המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:אני כנראה בדעת מיעוט פה, אבל אני באמת לא מחזיק מבראון יותר מאשר שחקן ליגה סביר, ממש לא הרשים במשחקים מולנו.
אגב הידיעה של שמעון על "ציפיתי שטירייס ייתן עוד עונה במכבי" אומרת הכל.. אף אחד לא התכוון לפתוח לו את החוזה ולהגדיל אותו ולא כלום, מבחינתם עוד עונה ב500 אלף זה מספיק, כאשר רק כשידעו שיש לו הצעות תמורת 2 מיליון לעונה, הסכימו לשפר לו את ההצעה ל900 אלף, מדהים. מאוד מזכיר את הסיפור עם לנגפורד, כשממישו את האופציה מהצד של מכבי על 1.1 מיליון דולר רק כשידעו שכבר יש לו חוזה של מיליון וחצי יורו. נהיינו פרטיזן.
שחף כתב:תגידו, מה נסגר איתכם? אני ממבקרי פדרמן היותר גדולים בפורום הזה, אבל אין שום סיבה שמכבי תוציא 2.5 מיליון דולר על רייס. הוא לא פארקר ולא ספאנוליס.
לוואלה! ספורט נודע כי בימים האחרונים בדקו ראשי מכבי תל אביב את האפשרות לצרף את קית' לנגפורד, אולם בשיחות עמו הובן כי קבוצות רבות מתעניינות בו ומחירו יהיה גבוה, כך שנכון לרגע זה טרם הוגשה לגארד הצעה כספית.
שמואל1 כתב:לפי חדשות הספורט, המועמדים כרגע להחליף את רייס הם או ג'רמי פארגו או קרלון בראון.
שחף כתב:תגידו, מה נסגר איתכם? אני ממבקרי פדרמן היותר גדולים בפורום הזה, אבל אין שום סיבה שמכבי תוציא 2.5 מיליון דולר על רייס. הוא לא פארקר ולא ספאנוליס.
cannon כתב:מרקו באניץ מועמד למכבי לפי יורוהופס
er79 כתב:באניץ? תזכירו לי מי זה. זה שאני לא זוכר אותו זה לא סימן טוב. גם לא נראה לי גודס ייקח אירופאי, אם הוא ממשיך בקו של בלאט
Holiday_Armadillo כתב:cannon כתב:מרקו באניץ מועמד למכבי לפי יורוהופס
ולפי וואלה הוא מועמד למגדל
קודי כתב:פנר לא מימשה את האופציה שהיתה לה על בו מקאלב והוא עכשיו שחקן חופשי. בהחלט מועמד ראוי להחליף את רייס, הבעיה היא שגם אחרי שתי העונות הרעות בפנר הוא עדיין שחקן יקר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־8 אורחים