ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 21:20

חנו'ש כתב:
er79 כתב:איזה הזוי באינטרבסקט כותב שפרמאר הוא המועמד המוביל של מכבי, והם מנהלים איתו שיחות מזה כמה ימים

חחחחח
פארמר יעלה להם בערך כמו החוזה של רייס בחימקי. אז מה עשינו בזה?

שדרגנו את הקבוצה. פארמר שחקן הרבה יותר איכותי מרייס.
אבל כמובן אלו חלומות באספמיה. למה שפארמר יבוא למכבי? יש מספיק קבוצות שיציעו לו חוזי עתק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2014, 21:21

קודי כתב:
er79 כתב:איזה הזוי באינטרבסקט כותב שפרמאר הוא המועמד המוביל של מכבי, והם מנהלים איתו שיחות מזה כמה ימים

אנשי מכבי טובים בשיחות עד שמגיעים למספרים. אין ממש על מה לדבר עם פרמאר. מכבי לא תשלם לו את הסכומים שיגרמו לו לחצות את האוקיינוס מזרחה.

אם הם מדברים בסקייפ אז השיחות לא עולות להם כסף ואני בטוחה שפארמר הוא איש שיחה מאוד מעניין אז למה שלא ישוחחו??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Chen » 30 יוני 2014, 21:31

לא משנה איזה שחקן יביאו, אם זה יהיה שחקן ברמה יהיה צריך להחתים אותו על חוזה שקשה לברוח ממנו. צריך לקחת סיכונים לפעמים, בגלל זה עדיף להביא מניה בטוחה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Allan Turing » 30 יוני 2014, 21:33

חנו'ש כתב:
קודי כתב:

אנשי מכבי טובים בשיחות עד שמגיעים למספרים. אין ממש על מה לדבר עם פרמאר. מכבי לא תשלם לו את הסכומים שיגרמו לו לחצות את האוקיינוס מזרחה.

אם הם מדברים בסקייפ אז השיחות לא עולות להם כסף ואני בטוחה שפארמר הוא איש שיחה מאוד מעניין אז למה שלא ישוחחו??

פארמר יבוא לפה בדיוק כמו שמשיח בן-דויד ירד במרכבת אש מהשמיים, או שנסראללה ירכב על גבה של יונה עם עלה של זית ביד וינחת ברחבת הכנסת.
עזבו, לא יקרה.
בסוף נשאר אם קרלון בראון במקום היקמן, ועם שחקן מהליגה השניה בבלגיה בתור רכז.
זה מה יש, ואם זה (אולי גם השנה) ננצח.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 יוני 2014, 21:35

uote="חנו'ש"]אולי בכל זאת כדאי עכשיו להתאמץ קצת יותר על היקמן ולתת לו איזו הצעה של איזור המיליון?[/quote]

עזבי אנשים עד עכשיו בטוחים שהוא לא שווה 450 אלף אז מיליון ? גם אם היקמן היה מסיים עם ממוצעים של 30 נ'ק ו 10 אסיסטים הוא לא היה מוערך מספיק .

תגידו מה עם זיזיץ ? אולי תמורת 700 750 אלף אפשר לפחות להילחם עליו ? המשכיות בכל זאת אתם יודעים ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי צ'שר » 30 יוני 2014, 22:17

אם משהו כזה יקרה זה יהיה מטורף...

אבל יש לי תחושה, אולי היא קצת לא מציאותית, ששחקן של 10 נק ו-5 אסיסטים למשחק באן בי איי, שחזר לאן בי איי כשהוא יוצא מחוזה של 3.5 מיליון יורו לעונה באנדולו אפס יעדיף לחפש אופציות אחרות מאשר לשחק במכבי בשביל איזה 800 אלף יורו לעונה...אבל ישמצב שאני סתם מדמיין וזה הגיוני לגמרי שהוא יחתום אצלנו.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי Chen » 30 יוני 2014, 22:22

בטח מקאלב יחתום פה,אני נותן עד מחר שהוא יהיה מועמד. הוא מנייה בירידה.
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 30 יוני 2014, 22:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2014, 22:25

צ'שר כתב:אם משהו כזה יקרה זה יהיה מטורף...

אבל יש לי תחושה, אולי היא קצת לא מציאותית, ששחקן של 10 נק ו-5 אסיסטים למשחק באן בי איי, שחזר לאן בי איי כשהוא יוצא מחוזה של 3.5 מיליון יורו לעונה באנדולו אפס יעדיף לחפש אופציות אחרות מאשר לשחק במכבי בשביל איזה 800 אלף יורו לעונה...אבל ישמצב שאני סתם מדמיין וזה הגיוני לגמרי שהוא יחתום אצלנו.

:laugh3
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2014, 22:31

הטוויטר מפוצץ בציוצי נאצה שמופנים לרייס.
חבורה של מפגרים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Roni1 » 30 יוני 2014, 22:33

MTA2311 כתב:הטוויטר מפוצץ בציוצי נאצה שמופנים לרייס.
חבורה של מפגרים.

מאוהדי מכבי? איזה אידיוטים. אני דווקא מעריכה את מה שהוא כתב היום, אחלה טייריס.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2014, 22:39

Roni1 כתב:
חבורה של מפגרים.

מאוהדי מכבי? איזה אידיוטים. אני דווקא מעריכה את מה שהוא כתב היום, אחלה טייריס.

אוהדי מכבי.
לא ברור לי איך אפשר לבוא בטענות לשחקן שבחר בהצעה שתשנה לבן שלו את החיים.
היה מביך לקרוא את זה, ועוד יותר מביך שרייס בכלל הרגיש צורך לענות לציוצים האלה. מקווה שזה לא מה שהוא יזכור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2014, 22:46

האמת היא שזה ציטוט שאני בהחלט יכולה להעריך:
"לקחתי פחות כסף כדי להגיע ולשחק במכבי תל אביב כי ידעתי שיהיה כאן נהדר. לאלה מכם שלא ידעו זאת, יש לי בן שאני צריך לדאוג לו".

לפחות הוא מדבר דוגרי ולא מחרטט חירטוטים על זה שהוא שמח להגיע לחימקי בגלל האתגר המקצועי וכי זה כבוד להגיע לקבוצה כזו גדולה או סתם בולשיט בסגנון שכבר שמעתי משחקנים שהעדיפו את הכסף על פני השיקול המקצועי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדם » 30 יוני 2014, 23:00

אם כל הכבוד אליו ,ילד אפשר לגדל גם ב1.6,שלא ימכור לנו תלוקשים האלה שיש לו ילד לגדל ,זה לא שהם בתת רעב והוא מרויח גרושים הילד יהנה ויגדל אם אבא אם כסף ככה וככה,זה סתם אמירה שמנסה להסית תדיון,ולמי שלא הבין אין לי טענות אליו בכלל ,הוא קיבל הצעה מדהימה ,אבל כנראה שהוא לא חכם גדול,הקבוצות הרוסיות מוכיחות שמה שחתום לבין מה שקורה בשטח הרבה פעמים שונה לגמרי,הוא מגיע בתור ככוכב על ,לא יהיו לא הנחות או זמן להיתאקלם מצפים ממנו שהוא יהיה לא פחות מרודריגס או ספאלוניס ,ולא רק מצפים לזכיעיה ביורוקאפ,אם הוא ידשדש או לא יענה על הציפיות החוזה הזה יעלם בחצי שנה הראשונה אין להם בעיה לחתוך לסים ולהעלים ,ולא רק גם אם הוא יהיה סבבה והקבוצה לא תצליח ,כמו שאנחנו יודעים רוב האמריקאים יהיו בחוץ כבר באמצע העונה.
הוא מדבר כאילו מעכשיו הוא סגור וחתום על סכומים כאלה עד גיל הפרישה ,הוא רק שוכח או חסר ידע להבין ששנה אחת בינונית תחזיר אותו לשחקן של 500 אלף בקלות ואף אחד לא יזכור ,היתי מעריך ומכבד אותו עוד יותר אם היה לוקח הצעה של ריאל או מישהו אחר מהיורוליג ובוחר גם בכסף וגם בהצלחה מקצועית וקבוצה ברמות הגבוהות,אבל כנראה ההצלחה באה לו מהר והוא החליט שעשה את שלו וחווה את רגע השיא באירופה ,ועכשיו אפשר להיתפרנס .
עודד משו לגבי היקמן אני מתפל שלא ישאר ולא נגיש לו שום הצעה ,אני מעריך אותו מאוד ואת מה שעשה אבל אתם חייבים להבין שהסטטיסטיקה שלו מאוד לא משחקת בעיני ,השחקן הזה שכונתי מאוד ,לא מבין את המשחק ,עושה הרבה טעויות שבהרבה מקרים יכלונו לשלם ורק בגלל הרבה מזל ניצלנו ,אל טעויות שעולות בהפסדים ובדברים מכריעים ,הוא פשוט לא מבין את המשחק ,וזה שבסוף הוא צובר 20 נקודות לאא מדבר אלי ,הוא בהתקפה אחת חודר מאבד כדור חוטף בלוק מוסר החוצה ובסוף מוציא איזה סל ,אם כל הכבוד זה לא כדורסל ואני לא מתחבר ,שאוברדוביץ יהנה ממנו ,אני מאמין שבמקומו ארפשר למצוא תחליפים יפים וטובים ובאותה רמה.
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2014, 23:10

Holiday_Armadillo כתב:
כשהמחירים יפסיקו להיות בשמיים
ולמה אי אפשר למצוא קוקילידה יותר?!

איזה קטע... אני בדיוק עכשיו אכלתי קוקילידה..
גלידה גאונית
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2014, 23:15

חבורה של מפגרים.

מאוד חבל...

אני גם חושב שלא צריך לפתח יותר מדי ציפיות. לא פארמר, לא לאנגפורד, לא פארגו... אלה לא השמות שנראה כאן לדעתי.
אני חושב שיגיעו שחקנים יחסית אלמוניים, כמו שהיו רייס והיקמן כשהגיעו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2014, 23:18

אז מה היה לנו ? שחקן שחתם פה מבייארן מינכן וזכה למקלחת קפואה מכולם פה וז בזכות רצף של כמה משחקים טובים בטורניר שמכבי ואנחנו כלכך מתעבים את השיטה הזאת בארץ ומצליח לגנוב את הגביע והופך לאליל של כולם . סיפור פשוט הזוי .
אפילו רייס בעצמו מבין שאין לו סיכוי לשחזר את היכולת הזאת ברמת יורוליג ומעדיף ללכת לכסף הגדול מאוד בידיעה שמקצועית הוא יורד אבל לפחות יוכל להציג יכולת טובה ביורוקאפ.

אני לא מאשים בכלום את ההנהלה ואפילו מברך אותם שלא ניכנסו להרפתקה מיותרת עם השחקן הזה שאני הייתי מאוהדיו הגדולים מההתחלה .
סך הכל מה שקורה עכשיו מזכיר מאוד את מה שקרה לפני שלוש שנים . רייס והיקמן ניצלו הזדמנות בדיוק כמו פארגו ואיידסון ובלו מקביל לפרקינס שאפשר להגיד שגם הוא סוג של פרש אבל לא מרצון..
אין מה לעשות אבל לפדרמן אין כסף להשקיע ולכן גם האחרים לא יכולים לשים כסף אלא אם זה תרומה . הפעם בניגוד ללפני שלוש שנים אני מקבל את זה בהבנה בגלל שהתפכחתי ואני כבר מבין שאין כסף להשאיר פה סגל שהצליח וגם בגלל שהפעם אנחנו אחרי עונה שלקחנו את כל התארים . הגענו לשיא ועכשיו צריך להתחיל מחדש . הזכייה של מכבי העונה זה בדיוק כמו הזכייה של ז'לגיריס או לימוז' או אפילו ספליט האגדית . לכולם ברור שלסגלים ההם לא יהיה המשכיות וכך גם לתואר...
בלי קשר אישית התחברתי הרבה יותר לסגל בעונת פארגו ולסגנון המשחק שהיה איכותי לאורך כל העונה בניגוד לעונה הזאת שהייתה די סיוטית עם סוף חלומי.
לגבי מחליף . אני כבר אמרתי שהייתי רוצה את פארגו אפילו במחיר שהמחליף של היקמן יהיה שחקן זול וחסר ניסיון יורוליג כמו בראון או נולן סמית.

היי אנחנו אלופי אירופה !!!!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יוני 2014, 23:21

אדם כתב:אם כל הכבוד אליו ,ילד אפשר לגדל גם ב1.6,שלא ימכור לנו תלוקשים האלה שיש לו ילד לגדל ,זה לא שהם בתת רעב והוא מרויח גרושים הילד יהנה ויגדל אם אבא אם כסף ככה וככה,זה סתם אמירה שמנסה להסית תדיון,ולמי שלא הבין אין לי טענות אליו בכלל ,הוא קיבל הצעה מדהימה ,אבל כנראה שהוא לא חכם גדול,הקבוצות הרוסיות מוכיחות שמה שחתום לבין מה שקורה בשטח הרבה פעמים שונה לגמרי,הוא מגיע בתור ככוכב על ,לא יהיו לא הנחות או זמן להיתאקלם מצפים ממנו שהוא יהיה לא פחות מרודריגס או ספאלוניס ,ולא רק מצפים לזכיעיה ביורוקאפ,אם הוא ידשדש או לא יענה על הציפיות החוזה הזה יעלם בחצי שנה הראשונה אין להם בעיה לחתוך לסים ולהעלים ,ולא רק גם אם הוא יהיה סבבה והקבוצה לא תצליח ,כמו שאנחנו יודעים רוב האמריקאים יהיו בחוץ כבר באמצע העונה.
הוא מדבר כאילו מעכשיו הוא סגור וחתום על סכומים כאלה עד גיל הפרישה ,הוא רק שוכח או חסר ידע להבין ששנה אחת בינונית תחזיר אותו לשחקן של 500 אלף בקלות ואף אחד לא יזכור ,היתי מעריך ומכבד אותו עוד יותר אם היה לוקח הצעה של ריאל או מישהו אחר מהיורוליג ובוחר גם בכסף וגם בהצלחה מקצועית וקבוצה ברמות הגבוהות,אבל כנראה ההצלחה באה לו מהר והוא החליט שעשה את שלו וחווה את רגע השיא באירופה ,ועכשיו אפשר להיתפרנס .
עודד משו לגבי היקמן אני מתפל שלא ישאר ולא נגיש לו שום הצעה ,אני מעריך אותו מאוד ואת מה שעשה אבל אתם חייבים להבין שהסטטיסטיקה שלו מאוד לא משחקת בעיני ,השחקן הזה שכונתי מאוד ,לא מבין את המשחק ,עושה הרבה טעויות שבהרבה מקרים יכלונו לשלם ורק בגלל הרבה מזל ניצלנו ,אל טעויות שעולות בהפסדים ובדברים מכריעים ,הוא פשוט לא מבין את המשחק ,וזה שבסוף הוא צובר 20 נקודות לאא מדבר אלי ,הוא בהתקפה אחת חודר מאבד כדור חוטף בלוק מוסר החוצה ובסוף מוציא איזה סל ,אם כל הכבוד זה לא כדורסל ואני לא מתחבר ,שאוברדוביץ יהנה ממנו ,אני מאמין שבמקומו ארפשר למצוא תחליפים יפים וטובים ובאותה רמה.

ומה קורה אחרי שהוא מסיים את הקריירה? ואם הוא ייפצע ולא יוכל לעשות סכומים כאלה יותר?
נראה אם מישהו פה לא היה לוקח יותר כסף אם היה עוסק בקריירה שאורכת 8-10 שנים ויש לך בערך 4 מהן לעשות כסף טוב אם אתה שחקן מוכשר ויש לך סוכן טוב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 30 יוני 2014, 23:36

Holiday_Armadillo כתב:
אדם כתב:אם כל הכבוד אליו ,ילד אפשר לגדל גם ב1.6,שלא ימכור לנו תלוקשים האלה שיש לו ילד לגדל ,זה לא שהם בתת רעב והוא מרויח גרושים הילד יהנה ויגדל אם אבא אם כסף ככה וככה,זה סתם אמירה שמנסה להסית תדיון,ולמי שלא הבין אין לי טענות אליו בכלל ,הוא קיבל הצעה מדהימה ,אבל כנראה שהוא לא חכם גדול,הקבוצות הרוסיות מוכיחות שמה שחתום לבין מה שקורה בשטח הרבה פעמים שונה לגמרי,הוא מגיע בתור ככוכב על ,לא יהיו לא הנחות או זמן להיתאקלם מצפים ממנו שהוא יהיה לא פחות מרודריגס או ספאלוניס ,ולא רק מצפים לזכיעיה ביורוקאפ,אם הוא ידשדש או לא יענה על הציפיות החוזה הזה יעלם בחצי שנה הראשונה אין להם בעיה לחתוך לסים ולהעלים ,ולא רק גם אם הוא יהיה סבבה והקבוצה לא תצליח ,כמו שאנחנו יודעים רוב האמריקאים יהיו בחוץ כבר באמצע העונה.

ומה קורה אחרי שהוא מסיים את הקריירה? ואם הוא ייפצע ולא יוכל לעשות סכומים כאלה יותר?
נראה אם מישהו פה לא היה לוקח יותר כסף אם היה עוסק בקריירה שאורכת 8-10 שנים ויש לך בערך 4 מהן לעשות כסף טוב אם אתה שחקן מוכשר ויש לך סוכן טוב

גם אם היה לי 30 שנה להרוויח כסף ויש לי בחירה בין קבוצה שמציעה 0.9 למול קבוצה שמציעה 2 מיליון דולר, הייתי בוחר בשנייה בלי הרבה להתלבט..
Maccabikid

הודעהעל ידי צ'שר » 30 יוני 2014, 23:38

yzafrir כתב:אז מה היה לנו ? שחקן שחתם פה מבייארן מינכן וזכה למקלחת קפואה מכולם פה וז בזכות רצף של כמה משחקים טובים בטורניר שמכבי ואנחנו כלכך מתעבים את השיטה הזאת בארץ ומצליח לגנוב את הגביע והופך לאליל של כולם . סיפור פשוט הזוי .
אפילו רייס בעצמו מבין שאין לו סיכוי לשחזר את היכולת הזאת ברמת יורוליג ומעדיף ללכת לכסף הגדול מאוד בידיעה שמקצועית הוא יורד אבל לפחות יוכל להציג יכולת טובה ביורוקאפ.

אני לא מאשים בכלום את ההנהלה ואפילו מברך אותם שלא ניכנסו להרפתקה מיותרת עם השחקן הזה שאני הייתי מאוהדיו הגדולים מההתחלה .
סך הכל מה שקורה עכשיו מזכיר מאוד את מה שקרה לפני שלוש שנים . רייס והיקמן ניצלו הזדמנות בדיוק כמו פארגו ואיידסון ובלו מקביל לפרקינס שאפשר להגיד שגם הוא סוג של פרש אבל לא מרצון..
אין מה לעשות אבל לפדרמן אין כסף להשקיע ולכן גם האחרים לא יכולים לשים כסף אלא אם זה תרומה . הפעם בניגוד ללפני שלוש שנים אני מקבל את זה בהבנה בגלל שהתפכחתי ואני כבר מבין שאין כסף להשאיר פה סגל שהצליח וגם בגלל שהפעם אנחנו אחרי עונה שלקחנו את כל התארים . הגענו לשיא ועכשיו צריך להתחיל מחדש . הזכייה של מכבי העונה זה בדיוק כמו הזכייה של ז'לגיריס או לימוז' או אפילו ספליט האגדית . לכולם ברור שלסגלים ההם לא יהיה המשכיות וכך גם לתואר...
בלי קשר אישית התחברתי הרבה יותר לסגל בעונת פארגו ולסגנון המשחק שהיה איכותי לאורך כל העונה בניגוד לעונה הזאת שהייתה די סיוטית עם סוף חלומי.
לגבי מחליף . אני כבר אמרתי שהייתי רוצה את פארגו אפילו במחיר שהמחליף של היקמן יהיה שחקן זול וחסר ניסיון יורוליג כמו בראון או נולן סמית.

היי אנחנו אלופי אירופה !!!!!

אחי, מה שאתה אומר נכון לגמרי. אז שאדון פדרמן המסכנצ'יק בלי הכסף לא יספר סיפורים שבונים קבוצה לפיינל פור ושינחתו פה שחקנים איכותיים שישמרו אותנו בטופ, על מנת שיוכל לדפוק איזה מחיר שבא לו על המנויים שלנו.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2014, 23:43

לא צריך לבוא בטענות לא לרייס ולא להנהלה. זה מה שאנחנו מסוגלים כלכלית כרגע ( עד שיבוא אוליגרך ...) וכל עוד הבעלים נשארים כמו שהם אז נמשיך בדיוק באותה שיטה שהיה פה בחמש שנים האחרונות . הימורים זולים לפני פריצה...לכן אני לא אופטימי לגבי פארגו או דילייני...
מה אתם אומרים על פאטי מיילס מסאן אנטוניו ? יש סיכוי שיוותרו עליו ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־14 אורחים