ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס סיכם בחימקי

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2014, 16:53

dod כתב:
קודי כתב:אז זהו - סופית ורשמית טייריס רייס חתם לפני כמה דקות בחימקי לשלוש שנים. אני רק יכול לפרגן לבחור הנפלא הזה. מגיע לו.

שיהיה לו בהצלחה. מעניין כמה זמן זה יחזיק. לא רואה אותו נשאר שם יותר משנה.

לא בטוח בכלל. הוא אמנם לא סטאר גדול אבל הוא איש של עבודה קשה שלא מוותר לרגע ובחור נהדר. לדעתי הוא מתאים מאוד לשיטת המשחק של קורטינייטיס וגם באופי מתאים למה שהמאמן הליטאי אוהב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2014, 16:55

איכס. מגעיל.

כדאי שיביאו מחליף ראוי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2014, 16:57

MTA2311 כתב:איכס. מגעיל.

כדאי שיביאו מחליף ראוי.

כן, בטח. אני אחזור שוב - ל-MVP של פיינל פור היורוליג שהוביל את הקבוצה לזכייה ושהיה גם ה-MVP של משחקי האליפות בארץ מכבי הסכימה לשלם $900,000. כמה בדיוק יסכימו לשלם לשחקן שיבוא במקומו? חצי מזה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 16:59

שיהיה לרייס בהצלחה.
אני בכלל לא מאשים אותו, הוא עשה את הצעד הנכון מבחינתו.
חבל רק שהוא לא ישחק ביורוליג. מה שכן , מבחינת דקות משחק הוא בחר נכון.
בריאל כנראה לא היה רואה יותר מידי דקות.
נקווה שההימור הבא שיגיע לעמדת הרכז יתברר כמוצלח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2014, 17:00

זה מה שאמרתי לאורך כל הת'רד הזה.
זה לא אמור להוריד את הציפיות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LOU » 30 יוני 2014, 17:12

קודי כתב:

כדאי שיביאו מחליף ראוי.

כן, בטח. אני אחזור שוב - ל-MVP של פיינל פור היורוליג שהוביל את הקבוצה לזכייה ושהיה גם ה-MVP של משחקי האליפות בארץ מכבי הסכימה לשלם $900,000. כמה בדיוק יסכימו לשלם לשחקן שיבוא במקומו? חצי מזה?

רייס נתן פיניש נהדר אבל הוא לא שווה 900K. גם לא בשם ההמשכיות. מכבי שרדה נטישת רבים וטובים, תשרוד גם את המעבר שלו. לא הייתי בוכה אם היו משלמים על דוויין 350K דמי מעבר לחמקי.
מקאלב/פרגו , אוחיון
מרקיז,לנדסברג
פניני, דוויין סמית
רובי האמל/באביט, רנדל
פישר, סופו, טיוס, אלטיט
LOU

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2014, 17:15

LOU כתב:
קודי כתב:

כדאי שיביאו מחליף ראוי.

רייס נתן פיניש נהדר אבל הוא לא שווה 900K. גם לא בשם ההמשכיות. מכבי שרדה נטישת רבים וטובים, תשרוד גם את המעבר שלו. לא הייתי בוכה אם היו משלמים על דוויין 350K דמי מעבר לחמקי.

אז מי כן שווה $900,000 ? שחקן שנתן עונה נחמדה בספרד או באיטליה? לברון ג'יימס? הבן אדם שיחק מדהים במאני טיים ולקח על גבו את הקבוצה לזכייה ביורוליג. כמה רכזים טובים כבר יש באירופה? אפילו הפאקינג דילייני הזה שעוד לא קרע זוג נעליים הולך לקבל מיליון דולר.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2014, 17:21

רייס עזב וחתם כבר בחימקי אבל מכבי, שלא אוהבת להודיע על עזיבות (על קיינר מדלי ואינגלס לא הודיעו וכנראה גם לא יודיעו), מוציאים עכשיו את ההודעה הזו:
"אוהדים נכבדים, עקב העומס ביום האחרון (30.06.14) למבצע חידוש המנויים, משרדי המועדון יישארו פתוחים עד השעה 19:00. הזדרזו על מנת לא לפספס את ההנחה!"

כששחקן חדש מוחתם יש צהלות ומחולות עם ציטוטים מחמיאים וסרטונים מטורפים. כששחקן עוזב יש דממה.
קודי

הודעהעל ידי Maccabikid » 30 יוני 2014, 17:24

אגב, לא צריך להתייחס לזה כ900, אלא כ900+350, כלומר כ1.25 מיליון שמכבי הייתה "מפסידה" אם רייס היה נשאר פה..
Maccabikid

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 17:25

רייס ממש אבל ממש לא שווה את הכסף סכום שחימקי משלמים עליו , אחרי שבשנה שעברה עשו במכנסיים בכל הזדמות אפשרית קנו שחקן "ווינר " . העניין של ריאל היה הדלפות של סוכם וכך מחיר קפץ
טיקי חוזר

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2014, 17:29

dod כתב:
קודי כתב:אז זהו - סופית ורשמית טייריס רייס חתם לפני כמה דקות בחימקי לשלוש שנים. אני רק יכול לפרגן לבחור הנפלא הזה. מגיע לו.

שיהיה לו בהצלחה. מעניין כמה זמן זה יחזיק. לא רואה אותו נשאר שם יותר משנה.

לא יודעת על מה יש לפרגן. כלומר סבבה לו שהוא הולך להרוויח בוכטיות אבל זה לא שהוא הולך לנ.ב.א.
הוא בסה"כ לוקח צעד מקצועי ענק אחורה מאלופת היורוליג לקבוצת יורוקאפ.

אם מחר אורי אלון יחליט להתחרפן ולהחתים את ספאנוליס ב5 מיליון לעונה מישהו היה מפרגן לספאנוליס שמגיע לו?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 17:30

טיקי חוזר כתב:רייס ממש אבל ממש לא שווה את הכסף סכום שחימקי משלמים עליו , אחרי שבשנה שעברה עשו במכנסיים בכל הזדמות אפשרית קנו שחקן "ווינר " . העניין של ריאל היה הדלפות של סוכם וכך מחיר קפץ

אצל חימקי זה או סקנדל או פסטיבל.
שנה אחת משלמים על לאנגפורד/רייס 2 מליון ושנה אח"כ אין כסף ומשחררים שחקנים. גדול מהחיים.
dod

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 17:34

חנו'ש כתב:לא יודעת על מה יש לפרגן. כלומר סבבה לו שהוא הולך להרוויח בוכטיות אבל זה לא שהוא הולך לנ.ב.א.

מה בדיוק אכפת לו מהצעד המקצועי אחורה?
את התהילה המקצועית הוא כבר קיבל העונה ++.
מי יודע האם היה מקבל הצעה כזו לו היה נשאר במכבי עוד עונה.
שיקנה תנור חזק וחרמונית לבן שלו
dod

הודעהעל ידי אדם » 30 יוני 2014, 17:35

בעלי מקצוע ותפקידם זה לזהות פוטנציאל ,זה לתפוס מומנטום ,זה לסגור עסקה בזמן ,ולחתום עסקה שהמחיר עדין נורמלי ,ובגלל זה יש מנהלים ואנשי מקצוע במכבי ,ובגלל זה אנחנו פה ,אבל כנראה שזה לא ככה במכבי ואת מכבי מנהלים אנשים שלא יודעים לנהל עסקים ,עכשיו תתנולי דוגמאות ש50 שנה מכבי עומדת על הרגלים ,ושפדרמן ועסקיו לא הצליחו לבד ,אבל העובדה היא שבשנים האחרונות מכבי לא פועלת נכון.
תמיד אומרים אם נחתים שחקן על הרבה כסף וחוזה ארוך טווח ואז נפלנו אז הפסדנו כסף ,ולהיפך שמחתימים שחקן זול לשנה ומתגלה כעילוי אז גם בעיה ,אבל בגלל זה יש תהנהלה ויש מנגר ובעל מקצוע שאמור להריח ,ואני מכוון לאמצע העונה כבר לפני הסדרה נגד מילאנו ותוך כדי ,יצאו קולות ממכבי שריס יחתום על חוזה ארוך ושהוא ישאר במכבי ,הרי אם היה מנהל רציני שמבין ענין שיודע תעבודה אז הינו במצב אחר,הרי כבר תוך כדי הסדרה נג מילאנו או בכל ההמולה שהתחילה בפיינל פור ,היה צריך לבוא מישו ממכבי להכניס את רייס ואת הסוכן לחדר להגיד קח 800 קח 900 אתה חותם כאן ועכשיו הוא היה חותם בעינים עצומות ,זה נקרא להריח היזדמנות לדעת לסגור עסקה ,כי ריס לא היה עומד בפני הצעה כזאת ולא היה מודע לכל מה שיקרה חודש וחצי אחרי ,והוא היה בעצמו בשוק מההצעה ,אבל מה ,מכבי חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת ,ואם בכלל הציעו לו הצעה חשבו שיחתימו אותו ב600 700 אלף דולר ,וזאת הצעה שהוא יכל להמתין איתה ולחכות ולראות מה מו וככה הוא עשה ,אבל להצעה סביב ה900 אלף מליון הוא לא היה אומר אז לא אם כל ההיתרגשות והאוירה והארו .
ה האכזבה שמכבי יכולה להחתים שחקנים ולעשות פעולות נכונות רק שהיא כל הזמן פועלת עקום ושונה מהרגיל וחושבת שממציאה תגלגל גם במשאי ומתן ,גם אם מוריס היה אותו דבר ,אם מכבי חודש וחצי לפני מחתימה אותו אז הכל היה אחרת אבל חיכו חיכו למשיח,ואנחנו נמשיך לסבול
אדם

