המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:זה לא משנה ...
הטניס שלו מדהים גם אם זה מול אוויר , תופעת טבע .
רק חבל שהוא לא מסוגל לתת את זה באופן קונססיטנטי , לפעמים הוא מאבד ריכוז אחרי מערכה , לפעמים אחרי יום , לפעמים תוך כדי מערכה .
היו לו הדמנויות לקחת סלאמים בשנים האחרונות אבל הוא לא מצליח לשמור על ריכוז לאורך זמן , אני מקווה שהוא יצליח להתעלות בווימבלדון הזה .
יוסי22 כתב:האמת שלא ראיתי לא את זה ולא את זה , אולי 5 דקות מהסט הרביעי כולל התחינה של סטפאנק לאלוהי הטניס שהכדור יהיה בחוץ (הוא אגב נראה על סף איבוד שפיות כל הזמן , לא יודע מה הסיפור שלו ) .
אני באמת הולך לאבד ענין בטניס לפחות לתקופה מסוימת ביום שאחרי פדרר ואני בטח לא היחיד .
האמת שזה כבר ענין של אהדה אני יותר נהנה ממשחק של פדרר מול קונוס ממשחק של נדאל נגד דיוקוביץ' בגמר הרולאן גארוס ,(בטח כשנדאל לוקח..) כמו שאני יותר נהנה מ-40 הפרש של מכבי על הראש של גליל גלבוע מגמר ה-NBA כשאני נייטרלי לחלוטין (ובגמר האחרון לא ממש הייתי נייטרלי כי אני לא סובל את לברון ... בערך כמו נדאלככה שכן הייתי קצת מעורב ריגשית במשחק ) .
LIAV10 כתב:נובאק נפל ונפצע בכתף שמאל, עכשיו מטפלים בו והפרשן מדווח שרפי הפיזיוטרפיסט של מכבי מדווח שנראה שהוא יהיה בסדר.
שחף כתב:תהייה\שאלה: למה רפא ירד מקום אחד בדירוג הפנימי של ווימבלדון בגלל הכישלונות של השנתיים האחרונת, בזמן שפדרר שעף בשנה שעברה גם כן בסיבוב השני נשאר מעל מארי, נניח?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד