כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס 4 - עונת 2014 נכנסת להילוך גבוה

02 יולי 2014, 08:02

ליאב. אני כבר איבדתי תקווה לגבי ווימבלדון. הוא לא היה זוכה בכל מקרה.
עם הפנים לארהב. שם אני מאמין נראה רפא הרבה יותר טוב

04 יולי 2014, 12:20

לא נשאר אף אחד שאוהב טניס , כולם במונדיאל ?

חצאי גמר פתוחים לחלוטין יש לנו , בלי שמות מלהיבים אבל אני מאמין שנקבל טניס טוב .

דימיטרוב בכושר מעולה ואחרי שטיאטא את מארי במגרש הביתי שלו הוא יבוא עם ביטחון גם מול דיוקוביץ' , הבעיה היא שהסרבי מדרך כלל מתעלה במעמדים הלאה ועד שדימטרוב יקלו איפה הוא נמצא שיוקביץ' כבר יכול לברוח .

פדרר מקבל שחקן סופר מוכשר שכבר שנים מסומן כאחד מהכישרונות בעולם הטניס אבל פדרר נראה יוצא מן הכלל עד עכשיו , אני מקווה שהוא יצליח לשמור על ריכוז עוד שני משחקים ויביא את הוימבלדון השמיני .

04 יולי 2014, 12:27

לא מעניין אחרי שנדאל עף.

04 יולי 2014, 14:56

באמת לא מעניין...

פדרר מקבל כאן הזדמנות פז (ואי אפשר להגיד שלא בצדק) להביא תואר גדול נוסף. שחקן חסר נסיון בחצי, ואו נובאק עייף ומרוט או מיני פדרר בגמר.
מול כל אחד מהשלושה הוא פייבוריט.

ד"א נובאק עולה למקום הראשון אם הוא לוקח, ולמרות זאת, אני עדיין מעדיף לראות אותו מניף מאשר את פדרר.

הכי נחמד יהיה אם יהיה לנו זוכה GS חדש, אבל זה לא מאוד סביר.

מה שכן, ההצלחה של פדרר כאן מעודדת דווקא לגבי רפא. הרי פדרר מצליח במגרש הביתי שלו, בגיל מתקדם וכשהוא לא בכושר כ"כ טוב יחסית. מה זה אומר על הסיכויים של
רפא להניף גביע בפריז, לא בשנתיים הקרובות, אלא נניח בעוד 4 שנים?

04 יולי 2014, 14:57

בעיקרון אתה צודק, רשהגוף של רפא הרבה יותר שחוק משל רוג'ר כבר היום.

04 יולי 2014, 15:01

MTA2311 כתב:בעיקרון אתה צודק, רשהגוף של רפא הרבה יותר שחוק משל רוג'ר כבר היום.

לא יודע אם הגוף שחוק. רפא הוא טניסאי מועד לפציעות בגלל כל מיני בעיות שיש לו בגוף עוד מגיל צעיר.
בכל אופן, לא מעט טניסאים אומרים שרפא על החימר זה המצ'אפ הכי קשה בהיסטוריה של הטניס. זה כנראה נכון. אני רק אומר, מעניין כמה דלק יש עוד במיכל הזה.
לזכות ב-9 תארים בRG, זה משהו בלתי נתפס, אבל אם חושבים על זה, אז מעבר לנובאק, לא ברור כרגע מי יהיה הפייבוריט לקחת את הרולאן בשנים הקרובות. דימיטרוב כנראה יתקרב,
אבל עדיין לא מדובר בשחקן בלתי עציר.

זה אומר שגם רפא מבוגר ועייף, עם הכוכבים הנכונים, בהחלט יוכל לזכות שם. זה כמובן לא הכי רלוונטי לעכשיו, רק משהו שעלה בעקבות ההצלחה של פדרר

04 יולי 2014, 15:05

כן, זה ברור. אם הוא עדיין יהיה פעיל בגיל הזה, גם כושר סביר יספיק לו, אבל זה לא מובן מאליו.

04 יולי 2014, 15:05

אם יהיה גמר דימיטרוב-ראוניץ׳ אני חותך.

04 יולי 2014, 15:27

איזו טכניקה מושלמת יש לדימיטרוב. נדיר...

04 יולי 2014, 17:57

דימיטרוב לא ינצח, אבל הוא משחק מדהים.

04 יולי 2014, 18:12

לא מאמין שזה נגמר ככה. הוא היה שווה 5 מערכות.

04 יולי 2014, 18:24

יוני, מה הקשר דימיטרוב והרולאן גארוס? האיש בנוי על סרב ועל וולי. לא תופס כל כך ברולאן גארוס.

04 יולי 2014, 19:29

שחף כתב:יוני, מה הקשר דימיטרוב והרולאן גארוס? האיש בנוי על סרב ועל וולי. לא תופס כל כך ברולאן גארוס.

אני מדבר על שחקנים שיישלטו בסבב בעוד נניח 4 שנים...
אי אפשר לדעת מי יהיה דומיננטי ספציפית על חימר, אבל אפשר די בוודאות להגיד שדימיטרוב יהיה מאוד דומיננטי בסבב ולכן יהיה איום גם על הרולאן

04 יולי 2014, 20:44

רוג'ר מגיע בכושר טוב יותר, אבל הוא לא יכול לנצח את נובאק בגמר של gs.

04 יולי 2014, 20:54

לדעתי יכול ויעשה את זה, נובאק נראה נורא, פשוט נורא, בגלל זה נדאל פראייר.

04 יולי 2014, 21:04

התערבות?

04 יולי 2014, 21:05

בכיף.

04 יולי 2014, 21:29

ליאב, נדאל לא פראייר. הוא לא מסוגל כנראה לתת הופעה טובה בטורניר הזה. בשביל שזה יקרה, הוא צריך הגרלה נוחה, של שחקנים שלא יטרידו אותו
יותר מדי בסיבובים הראשונים.
אח"כ כל מיני ראוניצ'ים וברדיצ'ים זה טרף די נוח לרפא ברבע הגמר, ומשם הכל פתוח.

מה שכן, פדרר הוא פייבוריט די ברור במפגש הזה. הדבר היחיד שעומד לזכות נובאק זאת העובדה, שהוא כבר הפסיד יותר מדי גמרים ברציפות (מארי לפני שנה, רפא בניו יורק ובפריז)...
אני מאמין שהוא יבוא לתת את הכל.

04 יולי 2014, 22:46

הוא הפסיד לילד בן 19.
הוא זכה פעמיים בעבר.
כל הגדולים בכושר מזעזע.

כמה עוד סיבות היו לו להצליח בטורניר הזה? אם הוא לא פראייר אז הוא טניסאי לא טוב ואנחנו יודעים שהוא כן טניסאי טוב.

04 יולי 2014, 23:08

LIAV10 כתב:הוא הפסיד לילד בן 19.
הוא זכה פעמיים בעבר.
כל הגדולים בכושר מזעזע.

כמה עוד סיבות היו לו להצליח בטורניר הזה? אם הוא לא פראייר אז הוא טניסאי לא טוב ואנחנו יודעים שהוא כן טניסאי טוב.

הוא הפסיד בדיוק לטייפקאסט של הטניסאים שפוגעים בו הכי הרבה על הדשא. לא היה לו שום קצב כל המשחק, והוא נחנק בטיי ברייקים.

האמת שממה שהספקתי לראות, הוא גם שיחק די חרא. לא הגיוני שנפיל אוסטרלי, בן 19 שבקושי זז על המגרש, לוקח בערך חצי מהנקודות שמתפתחות לראלי... שם רפא הפסיד
את המשחק (כמו למשל בנקודה קריטית בTB במערכה השלישית כשהיה 3-3 על הסרב של האוסטרלי).

בכל אופן, רפא הוא טניסאי מצויין, והוא גם עשה קמפיינים מעולים בווימבלדון, אבל זה שבשלוש השנים האחרונות, הוא בכלל לא באיזור של התואר, זה כנראה אומר משהו.

אני מאמין שביו אס, נראה אותו שוב מתמודד על התואר, איכשהו על המשטחים הקשים, הוא מצליח להתמודד עם רוב היריבים שלו באופן מאוד מרשים. טפו טפו טפו
נושא נעול