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2014, 17:36

dod כתב:
חנו'ש כתב:לא יודעת על מה יש לפרגן. כלומר סבבה לו שהוא הולך להרוויח בוכטיות אבל זה לא שהוא הולך לנ.ב.א.

מה בדיוק אכפת לו מהצעד המקצועי אחורה?
את התהילה המקצועית הוא כבר קיבל העונה ++.
מי יודע האם היה מקבל הצעה כזו לו היה נשאר במכבי עוד עונה.
שיקנה תנור חזק וחרמונית לבן שלו

לו אולי לא אכפת, אבל למה שאני אפרגן על זה?
לא מסוג הדברים שמקבלים פירגון ממני.
לבלאט למשל אני הכי מפרגנת...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Allan Turing » 30 יוני 2014, 17:37

שמואל1 כתב:שיהיה לרייס בהצלחה.

ממש לא מוצלח מבחינתו, אבל זה כבר עניין שלו.
ההחלטה של פארגו לחתום בצסק"א נראית כמו הברקה לעומת ההחלטה הזאת.
לעזוב את אלופת אירופה בשביל לשחק בחימקי? common...
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי אדם » 30 יוני 2014, 17:41

dod כתב:
טיקי חוזר כתב:רייס ממש אבל ממש לא שווה את הכסף סכום שחימקי משלמים עליו , אחרי שבשנה שעברה עשו במכנסיים בכל הזדמות אפשרית קנו שחקן "ווינר " . העניין של ריאל היה הדלפות של סוכם וכך מחיר קפץ

אצל חימקי זה או סקנדל או פסטיבל.
שנה אחת משלמים על לאנגפורד/רייס 2 מליון ושנה אח"כ אין כסף ומשחררים שחקנים. גדול מהחיים.

בדיוק מה שאמרתי שנים שהקבוצות הרוסיות ממשלמות מליונים ופתאום אחרי שנה מחליפות שם פושטות רגל ,משחררות תאמריקאים באמצע העונה בטענה שאין כסף,תמיד יש אצלם בעיות תשלומים ,הרבה פעמים מכל החוזים המפוצצים האלה השחקנים יוצאים בלי כלום או סכום סימלי ,מענין גם שאם היה קורה במכבי כזה דבר כל היורוליג היה מתהפך אבל שזה ברוסיה זה עובר ליד,מענין דבר נוסף זה איך שחקנים לא לומדים?סבמיוחד האמריקאים מילא שהחוזים האלה זה סתם על דף ולא שווים כלום ,ומעט מאוד שחקנים קיבלו את כל אורך החוזה או החזיקו מעמד ,אבל ללכת לרוסיה לאקלים שם?ועוד אמריקאים שאוהבים בילויים,הרי ידוע שהם לא מתאקלמים שם ,ועוד למדינה קרה גם מבחינת אופי ורגש?
והרי גם יש לו ילד ,אז בסוף מה?בארץ פה יודעים אנגלית יותר חמים ,הוא ויתר על מקום טוב מבחינת הילד ומבחינתו ,ועל מקום מקצועי טוב ,שהוא כבר יודע איפה הוא עומד ומה המעמד שלו ושהוא שחקן מוביל ,על כל זה הוא ויתר בשביל רמת יורוקאפ?שגם לא ידוע אם יצליח ואיך היסתדר אם המאמן,הרי בחימקי לא מספיק הישתתפות אם הם לא יזכו יפרקו הל ,ואז כל ההיפ סביבו ילך אחורה\מה הוא חושב שהוא נכנס לפרויקט ,שיזכה ביורוקאפ ואז יביא את חימקי ךיורוליג ואז יהפוך אותם לקבוצה מששמעותית גם שם?
אנחנו הטיפשים?
אני מאמין שעוד נראה תבחור חוזר הלוואי ,גם לאנפורד העדיף בסוף אפשרות לזכות בתארים מאשר סתם להיות תקוע ותוך כדי הצליח גם לעשות כסף
אדם

