02 יולי 2014, 20:51
שמואל1 כתב:קודי כתב:וויל ביינום ממש לא הגיע מליגת הקיץ. אולי הוא שיחק שם אבל ממש לא הוחתם על סמך התרשמות ממנו בליגה הזו.
מה זאת אומרת?
את וויל ביינום גילו בליגת הקיץ. ספאחיה התרשם ממנו שם.
הוא שיחק מעט מאוד לפני זה ב NBA, היו לו כמה הופעות בודדות בגולדן סטייט.
02 יולי 2014, 20:52
קודי כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:וויל ביינום ממש לא הגיע מליגת הקיץ. אולי הוא שיחק שם אבל ממש לא הוחתם על סמך התרשמות ממנו בליגה הזו.
מה זאת אומרת?
הכירו אותו מהקולג' והדי ליג. בכל מקרה, להזכיר לך כמה נפילות של שחקנים שהצליחו בליגה הזו היו? אלכס אקר (פארקר הבא), מלקולם תומאס, נואל פליקס ועוד.
02 יולי 2014, 20:54
שמואל1 כתב:קודי כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:וויל ביינום ממש לא הגיע מליגת הקיץ. אולי הוא שיחק שם אבל ממש לא הוחתם על סמך התרשמות ממנו בליגה הזו.
מה זאת אומרת?
הכירו אותו מהקולג' והדי ליג. בכל מקרה, להזכיר לך כמה נפילות של שחקנים שהצליחו בליגה הזו היו? אלכס אקר (פארקר הבא), מלקולם תומאס, נואל פליקס ועוד.
כל שחקן שמשחק בליגת הקיץ מוכר ממקום כלשהו אחר. הרי ליגת הקיץ נמשכת רק שבועיים.
זאת עדיין פלטפורמה נהדרת להיחשף לכישרונות, ויש שם לא מעט. רק צריך למצוא את השחקן הנכון בזמן הנכון.
02 יולי 2014, 21:03
קודי כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:וויל ביינום ממש לא הגיע מליגת הקיץ. אולי הוא שיחק שם אבל ממש לא הוחתם על סמך התרשמות ממנו בליגה הזו.
מה זאת אומרת?
כל שחקן שמשחק בליגת הקיץ מוכר ממקום כלשהו אחר. הרי ליגת הקיץ נמשכת רק שבועיים.
זאת עדיין פלטפורמה נהדרת להיחשף לכישרונות, ויש שם לא מעט. רק צריך למצוא את השחקן הנכון בזמן הנכון.
נכון, כמו מלקולם תומאס ונואל פליקס. זו ליגה שכונתית ברמה נמוכה שלא מעידה על כלום.
02 יולי 2014, 21:34
02 יולי 2014, 21:38
Hey Yeah כתב:אנחנו פשוט חייבים להביא את בראון, גארד גבוהה פיזי ומהיר, ואם לומר את האמת הרבה יותר מבטיח ממה שפארגו היה.
אני מאמין ש600-650K יביאו אותו לכאן, שווה לשלם גם יותר אם צריך. כדאי גם ללמוד ממקרה רייס ולהחתים על חוזה של 3 שנים עם יציאה רק לNBA.
02 יולי 2014, 21:41
felix_r כתב:Hey Yeah כתב:אנחנו פשוט חייבים להביא את בראון, גארד גבוהה פיזי ומהיר, ואם לומר את האמת הרבה יותר מבטיח ממה שפארגו היה.
אני מאמין ש600-650K יביאו אותו לכאן, שווה לשלם גם יותר אם צריך. כדאי גם ללמוד ממקרה רייס ולהחתים על חוזה של 3 שנים עם יציאה רק לNBA.
שחקן נחמד, אבל 600K לשחקן שהעונה שיחק תמורת 70K בהפועל? הגזמה פראית.
השחקן האחרון שבא מהליגה וקיבל סכום דומה היה טרנס מוריס, ומוריס בזמנו היה מועמד להיות בחירת לוטרי בדראפט, אבל נפצע.
02 יולי 2014, 21:48
Hey Yeah כתב:felix_r כתב:Hey Yeah כתב:אנחנו פשוט חייבים להביא את בראון, גארד גבוהה פיזי ומהיר, ואם לומר את האמת הרבה יותר מבטיח ממה שפארגו היה.
שחקן נחמד, אבל 600K לשחקן שהעונה שיחק תמורת 70K בהפועל? הגזמה פראית.
השחקן האחרון שבא מהליגה וקיבל סכום דומה היה טרנס מוריס, ומוריס בזמנו היה מועמד להיות בחירת לוטרי בדראפט, אבל נפצע.
בסדר אבל כרגע אנחנו לא במצב של להתחשבן, למי תשמור את ה600K? לפארגו? רייס? דאלייני? הוא גארד שיכול להיות מעולה למכבי, ובזמן האחרון, גונבים לנו את כל הגארדים המעולים.
עם ההנהלה שלנו, אין תקציב מאוחד, יש תקרה לכל שחקן. זה לא שאם תביא עכשיו גארד ב150K במקום ב600 אז הגארד הבא יהיה של 600+350.
02 יולי 2014, 21:56
02 יולי 2014, 22:03
02 יולי 2014, 22:16
02 יולי 2014, 22:18
02 יולי 2014, 22:22
felix_r כתב:תגידו תודה שמכבי לא מחתימה שחקן עם שם כזה![]()
http://www.sportando.com/en/europe/latv ... -riga.html
02 יולי 2014, 22:27
02 יולי 2014, 22:38
גל גל כתב:תגידו מה הסטטוס של גוראן דראגיץ? או אח שלו..זה שמשחק באירופה האמת ממש ממש הייתי רוצה לראות אותו במכבי שחקן מלהיב שנותן תנשמה על המגרש וקולע טוב משלוש
02 יולי 2014, 22:39
felix_r כתב:גל גל כתב:תגידו מה הסטטוס של גוראן דראגיץ? או אח שלו..זה שמשחק באירופה האמת ממש ממש הייתי רוצה לראות אותו במכבי שחקן מלהיב שנותן תנשמה על המגרש וקולע טוב משלוש
כן, הזכרתי אותו במהלך העונה כמלפפון עתידי למכבי, אבל אני לא בטוח שאנחנו צריכים שחקן בעמדה שלו
02 יולי 2014, 22:40
02 יולי 2014, 22:42
גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:תגידו מה הסטטוס של גוראן דראגיץ? או אח שלו..זה שמשחק באירופה האמת ממש ממש הייתי רוצה לראות אותו במכבי שחקן מלהיב שנותן תנשמה על המגרש וקולע טוב משלוש
כן, הזכרתי אותו במהלך העונה כמלפפון עתידי למכבי, אבל אני לא בטוח שאנחנו צריכים שחקן בעמדה שלו
במקום היקמן בעמדה 2, יוסיף גובה וריבאונד גם הוא לא שלוש
02 יולי 2014, 22:45
02 יולי 2014, 22:49