השחקן שבישורת האחרונה של העונה היה ביי פאר הטוב ביותר בקבוצה. אולי היקמן קלע יותר, לפרקים, אבל רייס הראה בחודשיים האחרונים של העונה שבניגוד להיקמן, הוא שחקן באמת מיוחד. יש לו את הכל כדי להיות אולי הרכז הכי טוב ביורוליג. חודר ענק, פינישר ברמות הכי גבוהות שיש באירופה וגם שיפר את הקליעה. הזכייה ביורוליג, בניגוד למה שאומרים פה, רשומה בעיקר על שמו.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 11:34

התנין כתב:אגב ההשוואה המתבקשת עם אולימפיאקוס שזכתה פעמיים ברציפות עם סגל זול יחסית: שם לפחות לאחר שנגמר לספאנוליס החוזה, ודיברו על הצעות עתק מכל מיני קבוצות ביבשת, אולימפיאקוס השכילה להוציא סכום משמעותי כדי להשאיר את השחקן שהביא לה גביע. משגע אותי שמכבי לא יכולה להוציא את המיליון פלוס גם עבור השחקן שבישורת האחרונה של העונה היה ביי פאר הטוב ביותר בקבוצה. אולי היקמן קלע יותר, לפרקים, אבל רייס הראה בחודשיים האחרונים של העונה שבניגוד להיקמן, הוא שחקן באמת מיוחד. יש לו את הכל כדי להיות אולי הרכז הכי טוב ביורוליג. חודר ענק, פינישר ברמות הכי גבוהות שיש באירופה וגם שיפר את הקליעה. הזכייה ביורוליג, בניגוד למה שאומרים פה, רשומה בעיקר על שמו.

אין מה לעשות, מכבי לא יכולה להתחרות עם הסכומים הללו.
מדובר על כמעט 2 מיליון דולר לעונה שהוא יקבל בחימקי. גם אם מכבי תשדרג משמעותית את ההצעה , היא לא תתקרב לסכום.
ועם כל הכבוד לרייס, שהוא באמת שחקן ענק ווינר עצום, לא שווה שנסתום בגללו את כל התקציב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס סיכם בחימקי

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 11:36

אני חושב שעם מיליון וחצי הוא היה נשאר. אלו לא סכומים שמכבי לא הציעה בעבר.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 30 יוני 2014, 11:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 11:37

אז זהו שספאנוליס שווה את הכסף ורייס ממש לא .

רייס צודק שהוא לוקח הזדמנות חד פעמית לעשות מיליונים , מכבי בוודאי צודקת שהיא לא מציעה לו 1.5 מיליון דולר או מה שלא יהיה .

וחימקי כרגיל לא יגיעו לכלום כי הם מוציאים את הכסף שלהם בטמטום בלתי רגיל , אין שום עולם שבו רייס שווה את הסכומים שמציעים לו כמו שאיידסון לא היה שווה בשום קונסטלציה את הסכומים שהוא קיבל אבל מה איכפת לו ? הוא שיחק אותה בענק וכך גם רייס .

חבל שבתחום שלי אין מפגרים מהסוג הזה ..
יוסי22

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 11:38

מדובר על 2.1 מיליון דולר לעונה וסכום הזה מתורף ולא מוצדק חד משמעי עם חודשים אפריל מאי הפנטסטים הוא פשוט לא שווה את הכסף הזה. בדיוק כמו שפרגו לא שווה מה שצסקא שלמו לו . שישלם 350 אלף דולר ושיהיה לו בהצלחה ביול"ב אולי.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 11:38

יוסי, אני בניגוד אליך חושב שמכבי היתה צריכה להוציא את פנקס הצ'קים ולהציע מיליון וחצי לרייס. מדובר בסכום סטנדרטי לשחקן במעמד הזה באירופה, ולא מדובר בסדר גודל של החוזים הגדולים באמת שיכולים להגיע ל 3-2.5 מיליון יורו לעונה.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 11:40

התנין כתב:אני חושב שעם מיליון וחצי הוא היה נשאר. אלו לא סכומים שמכבי לא הציעה בעבר.

הפעם האחרונה שמבכי הציעה סכום כזה הייתה בעונת ארויו.
מאז מקרה ארויו, ההנהלה נכנסה להלם והחליטה להגביל את ההחתמות לסכומים מצחיקים ולזה לא הולך להשתנות כל עוד מכבי יחסית מצליחה באירופה.
חוץ מזה, 1.5 מיליון יחנקו את התקציב לשאר השחקנים. עדיף כבר לחפש הימור חדש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 11:41

שמואל1 כתב:
התנין כתב:אני חושב שעם מיליון וחצי הוא היה נשאר. אלו לא סכומים שמכבי לא הציעה בעבר.

הפעם האחרונה שמבכי הציעה סכום כזה הייתה בעונת ארויו.
מאז מקרה ארויו, ההנהלה נכנסה להלם והחליטה להגביל את ההחתמות לסכומים מצחיקים ולזה לא הולך להשתנות כל עוד מכבי יחסית מצליחה באירופה.
חוץ מזה, 1.5 מיליון יחנקו את התקציב לשאר השחקנים. עדיף כבר לחפש הימור חדש.

מכבי שילמה לארויו 2.5 מיליון, זה פער משמעותי! בעונות של פארקר וניקולה החוזים שלהם לקראת סוף התקופה הנ"ל, נשקו לאזורים שאני מדבר עליהם.

מה הבעיה להוציא סכום של מיליון וחצי ולגביי שאר השחקנים - להחתים אמריקאים זולים ב-300-400 אלף לעונה? למה תמיד להתחיל הכל מחדש?
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 30 יוני 2014, 11:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־11 אורחים