הודעהעל ידי אדם » 30 יוני 2014, 17:44

אני באמת לא מבין תמחשבה של הבחור ,אבל מה שכן הבנתי שיש סוכנים שיכולים לשלוט בשחקנים ולשגע אותם ולגרום להם לעשות תדברים הכי גרועים מבחינה מקצועית ,וימצאו דרך לשכנע אותם אפילו לשחק באיראן אם איזה הסבר טוב שזה היתקדמות או צעד חשוב לקרירה ,סוכנים יכולים לשגע ולהפוך עולמות,ולשכנע ולגרום לשחקן לעשות תדבר שהוא הכי לא ציפה לו.
אני ראיתי תפרצופים של פארגו הוא מתוסכל מאוד אני בטוח בזה ,אני גם בטוח שבתוך תוכו הוא מצטער על הרבה דברים ,כי בסוף חשוב להם גם לשחק וגם הצלחה מקצועית
אדם

הודעהעל ידי 0ved1212 » 30 יוני 2014, 17:45

מכבי צריכים להתעשת מהר ולהחתים מחליף
רייס עזב ולא צריך לדון בזה יותר מידי
0ved1212

הודעהעל ידי LOU » 30 יוני 2014, 17:54

Allan Turing כתב:
שמואל1 כתב:שיהיה לרייס בהצלחה.

ממש לא מוצלח מבחינתו, אבל זה כבר עניין שלו.
ההחלטה של פארגו לחתום בצסק"א נראית כמו הברקה לעומת ההחלטה הזאת.
לעזוב את אלופת אירופה בשביל לשחק בחימקי? common...

אני מפרגן לרייס לגמרי. מגיע לו שיקבל הררי שטרות ולא משנה אם חמקי או קזחסטן. הם שכירי חרב בסופו של יום וזה בסדר.
בזמנו בפורום פרגנתי אפילו ליותם המושמץ על המעבר לאולימפיאקוס לחוזה שמן (רוב המגיבים כאן גרסו אחרת). כדורסלן הוא מקצוע קצר מועד והזדמנויות כאלו לא יפלו לרגליך כל יום.
רייס הלך, יגיע העילוי הבא. מצד שני אדם צודק לחלוטין:
"...אבל העובדה היא שבשנים האחרונות מכבי לא פועלת נכון.
תמיד אומרים אם נחתים שחקן על הרבה כסף וחוזה ארוך טווח ואז נפלנו אז הפסדנו כסף ,ולהיפך שמחתימים שחקן זול לשנה ומתגלה כעילוי אז גם בעיה ,אבל בגלל זה יש תהנהלה ויש מנגר ובעל מקצוע שאמור להריח ,ואני מכוון לאמצע העונה כבר לפני הסדרה נגד מילאנו ותוך כדי ,יצאו קולות ממכבי שריס יחתום על חוזה ארוך ושהוא ישאר במכבי ,הרי אם היה מנהל רציני שמבין ענין שיודע תעבודה אז הינו במצב אחר,הרי כבר תוך כדי הסדרה נג מילאנו או בכל ההמולה שהתחילה בפיינל פור ,היה צריך לבוא מישו ממכבי להכניס את רייס ואת הסוכן לחדר להגיד קח 800 קח 900 אתה חותם כאן ועכשיו הוא היה חותם בעינים עצומות ,זה נקרא להריח היזדמנות לדעת לסגור עסקה ,כי ריס לא היה עומד בפני הצעה כזאת ולא היה מודע לכל מה שיקרה חודש וחצי אחרי ,והוא היה בעצמו בשוק מההצעה ,אבל מה ,מכבי חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת ,ואם בכלל הציעו לו הצעה חשבו שיחתימו אותו ב600 700 אלף דולר ,וזאת הצעה שהוא יכל להמתין איתה ולחכות ולראות מה מו וככה הוא עשה ,אבל להצעה סביב ה900 אלף מליון הוא לא היה אומר אז לא אם כל ההיתרגשות והאוירה והארו .
ה האכזבה שמכבי יכולה להחתים שחקנים ולעשות פעולות נכונות רק שהיא כל הזמן פועלת עקום ושונה מהרגיל וחושבת שממציאה תגלגל גם במשאי ומתן ,גם אם מוריס היה אותו דבר ,אם מכבי חודש וחצי לפני מחתימה אותו אז הכל היה אחרת אבל חיכו חיכו למשיח,ואנחנו נמשיך לסבול...
"
מקאלב/פרגו , אוחיון
מרקיז,לנדסברג
פניני, דוויין סמית
רובי האמל/באביט, רנדל
פישר, סופו, טיוס, אלטיט
LOU

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים