איזה שכונה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:סדר העדיפויות שלי :
פארגו , בראון
דילייני , בראון
אם ג'אקסון היה יכול להיות מעומד גם כן זה יכול להיות נחמד למרות שהוא קצת פחות סקורר מהשאר...
מקאדו 3 כתב:yzafrir כתב:סדר העדיפויות שלי :
פארגו , בראון
דילייני , בראון
אם ג'אקסון היה יכול להיות מעומד גם כן זה יכול להיות נחמד למרות שהוא קצת פחות סקורר מהשאר...
עוד כמה שנים תגיד פארגו פארגו פארגו ? עשית ממנו מינימום מג'יק גונסון או איזייה תומאס בשיאם .
Hey Yeah כתב:מקאדו 3 כתב:yzafrir כתב:סדר העדיפויות שלי :
פארגו , בראון
דילייני , בראון
עוד כמה שנים תגיד פארגו פארגו פארגו ? עשית ממנו מינימום מג'יק גונסון או איזייה תומאס בשיאם .
הוא עדיין לא ג'ונסון ואני לא בטוח שהוא עדיף על רייס, אבל הוא כן אתלט ברמה הכי גבוהה שתמצא באירופה, וחוץ מהעונשין שלו, הוא כלי התקפה הכי טוב שהתקציב שלך יכול להביא לפה.
er79 כתב:ספורט 5 בדיחה מהלכת. גם פארגו לא יבוא לפה במחירים האלה. צ'שר, דווקא זכור לי שפארגו הפעיל יפה את סופו. מה שכן, מסכים איתך שאם פארגו ובראון ישחקו פה תהיה לנו בעיה מאוד קשה בקליעה
er79 כתב:אבל היה את בלו בעונה הזאת אם אני זוכר נכון. עכשיו אין בלו, ולכן אני עדיין חושב שיש מקום לשחקן כמו קארול, על אף זה שהוא לא מגוון. מכבי צריכה קלעי איכותי.
Hey Yeah כתב:er79 כתב:אבל היה את בלו בעונה הזאת אם אני זוכר נכון. עכשיו אין בלו, ולכן אני עדיין חושב שיש מקום לשחקן כמו קארול, על אף זה שהוא לא מגוון. מכבי צריכה קלעי איכותי.
אנדרו גודלוק?
#WishfulThinking
בתכלס הוא כמו קארול רק עם חדירות
yzafrir כתב:Hey Yeah כתב:er79 כתב:אבל היה את בלו בעונה הזאת אם אני זוכר נכון. עכשיו אין בלו, ולכן אני עדיין חושב שיש מקום לשחקן כמו קארול, על אף זה שהוא לא מגוון. מכבי צריכה קלעי איכותי.
אנדרו גודלוק?
#WishfulThinking
בתכלס הוא כמו קארול רק עם חדירות
לוק באביט ? אם מכבי מחפשים שחקן שהוא 3-4 עם ידית מבחוץ אז הוא בדיוק השחקן ...
אגב גם רייס והיקמן לא היו שיא היציבות מבחוץ . אין הרבה גארדים שהם ידית מבחוץ ואם יש כאלו שהם זולים אז הם בדרך כלל חד גוניים . אני מעדיף שחקנים יותר ורסאטילים...
er79 כתב:אבל היה את בלו בעונה הזאת אם אני זוכר נכון. עכשיו אין בלו, ולכן אני עדיין חושב שיש מקום לשחקן כמו קארול, על אף זה שהוא לא מגוון. מכבי צריכה קלעי איכותי.
rc4991 כתב:לא היה לי זמן להתעדכן במה שקרה היום ונראה שהיה הרבה אקשן
מישהו יכול לספר לי על הדברים העיקריים שהיו היום בבקשה?
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:לא היה לי זמן להתעדכן במה שקרה היום ונראה שהיה הרבה אקשן
מישהו יכול לספר לי על הדברים העיקריים שהיו היום בבקשה?
סופו בדרך לגאלא
סופו חתם לשנתיים נוספות במכבי.
דילייני במגעים עם מכבי
דילייני על סף חתימה בצסקא
שכחתי משהו??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים